Naturismegids

Velsen-Bloemendaal

7.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

Velsen-Bloemendaal
Velsen-Bloemendaal

Lat: 52.433222 / Long: 4.558006
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

IJmuiderslag langs Miranda beneden linksaf naar naaktstrand gemeente Velsen doorlopend naaktstrand gemeente Bloemendaal

Afstanden

  • Brussel 235 Km / 03:50
  • Utrecht 74 Km / 02:02

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Betaald parkeren
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Reviews van bezoekers over Velsen-Bloemendaal

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Velsen-Bloemendaal. Laat het ons weten!
Vandaag 's avonds hier geweest

Ik ben niet zo sociaal gesteld en kom het liefste geen mensen tegen wanneer ik niet gekleed ben. Vanwege de storm vandaag verwachtte ik dat er helemaal niemand aanwezig was en daar had ik goed gelijk in.

Het was een beetje frisjes maar voor het eerst was het hele strand voor mij alleen, en dat was erg bevrijdend.

Een mooi strand, alhoewel de vorige keer dat ik hier was ik me wel stoorde aan de gluurders. Dat valt niet te ontkomen op drukke dagen, maar op avonden zoals vandaag is het misschien wel het beste naaktstrand van nederland.
Hans | 15-08-2019
Ik kom nu steeds vaker op dit strand ... oke het is een beste wandeling vanaf Parnassia. Hoewel het bord bij de stuifduinen aangeeft dat je er bent, tref je 400 meter daarvoor al de eerste naakte mensen aan. Ondanks het honden verbod zijn die er toch maar ik stoor me daar niet aan. De geklede gasten lopen hier meestal langs de waterlijn en ik heb er geen last van. Bij wind kun je heerlijk in de duintjes liggen.

Kijkers en gluurders heb je overal, niet alleen op het strand. Ik stoor me er niet aan, ik laat ze lekker hun gang gaan. Ook een praatje op zijn tijd is toch prima ? Dan zitten ze maar even naast je toch.

De insmeerbereidheid is hier ook wel aanwezig maar dat is een keuze die jezelf maakt. Als nieuwsgierige hetero is dit soms zelfs spannend haha.

Oww en niet elke man die langs loopt en even kijkt is meteen een homo. Op deze manier plakken we weer een stempel op deze groep mannen, in mijn vriendenkring heb ik goede vrienden die homo zijn. Ook ik loop ook wel eens een rondje omdat ik het mooi vind om bloot te zien maar ga niet zitten staren.
Rene | 06-07-2019
Afgelopen woensdagmiddag weer eens geweest en was er ondanks de volle fietsenstalling vrij rustig. Schoon stukje strand en gemeleerd publiek! Op de fiets goed te bereiken en vanaf Parnassia 30 min. lopen.
Peter | 27-08-2017
Meer recensies van Peter (5)
Tja mijn review betreft het naakstrand van Bloemendaal en niet dat van Velsen. Was zondagmiddag 18/7 daar en was er ondanks het mooie weer vrij rustig en geen last van rare figuren!

Grtn
Peter
Peter | 24-06-2017
Meer recensies van Peter (5)
Heerlijk breed strand waar het nog stil is qua geluid. Alleen de borden kloppen niet wat betreft naaktstrand wat verwarring opleverd.
Veel naakte mannen die rondlopen om andere mannen te ontmoeten maar ook ontzettend veel exhibitionisten die ook vrouwen lastig vallen door extreem te kijken en vlak langs te lopen. Ze liggen nu ook al op het recreatie strand. In de meeste duinpannetjes ligt wc-papier en stinkt het naar mannenplas.
M | 20-06-2017
Blijft mijn favoriete strandje. Dit jaar door de mooie Meimaand al drie keer geweest. Er lopen idd wel wat gluurders rond maar die heb je overal en ik stoor me er niet echt aan.


