Naturismegids

Engelermeer

9.3

Gemiddeld cijfer van 33 beoordelingen.

Adresgegevens

Engelermeer
Engelermeer
Lat: 51.701491
Long: 5.243202
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

De gemeente 's Hertogenbosh heeft beloten om m.i.v. 2 december 2013 het noordelijk gedeelte te sluiten voor naaktrecreatie.
Dit is, zo zegen ze, omdat er ook andere vormen van "naaktrecreatie" wordt bedreven.
En dit gedeelte bedoeld is voor inwoners van de uitbreiding van 's Hertogenbosch

Afstanden

  • Brussel 142 Km / 01:56
  • Utrecht 61 Km / 00:53

Reviews van bezoekers over Engelermeer

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Engelermeer. Laat het ons weten!
Vandaag onwel geworden na verfrissende afkoeling in het Engelenmeer. Super hoe snel de BHVers bij mij waren en gelijk de nodige controles deden. Zij ware gewaarschuwd door een echtpaar ( die liepen achter mij en merkte dat ik onwel werd)
Echt super. Ook fijn om te weten dat indien nodig er hulp snel bij is. Graag wil ik de vrouw die meteen hulp inschakelde en de BHVers nogmaals heel hartelijk bedanken. Jullie zijn TOPPERS.

Mvg. Hans
Hans Theunisse | 17-07-2021
Prachtige plek! Schoon, ruim opgezet.Sanitair en douche aanwezig. Erg fijne plek.
Sara | 22-06-2021
Meer recensies van Sara (3)
Normaal gesproken gaan wij naar het naaktstrand. Vandaag met mijn zoontje Engelermeer bezocht. Dit op advies van vrienden. Wat een heerlijk strand. Alles is aanwezig; douches, toiletten, lieve mensen. Je kunt er gratis parkeren. Een heerlijk strand om te spelen en veilig schoon zwemwater; je kunt de vissen zien. Jesse maakte direct een nieuw vriendje. Aardige mensen om een praatje mee te houden. We hebben genoten en komen zeker snel terug. Een toplocatie.
Dave | 16-08-2020
Vandaag erg geschrokken. Staat een marokaan zich af te trekken bij een vrouw en kinderen. Strandwacht gebeld. Doet niets hoofd strandwacht stuurt hem weg. Waar gaan we heen. Ik zou zeggen neem je verantwoording.. Maar meneer de hoofd strandwacht was bang maar niet te bang voor iemand die er wat van zei. Dat beantwoorde hij met agressie.
Acada | 12-08-2020
Na een aantal keer met mijn partner gegaan te zijn gaan nu zelfs onze kinderen mee. Het is genieten van de relaxte sfeer. Het is er netjes ondethouden. En geen last van "vreemde" gasten.
Hanne | 26-06-2020
Heel positief lekker druk en toch relaxt was voor mij de eerste keer in het binnenland kom wel regelmatig aan zee in Oostkapelle Vrouwenpolder en Neeltje jas maar dit is vanuit Tilburg veel dichter bij Kom zeker terug
Martin
Martin | 03-09-2019
Fijn strand en schoon. Omdat het goed bezocht is voelt het als vrouw alleen toch veilig. Soms wel last van mannen die zich 'zogenaamd gezellig' opdringen. Maar dat gebeurt met kleren aan ook. Oproep: laat vrouwen alleen op naaktstrand met rust!
Is niet oké om je op te dringen en toespelingen te maken over hoe ze eruit ziet in haar nakie... Fatsoen graag!!! Verder is het fijn hier.
sanne | 24-08-2019
heerlijk naaktstrandje mooie plek . vinden het zelf erg goed.
mensen zijn rustig en sanitair is prima.

je kan er lekker jezelf zijn en ook voor een praatje als je er voor openstaat , het is gemoedelijk. zowel een zandstrandje al grass waar je op kan liggen.
Wendy&Ray | 14-06-2019
Is dit ook te doen voor alleengaande vrouw? Ik wil geen "gezelschap" aantrekken maar gewoon lekker genieten van de zon. Welke kant moet je precies zijn?
Lizve | 20-04-2019
Ik geniet er al jaren fijn genieten in je blootje niemand valt je lastig en de mensen serpecteren elkaar maakt echt niet uit .een fijn naakt strand waar je gewoon je zelf kunt Zijn wc zijn er douche is er die worden schoongemaakt.ik kan niet wachten laat het maar snel weer zomer worden om weer lekker bruin geworden.
Tonnie | 16-03-2019
We komen hier nu 1.5 jaar.
Voor ons is het dik een uur rijden vanuit waddinxveen.
Maar het is het zeker wel waard.
Mooi strand met nette wc en douches.
En een gezellige sfeer.
Peter | 02-07-2018
Meer recensies van Peter (2)
Hoi,

Ik ben een jongen van 25 en zou graag dit weekend naar een naakstrand gaan, alleen want ik heb niet echt vrienden die dit leuk vinden.

