Naturismegids

Den Haag Westduinpark

8.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Adresgegevens

Den Haag Westduinpark
Den Haag Westduinpark

Lat: 52.081928 / Long: 4.236981
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 175 Km / 02:05
  • Utrecht 71 Km / 01:05

Open

  • Hele jaar geopend

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Den Haag Westduinpark

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Den Haag Westduinpark. Laat het ons weten!
Volgens mij momenteel het beste naaktstrand van Nederland. Paviljoen @TheBeach heeft sinds 2015 zelfs een volwaardig naaktterras. Perfecte sfeer. Super vriendelijk personeel. Uitgebreide menukaart en drankenassortiment. Prima douche naast het naaktterras.
Voor mij alle moeite waard om vanuit Amsterdam dit strand en strandtent te bezoeken.
Micha Beuger | 26-08-2022
Prima naaktstrand waar het fijn vertoeven is.
Alleen onbegrijpelijk dat de strandtent op het naaktstrand zo "anti naakt" is.
Peter | 08-08-2021
Meer recensies van Peter (2)
Ik ben nu een aantal maal geweest, en het is elke keer zeer goed bevallen. Hele relaxte sfeer, divers publiek, netjes, rustig, bijna geen textiel te zien, al met al ideaal voor een beginnende naturist zoals ik. Voel me helemaal op m'n gemak en geniet volop van het naakt zonnen en zwemmen. Ik dacht vooraf dat ik me heel zelfbewust zou voelen, maar niets is minder waar en dat is ook wel te danken aan de sfeer en het publiek wat hier komt. Ik blijf hier zeker heel vaak terugkomen!
Nico | 15-06-2021
Zie hier geen dingen wat niets met naturisme heeft te maken en als alleenstaande man dan nog nooit lastig gevallen . Zie dat ook niet bij vrouwen . Al ben ik zelf iemand die liever in de zee ga en dan niks hebt met zonnen .
ED | 23-09-2020
Ik vind het een prettig strand waar stelletjes, heel af en toe gezinnen met kinderen, geen tieners en voornamelijk 40+-ers liggen. Ook zie je veel single mannen en vrouwen.
Wat me wel een beetje tegenstaat, is dat er regelmatig kerels liggen die of niet van zichzelf af kunnen blijven, of als roofdieren het strand afspeuren om een naakte vrouw (of zelfs man) ongegeneerd te begluren. Ze gaan er dan pontificaal voor liggen om maar een goed uitzicht te hebben.
Ook zie ik regelmatig mensen seks met elkaar hebben, maar daar stoor ik me eerlijk gezegd minder aan dan aan die gluurders. Afgezien daarvan is dit het enige naaktstrand waar ik regelmatig naartoe ga.
AJ | 20-07-2019
We vinden het een mooi strand, met een gezellige strandtent @ the beach, fijne bediening en je kan er schermen huren.
JZ | 25-06-2019
We zijn gek op het westduin en om er te wandelen ook met de kinderwagen. Nu zijn er echter vele goed begaanbare en mooie schelpenpaden vervangen door zandpaden. Dat vinden we heel erg jammer en zelfs wel ergerniswekkend. Natuurbeschermen is nodig maar dit slaat ons inziens wat door. Delen meer lezers deze mening?
Alexander Hable | 04-11-2018
Dit was ons favoriete strand toen we nog in Den Haag woonden. Rustig, vriendelijk, en goed bereikbaar per fiets. Er wordt gewandeld langs het strand (Scheveningen <-> Kijkduin voor de meesten denk ik), maar daar heb ik eigenlijk nooit last van gehad. Helaas ben je niet ongekleed welkom in de strandtent.
André | 31-08-2016
Meer recensies van André (6)
Welke gek verzint het, omdat het zo rustig is, met een twintigtal Moslim jongens van 15-25 te gaan sporten op het naturistenstrand. Luid geschreewde op en aanmerkingen, inclusief beledigingen niet van de lucht. En dan heb ik het niet eens over de luid ge-uitte Arabische mededelingen. ik kwam wél voor de rust en het recreëren in mijn natuurlijke staat. Zelfs in de strandtent (iets aan of omdoen vind ik normaal) werd het vervelend.
Ed | 02-06-2016
Er is toch ook altijd een houten klaphekje naast het wildrooster? In ieder geval bij het Savornin Lohman pad, en ook bij strandslag 8.
Daar kun je gemakkelijk doorheen.
Het is als je niet zo goed loopt wel een vermoeiende wandeling, en hier en daar een beetje steil naar boven of beneden ( ingang Laan van Poot, naasr de atletiekbaan).
Wel een heerlijk strand, rustiger dan de textielgedeelten links en rechts. Goeie douche.
Lineke | 06-07-2015
Meer recensies van Lineke (2)
Als ik het park in ga, opgang Fuutlaan, en ik wil links het pad op dat door het gebied van de Hooglanders loopt,
kan dat alleen door over het wildrooster te lopen. Dat is moeilijk/onmogelijk voor heel jonge kinderen, oude mensen, gehandicpten, kinderen en honden. Tot voor kort was er een mogelijlheid via een soort zandpad het pad op te lopen. Waarom nu niet meer?
J.A.H. boenders-Ruitenbeek | 02-07-2015
wij vonden dit een leuk strand wel veel wandelaars maar als je wat veder van de kustlijn gaat liggen heb je daar geen last van.en het plubliek was van jong tot oud.
jan. | 13-08-2013
Ik vind dit het beste strand van Den Haag.
- Scheveningen veel geklede mensen/families en te veel honden op het strand.
- Kijkduin/Monster, geen lekker strand om te lopen en door de zandmoter ook veel geklede mensen.
Nee, Westduinpark ( strandslag 8)is het mooiste stukje
Frank | 12-08-2013
Meer recensies van Frank (3)
morgen eindelijk weer eens met het hele gezin,
zo'n fijn naaktstrand zeker voor onze tiener dochters 13 en 15 en onze zoon van 11 veel jongeren en gezinnen
Tot morgen 2 aug
harry | 01-08-2013
Heel mooi strand. ideaal voor gezinnen.
anoniem | 04-07-2013
Jammer van Vulcanobeach maar verder is het een top strand !!
Ideaal voor gezinnen met kids.
Frans | 18-06-2013
Meer recensies van Frans (2)
Butch, Den Haag

