Naturismegids

Naaktstrand Strandslag Falga

8.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 8 reviews.

Adresgegevens

Naaktstrand Strandslag Falga
Julianadorp / Den Helder

Lat: 52.915486 / Long: 4.713185
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Strandslag Falga is een gedeeld naturistenstrand. Het ligt tussen Julianadorp en Den Helder. Alleen het zuidelijk deel is het naturisten strand en het noordelijk gedeelte is gekleed.
Het begrip bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer klopt maar je moet daarna wel een 800 meter langs en over de duinen lopen voor je op het strand bent. Als je inzoomt op de kaart zie je de parkeerplaats en het schuin de duinen oplopende voetpad.

Afstanden

  • Brussel 280 Km / 03:16
  • Utrecht 121 Km / 01:43

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Strandslag Falga

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Strandslag Falga. Laat het ons weten!
Lekker in de zon gelegen. Niet al tedruk . Geen gekke dingen gezien . Alles heel relaxed op het mooiste naaktstrand van Nederland
Joost | 01-06-2021
Het is een heerlijk (rustig) strand. Prima voor naakt zonnen en lekker zwemmen. Inderdaad regelmatig leuke gesprekken bij de vloedlijn!
Ook mensen die voor het eerst zijn kunnen rustig gewoon op het strand liggen.
Ik voel mij er thuis.

Duinpannen verderop niet aan te raden,.
Pieter | 24-04-2020
Mijn vrouw en ik zijn er vandaag geweest en ik vond het een slechte ervaring. Wij zijn nieuw in het naakt zonnen en zijn vlak achter het strand in een duinpannetje gaan liggen zodat niet iedereen ons direct ziet. We wilden even wennen aan het gevoel. Nog geen 10 minuten later komt er een man die ons vriendelijk groet dus groeten we uiteraard terug met een klein beetje schaamte. Meneer trekt ook z'n kleren uit en gaat op 10 meter van ons af liggen maar op zo'n manier dat hij ons goed kan zien. Een paar minuten later kijk ik zomaar even zijn kant op en is meneer bezig met z'n jongeheer. Weer even later nog een man en weer hetzelfde verhaal.We zijn onwijs geschrokken en hebben snel de kleren aangetrokken en zijn weggegaan. We zaten duidelijk niet op de juiste plek.
Kees | 18-04-2020
Heerlijk om te zonnen en te zwemen ook is het een mooi schoon strand ik heb er me plek gevonden ????
Arjin prins | 12-08-2019
Heerlijk strand. Met de fiets prima te bereiken. Als vrouw alleen kun je hier rustig heen gaan en je prettig voelen. Het publiek is gemoedelijk: Vaak leuke gesprekken bij de vloedlijn.
Er is inderdaad een stukje duin waar homo's elkaar ontmoeten, maar dat is ver van de opgang, dus je kunt zelf kiezen of je daar gaat liggen. Ik vind dit strand zeker een aanrader.
Marjolein | 29-07-2019
Lekker rustig. Wel ff lopen, geen voorziening.
Piet | 01-12-2018
Heel goed strand, rustig. Heel veel paartjes. Wel stevige klim vanaf de Zanddijk. Maar moeite waard om regelmatig terug te komen.
Klara | 16-07-2018
Rustig strand om heerlijk naakt te zonnen. Als man alleen(mijn vrouw houd er niet van) voel ik mij prima op m'n gemak, zolang je maar niet gaat liggen waar de afrastering ophoudt, en dan zeker niet in de duinzoom in gaat, heb je van mannen op zoek naar mannenliefde geen last. Ik ga er nu een jaar heen, voelde aan het begin nog een beetje schaamte, maar lig er nu heerlijk ontspannen.
MV | 10-05-2018
Welke camping ligt het dichtste bij dit strand?
Wel fijn als je maar een klein stukje hoeft te lopen?
Vgr patricia
Patricia | 17-07-2014
Meer recensies van Patricia (5)
Dit strand heet officieel Strandslag Falga. Je komt er als volgt: neem de kustweg (Zanddijk) en rij van Julianadorp aan Zee naar Den Helder. Ongeveer na 2 a 3 kilometer na J a Z (is ongeveer halverwege), zie je een parkeerplaats aan de rechterzijde. (inrit op de Middenvliet). Daar parkeren (gratis) en de duinen inlopen via het aangelegde schelpenpad. Bij het strand is het linker gedeelde voor naaktrecreatie. Er zijn verder geen faciliteiten, maar het strand is prima en vaak lekker rustig. Veelal 40+ stellen en mannen alleen. Veel plezier.
John en Bianca | 28-06-2011
prachtig, breed strand, meestal heel erg rustig, zeker doordeweekse dagen. Gratis parkeren, bij strandslag Droogeweerth. Nadeel: als je alleen gaat als (gescheiden) man dan heb je vaak last van homo's die sexcontacten zoeken, waar ik dus absoluut niet van gediend ben, heb er al eens eentje een ram op zijn bek verkocht omdat hij aan me zat. Als ik samen met mijn vriendin ga blijven ze uit de buurt en kan je er een heerlijke dag hebben.
Rob | 17-05-2011
Het is een heerlijk naturistenstrand maar inderdaad zijn de gluurders heel irritant. Onze ervaring is dat als je in de duinen gaat liggen de "heren"soms opdringerig worden. Ze gaan pontificaal voor je liggen en blijven maar gluren.
Dan nog de mannen die op mannenjacht zijn, heel vervelend dat zij totaal geen rekening met andere badgasten houden. Geeft soms erg aanstootgevend gedrag.
Ondanks deze kleine minpuntjes blijft dit ons favoriete naaktstrand. Je kunt heerlijk in je blootje wandelen en geniten van de rust.
R&P | 21-02-2011
Wij vinden het een heerlijk stukje strand. Weinig last van gezinnen met schreeuwende kinderen en jongeren met soundblasters. Rustig maar toch gezellig. En van mensen die langswandelen van de naastgelegen stranden hebben wij geen last. We voelen ons niet bekeken. Strandafslag Falga, linker strand.
Ennovy | 11-08-2009
sluit me bij de opmerkingen van kees en astrid aan. nochtans kun je daar een paar (h)eerlijke naturisten-uren doorbrengen
henk | 15-08-2008
Meer recensies van henk (5)
Het strand is heerlijk. Je kunt ook lekker in het duin liggen pal achter het strand.

Heel vervelend zijn de gluurders die soms een aantal keren langslopen.

Als stel vinden wij dat behoorlijk irritant. Dat is voor ons reden om toch andere locaties te zoeken.

Op een puur naturistenstrand zie je geen gluurders.
Kees & Astrid | 21-07-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Strandslag Falga" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Strandslag Falga in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.031