Naturismegids

Engelermeer

9.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 25 reviews.

Adresgegevens

Engelermeer
Engelermeer

Lat: 51.701491 / Long: 5.243202
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

De gemeente 's Hertogenbosh heeft beloten om m.i.v. 2 december 2013 het noordelijk gedeelte te sluiten voor naaktrecreatie.
Dit is, zo zegen ze, omdat er ook andere vormen van "naaktrecreatie" wordt bedreven.
En dit gedeelte bedoeld is voor inwoners van de uitbreiding van 's Hertogenbosch

Afstanden

  • Brussel 142 Km / 01:59
  • Utrecht 61 Km / 01:05

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Engelermeer

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Engelermeer. Laat het ons weten!
Jammer dat het weer er niet meer voor uitnodigt, maar het Engelermeer is vanaf het voorjaar weer de fantastische plek voor naturistisch recreëren. Voor herfst en winter is er in de buurt toch een mogelijkheid om naakt te zwemmen nl. in het golfbad te Oss. Elke vrijdagavond (behalve de vakanties) van 20.15 uur tot 22.15 uur. Zie www.golfbad.nl. Entree is met koffie en koek(je). Een goed begin van het weekend in de herfst en winterperiode.
Peter | 01-10-2023
Meer recensies van Peter (2)
vorig weekend op de zaterdag en zondag daar hele dag heerlijk naakt van de zon en het mooie weer genoten ,ik als man alleen geen vervelende dingen meegemaakt .
zelfs met een stel m/v gezellig gepraat over naturisme .dit alles in gemoedelijke sfeer ,volgend jaar met mooi weer ga ik er vaker heen
Roland | 15-09-2023
Heerlijk strandje ook voor de kids,uit school even afkoelen en wat lekkers eten.Meestal een auto vol met vriendje en vriendinnetjes, lekker spelen aan het water gewoon in hun blote kont.. kan allemaal daar.
Carla | 05-09-2023
Zeer mooi en overzichtelijk gebied. Water is schoon en helder. Zie vaak mensen het strand opruimen en dat motiveert om zelf ook zwerfafval op te ruimen. Ik ga graag naaktzwemmen en snorkelen en op de bodem is veel te zien en heerlijk even uitrusten op het drijvende vlot.
We moeten hier zuinig op zijn en volop genieten.
Fred 58 | 15-07-2023
Foto's (1)
Wij stel man vrouw zijn ook lekker op het naaktstrand geweest het was er goed lekker vertoeven mooie lokatie
G | 23-06-2023
Meer recensies van G (2)
Vandaag voor het eerst bij het Engelermeer naturistenstrand geweest. Super fijn! En super super fijn: alles gratis, douches, parkeren!
Ella Houmes | 16-06-2023
Ritje op de motor gehad en geen zwemkleding bij dus ik dacht ik ga eens voor het eerst naar een naaktstrand. Kleren uitgetrokken genoten van de zon en het zwemwater en vooral de relaxte sfeer. Het was een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar.
Marc | 14-06-2023
Heel fijn strand met ligweide als je niet in het zand wil liggen. Plekken in de schaduw of in de zon. Water is heerlijk om te zwemmen.
Gratis parkeren, onder de bomen. Geen files! Zelfs op top dagen (boven de 30grd) is er nog steeds plek en niet ver lopen naar het strandje.
Goede voorzieningen (douches en WC's) die door de vereniging Naturistische Vrienden van het Engelermeer schoongehouden worden. Afvalbakken worden regelmatig geleegd door de strandwacht.
Sfeer is super gemoedelijk. Heterostellen, homostellen, mannen alleen, ook veel vrouwen alleen, ouders met kinderen. Iedereen is er op zijn gemak.
Zomers op mooie dagen vaak ook een snackkar voor koffie of een (goede) vette hap of koude drankjes.
Wij komen er nu 2 jaar en kijken nu alweer verlangend uit om weer heerlijk bloot van de zon te genieten aan het Engelermeer.
Zonsondergang in de zomer
Zonsondergang in de zomer - Winterzwemmen gaat ook prima
Patrick | 26-01-2023
Foto's (3)
Vandaag hier “gedebuteerd” als naturist. Na het werk genoten van een halfuurtje zon op m’n hele lijf. Tot mijn verbazing waren er al redelijk wat strandgasten.

Rustig, geen vreemde blikken of rare voorstellen gehad. Auto geparkeerd op de gewone parkeerplaats, vanaf daar loop je om het gewone strand heen naar het naturistengedeelte. Het lijkt erop dat een deel vam de recreanten de auto elders in de bern zet, en een shortcut neemt.
Jay | 28-04-2022
Vandaag onwel geworden na verfrissende afkoeling in het Engelenmeer. Super hoe snel de BHVers bij mij waren en gelijk de nodige controles deden. Zij ware gewaarschuwd door een echtpaar ( die liepen achter mij en merkte dat ik onwel werd)
Echt super. Ook fijn om te weten dat indien nodig er hulp snel bij is. Graag wil ik de vrouw die meteen hulp inschakelde en de BHVers nogmaals heel hartelijk bedanken. Jullie zijn TOPPERS.

