Naturismegids

Vrouwenpolder

8.3

Gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen.

Adresgegevens

Vrouwenpolder
Oostkapelle
Lat: 51.593815
Long: 3.576586

Informatie

Afstanden

  • Brussel 138 Km / 01:42
  • Utrecht 155 Km / 01:59

Meningen en ervaringen van bezoekers met Vrouwenpolder.

Schitterend strand voor iedereen die van ruimte houdt in de duinen hed je ook niks te zoeken als je zo nodig tog its wit doe dan ook de moeite en loop een stuk veder door zo dat mensen met kinderen daar zekker gen last van hebben dit gezet hebbent blijft het een schitterend strand voor iedereen die graag naakt van de zon geniet
Hans | 22-05-2017
Geweldig strand, heerlijk ruim. Jammer, dat er niet wat jongere mensen zijn. Of ik moet ze gemist hebben.

Aanstaand weekend hoop ik weer te kunnen, mits het weer meewerkt.
Eric | 09-07-2015
Meer recensies van van Eric (2)
Gisteren vervelende middag gehad,we lagen net in de zon net een halve meter voorbij de paaltjes in de duinen. Was er controle door BOA en kregen we alle twee een boete. Voor ons was dit de laatste keer Zeeland!!!!
Peter | 29-06-2015
Vandaag 4-9-'14 is er weer een boete uitgedeeld van 97 euro. Mijn partner lag voor de lijn bordjes/palen op de eerste duintop aan strandkant.
Na de boete ben ik gaan kijken wat er nu precies op de bordjes staat. "Duingebied. Deze duinen beschermen het land tegen de zee. Betreden veroorzaakt schade en is daarom niet toegestaan." Om dit bordje te kunnen lezen moet je echter wel de duinen in!
Verder altijd gedacht dat er zo'n verbodsartikel nummer op zo'n bordje moet staan om een boete te kunnen krijgen. Ook geen kopie van die boete gekregen.
De BOA die boete opschreef in een gewoon schrift hield het om 15 uur 20 voor gezien en dat terwijl er 50 meter etc verder nog meer mensen in overtreding waren. Ze moest zeker op tijd weer terug zijn om uit te checken op haar werk.
Hans | 04-09-2014
wij daar geen problemen gehad met politie ook nooit gezien in de duinen en we komen we heel veel .wel problemen met mannen alleen
wim | 12-08-2014
Meer recensies van van wim (2)
Oppassen,de Politie en BOA zijn weer aan het controleren en boetes aan het uitdelen,ze rijden met hun jeep dicht langs de duinen waar vogels op het strand broeden. Wie moet er eigenlijk een boete hebben en op hun macho gedrag aangesproken worden???
Frank | 25-05-2014
Meer recensies van van Frank (2)
Opgelet met het naakt liggen in de duinen.Trouwens wij lagen nog niet naakt We lagen gewoon te zonnen en kregen de orde diensten op ons dak.Al wie op dat moment er was kreeg een boete van zo maar even 188 €.
Dus ik ga daar zeker nooit nog nartoe.
Dit ter info
Stephane | 16-09-2013

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Vrouwenpolder" ?
Hoe waardeer je Vrouwenpolder in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.013