Naturismegids

Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen

7.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen
Cuijk / Nijmegen

Lat: 51.748109 / Long: 5.801682
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 187 Km / 02:09
  • Utrecht 103 Km / 01:07

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toiletvoorzieningen

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen. Laat het ons weten!
mijn ervaring is dat er vrouwen zijn die zich itereren aan mannen die de hele tijd rond lopen en kijken ,,,, ben er paar keer geweest en je hebt het gevoel als naturist dat je van het strand word afgekeken en door mannen word bekeken al om al is het een homo plek geworden waar je als gezonde man geen zin in hebt , en vrouwen als ik sex zou willen dan tussen vier muren en ik zou het netjes vragen , kom er als ik met de motor gaat toeren hooguit een uurtje ben dan weg

groet wim
wim | 07-06-2023
Wij vandaag 30 mei 2021 voor de eerste keer dit jaar weer hier aan de kraayenbergse plassen. Heerlijk zoals altijd. Jammer dat de boom midden op het grasveld is gekapt (werk van de bevers). Was soms lekker om even in de schaduw te gaan zitten. Maar verder prima hier. Zullen hier weer met grote regelmaat genieten van de zon en het heerlijke water. Groetjes P&L
P&L | 30-05-2021
Meer recensies van P&L (2)
Dit jaar is de loop eruit gehaald het terrein is door nog maar een poort toegankelijk mss verbeterd dat de sfeer. Een grotere parkeerplaats zou niet gek zijn als er 25 plaatsen zijn is het veel. Met de boot is het ook mogelijk. Ik vind ook dat de toegang naar het water verbeterd kan worden.
Alex | 31-05-2020
Hoi ik ben er vorigjaar paar keer geweest en heb daar ook andere mannen ontmoet gewoon een heerlijk praatje gemaakt en verder lekker gaan zonnen ik gay maar blijf netjes
Ik hoop er dit jaar ook weer te komen
Leuk strandje om lekker te kunnen zonnen
Leo | 24-03-2019
Rustige plek, groen, goed water. Prima om lekker te genietwn van de zon.
martijn41 | 08-06-2016
peter. ik kom regel matig op die plaats rustig-gezellig een praatje wandelen tussen de paarden en de koeien puur natuur of meer is niet mogelijk mooie plaats..
peter | 07-02-2016
Meer recensies van peter (5)
Het officiële naturistenstrand biedt nauwelijks gelegenheid om te zwemmen. Je ligt er onder of vlakbij de kabels van de hoogspanningsmasten. Meer een strand voor de diehards!
Ed | 26-08-2015
Nog nooit geweest!
Dus ik zoek, een aardige,leuke.gezellige vrouw, leeftijd onbelangrijk, die er ook heen gaat, niet alleen wil, en mij een lift kan, wil geven? verder geen niks!
kom uit Gennep, en ben 50jr
Joris | 06-06-2015
Eerste keer bezocht. Niks mis mee, vuilnisbakken aanwezig, gras gemaaid. En het publiek wat hier komt voelt zich ook verantwoordelijk om deze bakken te gebruiken waardoor het er fantastisch opgeruimd uitziet. Het is jammer genoeg wel een beetje een mannenaangelegenheid al zag ik heel romantisch ook een stelletje lopen met de armen om elkaar heen. De stenen zijn wat hard aan de voeten maar het gaat best.
Marc | 22-07-2013
Ik ben er laatst voor het eerst geweest en het heeft me aangenaam verrast. Mooi grasveld dat net gemaaid was, netjes afgezet met grote duidelijke borden dat het om een naturistenstrand gaat waar regels voor gelden. Ook ruim en lekker aan het water. Zonder meer een mooie locatie waar ik zeker terugkom. Een echte aanrader voor iedereen!
Frans | 11-06-2013
Ik kom hier wel vaker en vind het een mooie schone locatie je kan er goed het water in komen en het water is schoon. Kijkers zijn er altijd, die laat ik maar. Er is een kleine pakeerplaats maar als de zon goed schijnt is die wat aan de kleine kant. Ik kan hier in alle rust naakt zijn.
eddy | 31-08-2011
waar moet je parkeren om bij het naaktstrand te komen? het staat nergens aangegeven.
Petra | 29-06-2011
