Naturismegids

Scheveningen / Wassenaar

7.3

Gemiddeld cijfer van 27 beoordelingen.

Adresgegevens

Scheveningen / Wassenaar
Scheveningen / Wassenaar
Lat: 52.144919
Long: 4.324685
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 144 Km
  • Utrecht 73 Km / 01:10

Reviews van bezoekers over Scheveningen / Wassenaar

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Scheveningen / Wassenaar. Laat het ons weten!
Ik vind dat gluurders die het als erotiek zien daar niet thuis horen. En mensen die een playboy uit willen sparen en denken ik ga maar eens naar een naaktstrand toe. En dan moeten ze zich bij de meerderheid aanpassen. Is dat strand niet afgeschermd? Iedereen is toch opprivacy gesteld? Je voelt je met dergelijke gluurders opgelaten. Zij horen daar niet thuis en die er een erotische kick van krijgen.
Tio | 07-05-2013
Meer recensies van Tio (2)
Ik ben op een warme drukke dag naar het naaktstrand in scheveningen geweest, samen met mijn gezin. Ik heb er geen problemen mee als de jeugd in het bijzijn van hun ouders niet naakt gaan. Maar we hebben ons nogal gestoord aan mensen die zich niet aan wilde passen op het naaktstrand. Dit varieerde van geklede mannen alleen die zowel in zwembroek lagen te zonnen alsmede wandelaars die gewoon kwamen om eens lekker te kijken. En dit best wel onbeschaamd deden. Ook buitenlandse toeristen denken dat het heel normaal is om met grote groepen gekleed op het naaktstrand te gaan liggen. Als wij in ons nakie over het gewone strand lopen, worden wij bekeurd. Waarom worden geklede mensen op een naaktstrand dan niet bekeurd?
Harry | 24-08-2012
christina.bloed@gmail.com | 03-07-2012
nnnn | 23-05-2012
Als het mooi weer is ga ik meestal naar dit naaktstrand. Vanaf parkeerplaats het zwarte pad is het maar een klein stukje lopen. Ook met tram 9 is het vanaf Den Haag CS heel goed bereikbaar (halte zwarte pad). Het is dan wel ietsje verder lopen. Ik ga meestal naar dit strand, omdat het zo goed bereikbaar is. Er hangt een relaxed sfeertje, en ook bij de strandtenten voelt het relaxed aan. Wel even een broekje aandoen als je iets te eten of drinken bestelt, want op het terras mag je niet naakt zijn! Maar je mag wel weer naakt liggen op de bedden, die net buiten het terras op het strand staan. Hoe moeilijk kun je doen! Niet iedereen is naakt op het strand, maar ik vind dat naakte en niet-naakte mensen hier goed samen gaan, en heb mij er tot nu toe nog nooit aan geërgerd. Het is een groot strand, en heeft drukkere en minder drukkere delen. Na de strandtenten wordt het een stuk rustiger, maar dan moet je wel een stukje verder willen lopen. Omdat het zo'n groot strand is, is het ook geschikt om langs de vloedlijn te wandelen. Kortom ik ga er graag heen.
Ilse | 02-05-2011
Meer recensies van Ilse (2)
het hele park, wat verboden toegang is, zou naaktstrand moeten worden of ietsje uitbreiden.
ria | 07-08-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Scheveningen / Wassenaar" ?
Hoe waardeer je Scheveningen / Wassenaar in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.033