Naturismegids

Texel - Den Hoorn

Adresgegevens

Texel - Den Hoorn
Texel - Den Hoorn

Lat: 53.015873 / Long: 4.709751
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 298 Km / 03:33
  • Utrecht 139 Km / 02:01

Reviews van bezoekers over Texel - Den Hoorn

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Texel - Den Hoorn. Laat het ons weten!
Net iets minder positief dan de meeste reacties. Stenen, honden, meeuwen en mannen die sigaren roken. Ik ken prettiger naaktstranden. En het is een flink eind vanuit Den Burg of De Koog. Wel fijn: je kunt een flinke wandeling in je blootje maken.
Blewbird | 05-07-2017
Meermaals bezocht, meerdere jaren. Heel fijn strand, veel rust en ruimte. Altijd een fijn plekje te vinden voor iedereen. Zelfs op topdagen is er voor elk ruimte genoeg. Zeer zeker een aanrader voor ieder die graag naakt recreëerd.
Sunny | 31-07-2013
Voor mij toch wel mij favoriete naaktstrand vwb Nederland. Goede sfeer, alleen niet altijd "op temperatuur" en de wind kan ook onbarmhartig te keer gaan! Naar ik begrijp is dit één van de oudste naaktstranden van Nederland en ik vraag me daarom af of het (gemeente-)bestuur van Texel wellicht genegen zou zijn om het naaktstrand al te laten beginnen op het parkeerterrein: Daar uitkleden, de meeste spullen achterlaten in de auto en dan heerlijk over Texel-Zuid wandelen zonder bagage! Er is al zoveel textielstrand op Texel, zou Texel die laatste 150 meter (tussen de duin-passage en het goed-bezochte naakstrand) nou niet aan ons, de naturisten kunnen en willen gunnen? Verder zuidelijk zijn er namelijk voor zover mij bekend geen strand-toegangen meer, want het is er altijd stil en verlaten. Fijn strand!
Neil | 02-08-2011
Meer recensies van Neil (2)
Paul | 25-05-2011
Heerlijk ontspannen. Van (heel) jong tot (heel) oud voelt zich hier thuis. Er is enorm veel ruimte. Bij de parkeerplaats pak je de linkeropgang en nadat je de pittige duinhelling hebt getrotseerd, ga je linksaf. Na 150 meter begint het naaktstrand, dat kilometers doorloopt. Soms wilde golven, meestal voor de kinderen zwinnetjes om veilig te spelen. Hier vergeet je de tijd!
Oud-Texelaar'67 | 17-08-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Texel - Den Hoorn" ?
Hoe waardeer je Texel - Den Hoorn in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03