Mijn vrouw en ik vinden het een geschikte plaats om lekker te ontspannen en te genieten van de zon,de sfeer is er gemoedelijk,je kan er even lekker afkoelen in het water,wat wil je nog meer .
En kijkers kom je nu eenmaal tegen op die locaties.
Kort om een fijne plek om te ontspannen
Frank | 25-05-2011
Ik denk dat we blij mogen zijn met het geen ons aangeboden wordt.
Je kunt er volop van de ZON genieten en daar gaat het bij meesten bezoekers toch om .
En de bezoekers houden het terrein zelf vrij van alval .
De mensen die er zijn daar is het grootste aantal vriendelijk en praatzaam van .
Pottekijkers zijn er denk ik op iedere locatie , dus ook hier .
Voor de zwemmers onder ons is de locatie gewoon minder geschikt .
Al met al is het gewoon een nette locatie , en Ja het kan altijd beter .
hentje | 16-04-2011
prima; kan niet wachten dat ik weer lekker kan gaan zwemmen en kan gaan zonnen.
je kunt er ook naakt rondlopen......
Willem | 13-01-2011
Meer recensies van Willem (3)
Voor de 1e keer geweest.
Vond het eigenlijk best aardig.
Mensen moeten eens wat meer tevreden zijn met wat er geboden wordt.
Is inderdaad wat aan de kleine kant maar voor te zonnen en hier en daar een praatje is het prima!
Qua natuur is het goed groen en met een onderbroek aan kun je nog een stukje gaan wandelen in het aangrenzende gedeelte.
peter | 14-06-2010
Dit gebied valt erg tegen,beetje vreemd volk over de vloer,beslist niet aantrekkelijk,zwemmen is bijn onmogelijk,volgende keer maar wat anders..dit hoeft niet meer
Ook m'n vriendin was hier niet blij mee,gewoon maar weer naar de kust en deze plek vergeten
Martin | 18-09-2009
Ik kwam er vorige week voor de 1e keer.Het staat slecht(eigenlijk niet) aangegeven waar je naar toe moet.Dus wij rechts af.Heel vervelende plek waar steeds dezelfde mannen voorbij kwamen!We voelden ons niet op het gemak.Leek homo-ontmoetingsplaats aldus een voorbijganger.Er bleef zelfs een man brutaalweg stil staan om naar ons te kijken totdat wij een opmerking maakte.Later heeft ons iemand de juiste weg gewezen, maar daar zag het absoluut niet uitnodigend uit.Volgende keer toch maar weer naar Vrouwenpolder.
An | 08-08-2009
In één woord: waardeloos.
Uitgebreider: Het is maar een klein stukje terrein (hooguit 150 meter), en de naam strand verdient het niet. Geen zand maar halflang gras met nogal wat kleine brandnetels. Nauwelijks doorgangen naar het water, wat ook niet aantrekkelijk lijkt door de keien en steile oever. Wel veel struiken langs de oever met donkere paadjes, waardoor het hele terrein vooral in trek lijkt bij homo's.
De zandwinning zou in 2005 stoppen maar is nog steeds gaande wat veel kabaal geeft.
Gewoon schandalig dat in dit uitgebreide plassengebied slechts zo'n rotstukje voor naturisme is aangewezen. Hier hoort toch ook een FATSOENLIJK naaktstrand te zijn. Van voldoende grootte, zandstrand, en zonder duistere bosjes. NFN, gemeente Cuijck: Doe er wat aan!
(laatst bezocht sep. 2007)
Jan | 15-10-2008
mijn mening is dat het niet echt mooi is gewoon een stuk groen ,en ook om in het water te komen is niet echt top erg veel groten keien .helaas mag je niet meer bij de plas bij gassel van brabant land schap want daar zat je pas echt in de natuur en ook zonder potekijkkers nu is dat over verboden gebied badankt brabant landschap voor het verbieden van een plek waar al meer dan 20 jaar door nudisten en naturisten gebruik werd gemaakt draai dat maar weer gewoon terug dan hebben wij weer iets waar wij zelf wilden zitten en nu niet zo als nu moeten zitten grt een naturist
chris | 07-07-2008
Hoe kom ik met de auto vanuit de A73 bij het naaktstrand???
Theo | 07-06-2008
omdat mensen niet weten of het nu wel of niet mag?
gewoon een bordje bij de ingangen, zou veel ergernis en misvertanden kunnen verkomen.
Gemeente mook-Middelaar doe hier iets aan,
want op het internet staat, dit toch wel mooi gebied
aangeprezen,voor naturisten
Antoine | 20-03-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.028