Is engelenmeer dan de beste optie in Noord Brabant volgens jullie.

Ik zou wel leuk vinden als er wat leeftijdsgenoten zijn..

Gr Tim
Tim02— | 25-05-2018
Ik heb er ook al zin in. lekker in het zonnetje genieten van de rust. alleen kan ik pas om 17:00uur is er dan nog iemand!? Want alleen is ook zomaar alleen..
Ik hoor t wel?
Groetjes rob
Rob | 19-04-2018
Is het seizoen weer begonnen? Met dit mooie weer krijg ik er weer zin in!
Ik zal morgen maar eens een kijkje gaan nemen bij het Engelermeer.
Esther | 18-04-2018
Vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest en het was heerlijk er hangt een hele relaxde sfeer vond het niet raar of vervelend om mijn kleren uit te doen Jammer dat er weinig jongeren zijn die ook hier naar toe gaan ben zelf 18 maar vond het niet vervelend dat bijna iedereen die er is ouder is

Verder is het een heel fijn en schoon strand met prachtig schoon en helder zwemwater
Luuk | 23-08-2017
Fantastisch strand ben er sinds 2 en half jaar vaste bezoeker zeker nu ik in den Bosch woon klein stukje rijden kleding uit en genieten wc zijn netjes miva wc is ook aan wezig en mede door dat er de nve op genesteld zit als vereniging is de controle op en top ik heb me om die rede ook aangesloten bij de nve ik raad het iedereen aan immers staan we met dit naaktstrand ook in de top 10 van Europa's beste naaktstranden.
Bart | 05-05-2017
Geweldig wij komen al jaaaaaaren, ondertussen 50 plus mogen we zeggen dat we oude getrouwe zijn. Altijd super om bij het Engelermeer te zijn. Heerlijk liggen, lekker strand heerlijk fris water, geen gedoe lekker ontspannen.
Johanna | 03-05-2017
ik kom er ook al jaren geen gekke dingen meegemaakt gewoon rustig leuk strandje waar je zelf kan zijn zonder kleren aan mensen zijn allemaal vriendelijk en je word echt niet bekeken hoe je eruit ziet met of zonder kleren dit strandje krijg van mijn een dikke tien ben er elke zomer te vinden daar
hans | 14-01-2017
Vind het een heerlijk strandje zondag en maandag maar weer eens gaan kijken
Laura | 10-09-2016
Hey Raymond,

Het naaktstrand grenzend aan het textielstrand in het zuidwesten is er nog gewoon hoor. De berichten over sluiting i.v.m. overlast van de HOP hebben betrekking op het noordoosten van het gebied.
Gert-Jan | 04-09-2016
hey angelique er is toch geen naaktstrand meer bij het engelemeer helaas anders ga ik er ook alleen heen
Raymond Vogels | 20-07-2016
Een heerlijke plek heb er echt van genoten ook opgeruimd en fris,super ben gisteren geweest ga vandaag weer lekker zonder bikini zonder schaamte genieten
Angelique | 20-07-2016
Lees in het BD van 28 april stukje over Engelermeer. Ben vaste bezoeker van de ligweide bij horeca en soms met hond aan de andere kant van het hek. De ligweide wordt veel gebruikt door (oudere) mensen, maar door het ontbreken van een trapje vanaf de oever in het water, wordt het moeilijk om in en uit het water te komen. Sommige mensen hebben om die rede al af moeten haken om hier te komen zwemmen, jammer.
Zou het niet mogelijk zijn om in de nieuwe plannen een trapje te plaatsen. Lijkt me niet zo duur en het zou voor veel mensen weer een reden kunnen zijn om daar weer te komen zwemmen en voor mij om er in de toekomst nog steeds (met plezier) te komen.
jeanette thelen | 29-05-2016
Dit was voor mij en mijn vriendin de eerste keer dat wij naar een naturistenstrand gingen.
En het is uitstekend bevallen.Mooi schoon alles.
Ik ga morgen weer
willie | 09-05-2016
Vandaag naar deze heerlijke plek geweest. Er liepen mensen het strand schoon te maken. Geweldig om te zien dat deze plek goed wordt onderhouden. Heerlijk helder en schoon water. Nu alleen nog een mede nudist die met mij het water in gaat.
fred 50 | 19-08-2015
Meer recensies van fred 50 (6)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Engelermeer" ?
Hoe waardeer je Engelermeer in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.037