Naturismegids

't Twiske / Baaiengat

8.4

Gemiddeld cijfer van 36 beoordelingen.

Adresgegevens

't Twiske / Baaiengat
Zaandam / Oostzaan
Website
Lat: 52.456174
Long: 4.881197

Informatie

In recreatiegebied Het Twiske is achteraan een mooi naaktrecreatiegebied te vinden bij het "Baaiengat". Ongeveer 10 minuten lopen van de achterste parkeerplaats in het gebied. Met keurige schone toiletten, lekker water, jeu de boules baan, volleybalveld en keuze tussen zon/schaduw. Het terrein kenmerkt zich door een behoorlijke sociale controle. Elke naakt-recreant is van harte welkom maar dient zich wel aan de op het terrein geldende normen, d.w.z. geen aanmatigend/sexueel gedrag, te houden. Zo niet dan wordt er vriendelijk doch nadrukkelijk gevraagd het terrein te verlaten.

Afstanden

  • Brussel 217 Km / 02:15
  • Utrecht 58 Km / 00:48

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Betaald parkeren
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toiletvoorzieningen

Reviews van bezoekers over 't Twiske / Baaiengat

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met 't Twiske / Baaiengat. Laat het ons weten!
Hallo,

Sorry om deze vragen hier te stellen, maar ik zie door de bomen het bos niet meer.

Al een tijd ben ik in het algehele naturisme geïnteresseerd, maar ik heb toch nog die "drempel".
Het twiske is voor mij zeker in de buurt, daarom stel ik de vragen hier.

Ik zal maar met de deur in huis vallen; ik zoek namelijk iemand die mij mee kan nemen en de "ins en outs" kan vertellen.

Een duw in de goede richting wordt ook gewardeerd.

Nogmaals sorry voor mijn verzoek om hulp.

Alvast vriendelijk bedankt.
Ik zal deze pagina in de gaten houden zodat we eventueel contactgegevens kunnen uitwisselen. (Ben niet dol om mijn adres op internet te hebben staan.)

Groetjes,
Thomas
Thomas | 06-08-2011
Begin deze week was het heerlijk zonnig weer en druk op het oude gedeelte. Ik heb 's ochtends op het nieuwe gedeelte gelegen. Met slechts vier mede-naturisten was het er wel heel erg rustig. Er staat inmiddels een bord bij het toegangsbrugetje dat dit deel een naturistenterrein is. Een gezin met kinderen zag ik daar rechtsomkeer maken. Als alle mede-naturisten naar het oude deel blijven gaan is het eigenlijk zonde om zo'n mooi veld met zwemgelegenheid aan de textielrecreanten te onthouden.
JD | 06-08-2011
Meer recensies van JD (2)
Jong stel

Hoi allemaal

Jammer dat er geen douche is. En dat er nog steeds honden loslopen.
Toen wij er waren, lagen er 3 stelletjes en 5 heren.
De heren gedraagde zich wel, maar juist een van de stelletjes niet.
Jammer, zo krijgen mensen een verkeerd beeld.
Wij willen graag rustig kunnen liggen en rondlopen en af en toe een praatje maken, zonder vrijende stelletjes tegen te komen
O en G | 30-07-2011
Meer recensies van O en G (4)
Hi,

het nieuwe naaktstrand is door homo's bezet! En jammer van al die honden uitlaters!
stel | 17-07-2011
Hoi,
wij bezoeken regelmatig het naaktstrand in het twiske en dat al een paar jaren. Het is er altijd goed vertoeven vooral ook door de sociale controle. Vroeger had je het eilandje ernaast waar vooral homo's hun seksuele gang konden gaan maar dat is er al een tijdje niet meer. Het is ons opgevallen dat op het nieuwe gedeelte vooral mannen komen die met hun penis in de hand tegen de bosjes aanstaan te kijken naar de andere kant (het oude standje). Ik hoop dat het nieuwe gedeelte niet het eilandje van vroeger wordt want nu lijkt het daar wel op!

