Naturismegids

Wilhelminapark

6.9

Gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen.

Adresgegevens

Wilhelminapark
Rijswijk
Lat: 52.030270
Long: 4.329214
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

In het kader van een project voor waterberging is het naaktrecreatiestrandje door de draglines en shovels opgeslokt.
De Gemeente Rijswijk heeft geen moeite genomen om de bordjes naar een alternatieve voorziening te wijzen.

Afstanden

  • Brussel 165 Km / 01:46
  • Utrecht 66 Km / 00:49

Reviews van bezoekers over Wilhelminapark

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wilhelminapark. Laat het ons weten!
Het naaktstrand mag dan gesloten zijn maar het park is nog steeds een ontmoetingsplek voor homo mannen, die daar sex hebben.
Vooral langs de hondensloot. Dat is niet de officiële naam maar wel de naam waarmee het wandelpad langs de sloot bekend staat omdat het vlakbij het hondenclub is. Weinig jongeren, veel 50+ homo mannen.
Francis | 11-01-2021
Dit had een door uw gemeente áángewezen plek kunnen zijn. Rijswijk heeft verder verzuimd om een plek aan te wijzen, of in te richten voor naaktrecreatie. De situatie is vergelijkbaar met Delft. Intolerantie jegens mensen is blijkbaar de norm voor gemeenten (of gemeenschappen) zoals Rijswijk en Delft.
Blijkbaar komen gemeenten er op 'aanwijsgebied' juridisch gezien geruisloos 'mee weg' in dit zgn 'nette' maar enorm rammelende land. Kortom: op menselijk gebied staan er zaken stil...Tenminste duidelijk wél in Rijswijk en Delft.
Met pijn in mn hart moet ik hier toezien dat een stukje Nederland weer terug kan vallen in de middeleeuwen. Gelukkig woon ik niet in deze bekrompen omgevingen.
Henk | 04-01-2016
Meer recensies van Henk (8)
Dit strandje is sinds september weg, na een herinrichting van het Wilhelminapark. Echt zonde, want het was altijd heel fijn beschut en rustig liggen. Overal bij de ingangen hangen nu ook borden `naaktrecreatie verboden`
Ray | 17-05-2011
22-06-2009

Heerlijk genoten van de zon, verder nergens last van gehad!!! idd veel mensen met name mannen die gekleed komen kijken ik schaam me nergens voor maar hun kennelijk wel. verder is het er schoon en netjes en kunt er prima van de nodige zon genieten lekker paartje maken als je dat wil. laat ieder in zijn waarde

gertjan
gert-jan | 22-06-2009
Er komen daar mensen om bloot te zonnen, en er komen ook mensen om in de zon seks te hebben, met zichzelf of met een of meer anderen. Wie dat niet wil zien, heeft plek genoeg over. Wie komt kijken klaagt niet, maar verlustigt zich, bijvoorbeeld die keer dat twee jonge vrouwen met hun vriend opgewonden raakten, en heel langzaam van het een het ander kwam. Sommige zonaanbidders keken toe, andere liet het koud. Geef elkaar de ruimte, mensen!
Cor | 13-12-2008
jeanpaul van rijn | 04-10-2008
dit wat daar gebeurd heeft niets met naturisme te maken, overal rond het strandje word seks in de struiken bedreven, ook jonge buitenlandse jongens die zich daar voor lenen(betaald). is eigenlijk dus meer een homo seksstrand dan voor naturisme!!!
de park is gesloten voor autoos vanwege het vele cruisen wat er daar gebeurd en door klachten van de wandelaars met kinderen,
zoals wij daar zelf graag mogen doen.
mark | 15-09-2008
mijn ervaring van dit "strand" is best wel goed, toen ik er was waren er ook alleen mannen.
Ik was daar de enige jongere, al heb ik niemand openlijk sexistische activiteiten zien bedrijven...
Er waren gewoon alleen mannen die naakt lagen te zonnen, waar ik ook voor kwam. Dus gewoon chill daar, alleen zo weinig jongeren.. en wel veel mensen die komen kijken... (ik snap dan niet dat die mensen daar klachten over hebben... die mensen komen juist gewoon kijken)
Vincent | 03-06-2008
Er komen alleen mannen daar, ze liggen openlijk te sexen op het grasveld, de gemeente rijswijk heeft het hek daar al gesloten, per 1 julie is naakt recreeren verboden daar van wege vele klachten van wandelaars.
Piere | 28-04-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Wilhelminapark" ?
Hoe waardeer je Wilhelminapark in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.033