Ik kom hier al sinds het naaktstrand bestaat; was vroeger reuze vrij en gezellig, maar sinds de nieuwe eigenaar er in zit is het een ramp, nog afgezien van het feit dat je dus niet in je blootje op het terras mag zitten; de nieuwe eigenaar althans haar partner is volledig ongeschikt voor de horeca; hij is chagrijnig en onbeleefd en heeft het voor elkaar gekregen dat ongeveer 70% van de vroegere klanten niet meer komen, althans een consumptie bij een andere strandtent gaan halen/nuttigen; blijkbaar heeft hij daar geen probleem mee, aangezien hij mij zelf een keer heeft toegesnoud "wat mij betreft mag die hele oude kliek oprotten" heel commercieel dus.
Butch Marshall | 17-08-2011
mooi strand en heel naturistisch, inderdaad nieuwe eigenaar en een nieuwe regel geen naakt op het terras. Persoonlijk vind ik het boycotten onzin, dadelijk is er helemaal geen strandtent meer of verkopen ze het aan een "hippe"strandtent houder die het naaktstrand met handtekeningenactie probeert op te heffen.
Sunny | 20-07-2008
Hoewel het strand nog steeds naturistisch is, is de strandtent per 1 apr. 08 overgaan in andere handen. De nieuwe eigenaar heeft de verordening uitgevaardigd dat op het terras en in het paviljoen (heet nu Vulcano Beach) naakt naakt niet meer is toegestaan. Dus HELAAS wel aankleden nu voor je een ijsje of kroketje wilt halen daar, of zoals nu velen nu doen: de boel boycotten. Vreemde sfeer nu. Op de website van Vulcano Beach wordt o.a. vermeld dat hier ook vergaderingen verzorgd kunnen worden. Zie je het al voor je: op een mooie zonnige dag een groepje kantoorlui die zich een wegbaant door al dat bloot op weg naar het 'geklede' paviljoen. Topless is nl wel toegstaan, een string kennelijk ook......
SarahJ | 27-05-2008
Gezellig om als Hollands/Canadees een kroketje te kunnen kopen zonder kilometers te moeten lopen en bovendien je eerst aan te moeten kleden.
Alex Amsterdam | 26-03-2008
Wij bezochtenhet strand in 2003 en 2004 en vonden het heel plezierig. Zelfs de mensen die gekleed langs het water langs kwamen reageerden op een zeer prettige manier. Fijn om een ijsje te kunnen halen zonder je te hoeven aankleden.
Alex Amsterdam, Calgary, Alberta | 12-11-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Den Haag Westduinpark" ?
Hoe waardeer je Den Haag Westduinpark in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.036