Naturismegids

Vrouwenpolder

9.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Adresgegevens

Vrouwenpolder
Oostkapelle

Lat: 51.593815 / Long: 3.576586
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 140 Km / 01:46
  • Utrecht 153 Km / 01:58

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Zee
  • Betaald parkeren
  • Toiletvoorzieningen
  • Douches aanwezig
  • Verkoop van eten en drinken

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Vrouwenpolder

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vrouwenpolder. Laat het ons weten!
Superstrand! Ik erger me wel aan grote hoeveelheid 'aangekleden' die het nodig vinden om op het naaktstrand te gaan liggen. Ik voel me daardoor bekeken en ongemakkelijk in mijn blootje. "Het is daar zo rustig"' is de uitleg die je dan krijgt... ja dûh! Ga ajb op een textielstrand zitten ipv wat te gluren naar naakte mensen!
Petra | 24-07-2023
Wegens het zeer brede en lange strand heeft hier iedereen voldoende plaats om van de omgeving en het mooie weer te genieten .Een aanrader voor wie de drukte wil vermijden .
Wel jammer dat er nog altijd strandbezoekers zomaar met hun badkleding op het naaktstrand gaan liggen ,hoewel er toch duidelijk een bord staat ,vlak na het strandpaviljoen Aloha Beach .
James | 06-08-2022
Ben alleen staande man . Ben dus deze morgen van 10.30 tot 12.45 geweest . Eerste indruk mooi strand . Direct na het bord kleren uit gedaan zalig gewoon . En dan de water kant gevolgd tot ik een plek had voor mij alleen . Was nog niet volk . Maar zag ook een koppel in het voorste stuk duinen en een paar keer mannen die er uit kwamen .
Mij stoorde inderdaad ook veel zoekende mannen . Ben doorgegaan om te lang in de namiddag zon niet gezond is . In frankerijk aan de kanten van bordeux vond ik het beter . Midden voor de aangeklede rechts voor de homo’s links hetro al dat ze daar op het strand ook aan het sexxen waren . Naturisme heeft niks met sex te maken dat vergeten er veel . Maar was een leuke morgen . Ben trouwens een belg .
Kris Van den Bossche | 15-06-2022
Foto's (1)
Heerlijk weer vandaag,op het pad naar het strand vroeg een leuke vrouw de weg,we kwamen in gesprek,zij was net 2 maanden in poortugal geweest en is zelfstandig adviseur, we zochten onze eigen plek,maar leuke vrouw indien je dit leest wil je reageren,ik had gelijk een klik met je en zou graag jou nog eens spreken
Fred | 08-09-2021
Ik ging naar dit strand als alleenstaande man naartoe kwam na een paar bezoekjes aan dit strand in gesprek met een hele leuke vrouw, leuke en open gesprekken mee gehad en heb indirect door haar mijn huidige vrouw ontmoet en denk met hele fijne herinneringen terug aan dit strand
L. ik wil je via deze weg bedanken liefs H.
H | 17-08-2020
NIks, artikel in de wet zegt dat de burgemeester niks kan doen! Het is via de landelijke wet geregeld. BOA's kunnen je ook niet bekeuren en als ze komen zeuren tegengas geven: wie bent u dan wel etc. Lig je onzedelijke handelingen te plegen, dan heb je pech en hoor je niet op dit strand thuis. Bijt eens van je af, je betaalt belasting in dit land en je hebt rechten. We zijn veel te lief voor pakkies met machtstypes erin. Ze hebben geen verhaal en wrijf dat maar eens in.
Mark | 08-06-2020
Meer recensies van Mark (16)
De burgemeester van Veere treitert naaktrecreanten omdat ze conflicteren met zijn eigen religieuze achtergrond. Regelmatig worden geloofsgenoten op pad gestuurd om te constateren dat hier van alles mis is. Hierna volgt een klacht. De burgemeester geeft vervolgens opdracht voor een razzia door boa’s. Nietsvermoedende recreanten worden geschoffeerd om vervolgens dit strand te mijden. Hiermee heeft de burgermeester zijn religieuze doel bereikt. De man is hier al heel lang mee bezig. Wie stopt hem?
Peter | 07-06-2020
Vrouwenpolder is via strandopgang Oranjezon niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of mindervaliden vanwege een hele steile trap in de duinen, via Oostkapelle is dit strand wel goed te berijken als je moeilijk lange afstanden kan lopen.of slecht ter been bent.
Johan | 04-03-2018
Meer recensies van Johan (4)
Schitterend strand voor iedereen die van ruimte houdt in de duinen hed je ook niks te zoeken als je zo nodig tog its wit doe dan ook de moeite en loop een stuk veder door zo dat mensen met kinderen daar zekker gen last van hebben dit gezet hebbent blijft het een schitterend strand voor iedereen die graag naakt van de zon geniet
Hans | 22-05-2017
Geweldig strand, heerlijk ruim. Jammer, dat er niet wat jongere mensen zijn. Of ik moet ze gemist hebben.

Aanstaand weekend hoop ik weer te kunnen, mits het weer meewerkt.
Eric | 09-07-2015
Meer recensies van Eric (2)
Gisteren vervelende middag gehad,we lagen net in de zon net een halve meter voorbij de paaltjes in de duinen. Was er controle door BOA en kregen we alle twee een boete. Voor ons was dit de laatste keer Zeeland!!!!
Peter | 29-06-2015
Vandaag 4-9-'14 is er weer een boete uitgedeeld van 97 euro. Mijn partner lag voor de lijn bordjes/palen op de eerste duintop aan strandkant.
Na de boete ben ik gaan kijken wat er nu precies op de bordjes staat. "Duingebied. Deze duinen beschermen het land tegen de zee. Betreden veroorzaakt schade en is daarom niet toegestaan." Om dit bordje te kunnen lezen moet je echter wel de duinen in!
Verder altijd gedacht dat er zo'n verbodsartikel nummer op zo'n bordje moet staan om een boete te kunnen krijgen. Ook geen kopie van die boete gekregen.
De BOA die boete opschreef in een gewoon schrift hield het om 15 uur 20 voor gezien en dat terwijl er 50 meter etc verder nog meer mensen in overtreding waren. Ze moest zeker op tijd weer terug zijn om uit te checken op haar werk.
Hans | 04-09-2014
wij daar geen problemen gehad met politie ook nooit gezien in de duinen en we komen we heel veel .wel problemen met mannen alleen
wim | 12-08-2014
Meer recensies van wim (2)
Oppassen,de Politie en BOA zijn weer aan het controleren en boetes aan het uitdelen,ze rijden met hun jeep dicht langs de duinen waar vogels op het strand broeden. Wie moet er eigenlijk een boete hebben en op hun macho gedrag aangesproken worden???
Frank | 25-05-2014
Opgelet met het naakt liggen in de duinen.Trouwens wij lagen nog niet naakt We lagen gewoon te zonnen en kregen de orde diensten op ons dak.Al wie op dat moment er was kreeg een boete van zo maar even 188 €.
Dus ik ga daar zeker nooit nog nartoe.
Dit ter info
Stephane | 16-09-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vrouwenpolder" ?
Hoe waardeer je Vrouwenpolder in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03