Mvg. Hans
Hans Theunisse | 17-07-2021
Prachtige plek! Schoon, ruim opgezet.Sanitair en douche aanwezig. Erg fijne plek.
Sara | 22-06-2021
Meer recensies van Sara (3)
Normaal gesproken gaan wij naar het naaktstrand. Vandaag met mijn zoontje Engelermeer bezocht. Dit op advies van vrienden. Wat een heerlijk strand. Alles is aanwezig; douches, toiletten, lieve mensen. Je kunt er gratis parkeren. Een heerlijk strand om te spelen en veilig schoon zwemwater; je kunt de vissen zien. Jesse maakte direct een nieuw vriendje. Aardige mensen om een praatje mee te houden. We hebben genoten en komen zeker snel terug. Een toplocatie.
Dave | 16-08-2020
Vandaag erg geschrokken. Staat een marokaan zich af te trekken bij een vrouw en kinderen. Strandwacht gebeld. Doet niets hoofd strandwacht stuurt hem weg. Waar gaan we heen. Ik zou zeggen neem je verantwoording.. Maar meneer de hoofd strandwacht was bang maar niet te bang voor iemand die er wat van zei. Dat beantwoorde hij met agressie.
Acada | 12-08-2020
Na een aantal keer met mijn partner gegaan te zijn gaan nu zelfs onze kinderen mee. Het is genieten van de relaxte sfeer. Het is er netjes ondethouden. En geen last van "vreemde" gasten.
Hanne | 26-06-2020
Heel positief lekker druk en toch relaxt was voor mij de eerste keer in het binnenland kom wel regelmatig aan zee in Oostkapelle Vrouwenpolder en Neeltje jas maar dit is vanuit Tilburg veel dichter bij Kom zeker terug
Martin
Martin | 03-09-2019
Fijn strand en schoon. Omdat het goed bezocht is voelt het als vrouw alleen toch veilig. Soms wel last van mannen die zich 'zogenaamd gezellig' opdringen. Maar dat gebeurt met kleren aan ook. Oproep: laat vrouwen alleen op naaktstrand met rust!
Is niet oké om je op te dringen en toespelingen te maken over hoe ze eruit ziet in haar nakie... Fatsoen graag!!! Verder is het fijn hier.
sanne | 24-08-2019
heerlijk naaktstrandje mooie plek . vinden het zelf erg goed.
mensen zijn rustig en sanitair is prima.

je kan er lekker jezelf zijn en ook voor een praatje als je er voor openstaat , het is gemoedelijk. zowel een zandstrandje al grass waar je op kan liggen.
Wendy&Ray | 14-06-2019
Is dit ook te doen voor alleengaande vrouw? Ik wil geen "gezelschap" aantrekken maar gewoon lekker genieten van de zon. Welke kant moet je precies zijn?
Lizve | 20-04-2019
Ik geniet er al jaren fijn genieten in je blootje niemand valt je lastig en de mensen serpecteren elkaar maakt echt niet uit .een fijn naakt strand waar je gewoon je zelf kunt Zijn wc zijn er douche is er die worden schoongemaakt.ik kan niet wachten laat het maar snel weer zomer worden om weer lekker bruin geworden.
Tonnie | 16-03-2019
We komen hier nu 1.5 jaar.
Voor ons is het dik een uur rijden vanuit waddinxveen.
Maar het is het zeker wel waard.
Mooi strand met nette wc en douches.
En een gezellige sfeer.
Peter | 02-07-2018
Meer recensies van Peter (2)
Hoi,

Ik ben een jongen van 25 en zou graag dit weekend naar een naakstrand gaan, alleen want ik heb niet echt vrienden die dit leuk vinden.

Is engelenmeer dan de beste optie in Noord Brabant volgens jullie.

Ik zou wel leuk vinden als er wat leeftijdsgenoten zijn..

Gr Tim
Tim02— | 25-05-2018
Ik heb er ook al zin in. lekker in het zonnetje genieten van de rust. alleen kan ik pas om 17:00uur is er dan nog iemand!? Want alleen is ook zomaar alleen..
Ik hoor t wel?
Groetjes rob
Rob | 19-04-2018
Is het seizoen weer begonnen? Met dit mooie weer krijg ik er weer zin in!
Ik zal morgen maar eens een kijkje gaan nemen bij het Engelermeer.
Esther | 18-04-2018
Vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest en het was heerlijk er hangt een hele relaxde sfeer vond het niet raar of vervelend om mijn kleren uit te doen Jammer dat er weinig jongeren zijn die ook hier naar toe gaan ben zelf 18 maar vond het niet vervelend dat bijna iedereen die er is ouder is

Verder is het een heel fijn en schoon strand met prachtig schoon en helder zwemwater
Luuk | 23-08-2017
Fantastisch strand ben er sinds 2 en half jaar vaste bezoeker zeker nu ik in den Bosch woon klein stukje rijden kleding uit en genieten wc zijn netjes miva wc is ook aan wezig en mede door dat er de nve op genesteld zit als vereniging is de controle op en top ik heb me om die rede ook aangesloten bij de nve ik raad het iedereen aan immers staan we met dit naaktstrand ook in de top 10 van Europa's beste naaktstranden.
Bart | 05-05-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Engelermeer" ?
Hoe waardeer je Engelermeer in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.067