Naturismegids

Renesse / Nieuw Haamstede

7

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

Renesse / Nieuw Haamstede
Renesse / Nieuw Haamstede

Lat: 51.732769 / Long: 3.718528
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 150 Km / 01:52
  • Utrecht 136 Km / 01:42

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Reviews van bezoekers over Renesse / Nieuw Haamstede

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Renesse / Nieuw Haamstede. Laat het ons weten!
Een werkelijk i-de-aal natuurstrand!
Verwacht geen terrasje, drankje, herrie, etc. Zorg dus voor eigen voorzieningen en een goede conditie. En verspreid zelf ook geen herrie ajb! Beter te bereiken per fiets vanaf een auto-P-plaats. Uitermate geschikt voor naaktverblijf, zeker gelezen de zelfs voor NL-taligen ontoegankelijk geformuleerde NL-wet. Getuige de huidige onverkwikkelijke rechtszaken, bijv rond 'Delft'.
Zelfs hier lopen geklede kampers en achteloze hondenpoepverspreiders (bah!) rond te paraderen en te gluren. Ach.. zoals overal in dit overvolle land. Accepteren (of zonodig negeren) van deze levensvormen is hét medicijn om zelf te kunnen blijven leven!
Henk | 15-02-2016
Meer recensies van Henk (8)
lekker rustig strand niet druk met wandelaars die je lastig vallen.
Zee eind lopen maar is het waard
ww | 27-07-2012
Kom er al 12 jaar. Heerlijk rustig. Eigenlijk mooiste stuk strand van NL. Vanaf lage duinen wel eindje lopen naar t water. Door de jaren heen steeds rustiger geworden. In 2000 was er meer naakt te zien dan 2011. Voornamelijk (toen) veel bi- en gaymannen. Niet een echt naturistenstrand want paren zie je er amper. Maar rust en natuur zijn hier wel van toepassing.
Wij komen hier graag, heel graag.
Sandra en Ray | 04-11-2011
Een paar keer daar geweest en wel eenzame naturistenstrand met weinig mensen daar gelegen dat ik niks er van vond. De zee ligt heel ver van mijn plaats... welverstaan met 200 meter verder lopen naar zee, poeh... geen zin. Wel een aangename plaats achter lage duinen met beschutting tegen wind dat ik onder zon met sterke wind lag..nog problem. Echter jammer dat er heel weinig naturisten daar zatten.
Jelle | 23-08-2011
Aug 2009.Een fijn en rustig strand. Uitgestrekt en dus geen last van opdringerige mannen of potloodlopers. Een oase van rust zoals een echte naturist kan waarderen. Geen voorzieningen maar mis je ook niet.
Door uitgestrektheid soms ook geklede mensen. Deze worden wederzijds geaccepteerd. Zeeland op zijn best.De lange weg lopen naar het strand wordt meer dan beloond.
l v l | 24-08-2009
Enkel bereikbaar met de fiets of te voet. Groot strand, waardoor je ver moet wandelen om tot bij het water te geraken.Heel erg veel "gluurders" die meerdere keren hun wandeling over het strand maken. Ook veel geklede mensen op het stuk terwijl aan beide kanten het tekstiel strand is, raar...
Ver wandelen om tot bij het paviljoen te geraken (gekleed)
Els en Ann | 03-09-2008
Meer recensies van Els en Ann (7)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Renesse / Nieuw Haamstede" ?
Hoe waardeer je Renesse / Nieuw Haamstede in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.032