Peter
Peter | 09-06-2017
Meer recensies van Peter (5)
Mijn ervaring met het naaktstrand is goed.
Vorig jaar bekeurd maar door de RECHTELIJKEMACHT
Afgeschoten niet verboden dus.
Warmste dag 4 juni weer lastig gevallen door boa's
Ze hebben besloten de jacht op mij te openen.
Ik bedoel als je niet achter het nieuwe bord ligt word je weggestuurd tot achter het bord.
Volkomen illegaal buiten het bord ook uitermate geschikt
Sinds tientallen jaren zo geweest zonder een bord.
Nu dus ook.als de gemeente velsen zo door gaat
Krijgen ze straks ongewild een stukje naaktstrand er bij.
Want al kom ik er weinig als ik even tijd heb ga ik.
Tot slot ze merken vanzelf wel waar ik aan werk.
IWAN
IWAN | 14-06-2015
Fijn stukje strand, dit jaar weer diverse keren geweest. Vanaf Parnassia ongeveer 15 min. Lopen richting Ijmuiden. Vanaf de strandafgang Kattendel is het ongeveer 400m lopen richting Ijmuiden. Rustig stukje strand erg rustig met veel privacy in de duinpannetjes. Helaas dit jaar wel wat gluurders bij ons gezien!
we moesten er wel om lachen maar tis niet anders blijft ons favoriete strandje.
Peet | 21-10-2014
Meer recensies van Peet (5)
Hallo allemaal even het ter verduidelijking het volgende als je bij la maranda
Ijmuiderslag naar het strand toeloopt is links het naaktstrand van de gemeente
Velsen en het naaktstrand loopt door tot het bord gemeente Bloemendaal ook naaktstrand.maar dan van de gemeente Bloemendaal dus niet wat velen denken dat het naaktstrand daar begint.het ik kom er zelf als inwoner van ijmuiden
Niet zo vaak vanwegen de honden die er overigens niet mogen komen ik zie vaak mensen lopen met meerdere honden ik heb er wel eens 10 honden geteld bij 1persoon ik vind het onaangenaam en onhygiënisch en politie doet daar niets aan
Om mijn verhaal te completeren als je beneden rechtsaf slaat ga je richting
Zuidpier.reinier
J.r.vanvlier@gmail.com | 13-10-2013
Dit strand is geen naaktstrand maar meer een seksstrand, vooral in de duinen. Bijna altijd lopen er cruisende homo's rond die seks in het openbaar hebben. Ook heterostellen maken zich daar schuldig aan. Ik heb verschillende keren gezien dat hetero- en homostellen seks met elkaar hadden terwijl dat van zeezijde duidelijk is te zien. Sommige hetero's doen het zelfs midden op het strand temidden van wandelaars (waaronder kinderen). Mij niet meer gezien op dit naaktstrand. Voor openbare seks moeten ze maar naar Cap d'Agde gaan of naar een parenclub of homoclub. Het wordt tijd dat de politie optreedt.
John | 07-08-2013
Strand is redelijk rustig. Een meter of honderd ten Noorden vanaf de ingang Duin en Kruidberg. Veel, vooral oudere, stellen. Wel vrij veel mannen alleen, waarvan ik er een aantal verdenk van seksueel getinte neigingen. Maakt dat je als man alleen niet altijd even rustig ligt te zonnen. Ben je met echtgenote dan hebben ze geen belangstelling. Lopen inderdaad veel honden, maar dat mag, geen last van gehad.
GJ | 24-07-2013
Naaktstrand bloemendaal is lekker rustig en je kan ook in een duinpannetje gaan liggen uit de wind. Helaaswel een endje lopen na uitoerimg deze winter van het t.
Verstuivingsprojekt. Vanaf Parnassia is het ongeveer een km lopen voorheen kon je er makkelijk met de fiets komem afslag Kattendel nemen. Deze afslag is nu 400m naar het zuideh verplaatst richting Parnassia terwijl het naaktstrand nog op de oude plek ligt. Miischien handig omde borden te verzetten naar de nieuwe strandafgang,,!!

8/7/13
peter | 08-07-2013
Te veel mannen die komen gluren en maar rondjes lopen met hun kleren aan! Niet echt prettig om samen met je vrouw te liggen zonnen!
Ook lopen er gewoon honden los terwijl dat verboden is.
Fred | 27-05-2013
Heerlijk rustig strand met veel duinpannen om ook bij iets minder warm weer uit de wind te kunnen liggen.
Vanaf IJmuiden of Pasnassia (Bloemendaal) is het best een stukje lopen. Met de fiets heel goed te bereiken via de ingang Duin en Kruidberg of via Passia en dan een klein stukje doorfietsen.
Ruud | 16-08-2009
Meer recensies van Ruud (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Velsen-Bloemendaal" ?
Hoe waardeer je Velsen-Bloemendaal in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.029