Het nieuwe naaktstrand is ook nog niet als naturistenterein aangegeven met een bord ofzo!
Er komen dus nogal veel textielgangers en jeugdige recreanten. Wat nog erger is er komen heel veel mensen hun hond uitlaten. De honden springen vervolgens in het water en schijten alles onder. En dit terwijl er wel een bord staat dat er geen honden en paarden zijn toegestaan. De honden uitlaters maken het wel wat onhygiënische.

De boswachters controleren er erg weinig zijn blijkbaar ook honden liefhebbers!
stel | 13-07-2011
Meer recensies van stel (2)
Per mei dit jaar is het nieuwe naaktstrand in gebruik genomen
Dit ligt net voor parkeerplaats 15, over het bruggetje (Baaiegatstrand), daar staat ook een huisje met wc

Het is tot nu toe lekker rustig(de meeste liggen nog op het oude strandje)
Wij liggen er altijd met veel plezier, zonder overlast te hebben
O C | 23-06-2011
Desie , Twiske is een heel groot gebied en het naaktstrandje is maar een heel klein stukje. Waarom moet je dan precies langs dat standje rijden? er zijn meer dan genoeg andere plekken voor jou en je paard! Ik baal van die paartijders die wandelaars lastig vallen, maar ik gun jou ook de ruimte! leven en laten leven.

Het strandje is iets verplaatst nog steeds bij dezelfde parking. Prima sfeer, lekker relaxed.
marc | 17-05-2011
Ik ga regelmatig naar Twiske naaktstrand. Er zijn heel veel 'vaste klanten' en veel sociale control. Er wordt niets gestolen, geen troep achtergelaten, geen harde muziek en als er een lastige man komt wordt die wel aangesproken. We hebben alemaal groot plezier en vrede.

Jammer genoeg zijn er wel af en toe vervelende jongens met scooters die komen schelden en weer weg schuren maar we moeten gewoon medelijden met hun hebben omdat ze slecht zijn opgevoed.
anne | 27-04-2011
Mijn vrouw en ik gaan regelmatig naar 't Twiske als het mooi weer is en ook wij vinden het daar prettig.
Pottekijkers vinden wij niet zo erg, we vinden het meer zielig voor hen, omdat ze gekleed zijn en niks durven te laten zien.
Zielig een fotootje maken om thuis te bekijken... hier in Zaandam noemen we deze gasten "turkentrekkers: ...:-)
Raymond | 01-03-2011
Ik vind het maar vies. want als ik er langs paardrij dan zie ik allemaal naakte mensen. en da's niet zo fijn. dus ik vind dat het een gewoon strandje moet worden. en als je zo graag naakt wil, ga naar je eigen tuin ofzo?
Desie | 05-06-2010
Mooie plek om een zonnige dag door te brengen. Vriendelijk publiek, leuke voorzieningen.
Frank | 28-04-2010
Mooi en goed ingericht naaktgedeelte. Er is m.i. te weinig toezicht want op doordeweekse zomerdagen is er helaas vaak last van kijkers en gluurders, vooral jongens van allochtone afkomst die foto's met hun mobiele telefoon maken.
werner | 26-08-2009
er is een algemeen naaktstrand achter parkeerplaats P14/P15 helemaal op het eind. prima relaxed met gemengd publiek. er is grasland een toiletgebouw. ondiep water voor de kinderen.
marc | 19-07-2008
Kikie | 12-05-2008
Het Twiske heeft een mooi en goed naaktgedeelte.
Het eerste "eiland" is voor textiel, het tweede eiland was voor de "friemelaars", maar door de aanscherping van de wet op openbare zeden is het voor laatsgenoemden nauwelijks nog mogelijk om zich met hun hobby bezig te houden. Alle struiken die er voor zorgde dat niemand last had van wat zich daar afspeelde is weggehaald, dus bleef er een braakliggend terrein over. De activiteiten zijn dus nu gewoon naar het volgende (prachtige) eilandje verplaats. Wellicht is dat in 2008 ook veranderd in een groenloos stukje aarde!!
ferry | 28-12-2007
Meer recensies van ferry (4)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "'t Twiske / Baaiengat" ?
Hoe waardeer je 't Twiske / Baaiengat in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.036