Naturismegids

Gaasperplas

7.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Gaasperplas
Amsterdam Zuidoost

Lat: 52.306844 / Long: 4.993202
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 197 Km / 02:17
  • Utrecht 44 Km / 00:39

Open

  • 1 Mei t/m 1 Oktober

Reviews van bezoekers over Gaasperplas

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Gaasperplas. Laat het ons weten!
zaterdagochtend in juli redelijk vroeg in de ochtend. heel rustig. er zaten eerst alleen geklede mensen op bankjes te roken en te kletsen. later kwamen er verschillende mensen om te zwemmen, vooral in badkleding, maar ook zonder. water is prima om in te zwemmen, maar je kunt alleen uit het water via een aluminium laddertje dat tegen de walkant is gezet. het is een grasveld met wat bomen, een paar bankjes en twee vuilnisbakken. niet heel bijzonder, maar je kunt er zwemmen en streeploos bruinen.
anoniem | 22-07-2024
Prima plekje hier.
Zowel genoeg zon als schaduw plekken. Mooi rustig en fijne sfeer.

Geen voorzieningen behoudens 1 prullenbak.
Wel vrij schoon!
Stijn | 04-05-2023
29-08-2019 voor de allereerste keer naar een naaktstrand geweest.
Wat een geweldige ontspanning op deze mooie locatie aan het water.
Floris | 31-08-2019
Dit is een mooi en rustig naaktstrand aan het water. Er heerst een gemoedelijke sfeer en je hebt geen last van glurende wandelaars of vervelende mensen. Het is er mooi groen en je kunt er lekker liggen

Anoniem, 21 jr
C | 14-06-2019
Meer recensies van C (3)
Hele mooie plaats en geen last van kijkers alleen was een keer een trimster die wilde kijken wat daar lag te zonnen , en wat zwemmen betreft dat kan je daar heel goed er komen ook mensen daar naar toe zwemmen om uit te rusten [gekleed zwemgoed ] dan zeg je gewoon goedemorgen en hun ook en gaan ze later weer weg.
rob | 06-08-2018
Geweldige plek! Vooral als de zon schijnt en alle bezoekers naakt zijn. (Het is van de zotten dat mensen gekleed naar een naaktstrand gaan.)

Al met al een gemoedelijke sfeer, prettige en open mensen.
Joam | 21-09-2016
Vandaag geweest. Natuurlijk meer mannen. Helaas "stelletje" dat het niet nauw nam. Stond uitgebreid foto's te maken van geslachts orgaan en kon het niet laten even orale sex te hebben. Niet iets voor echte naturisten.
rik | 01-07-2015
Leuk plekje waar het prettig vertoeven is. Helaas is het pas vanaf 1 Mei officieel geopend voor naaktrecreatie waardoor je op een mooie dag als vandaag, 25-april-2014, het risico loopt beboet te worden door de over-ijverige en (te) vaak op motoren rondcrossende politie.

Een (al dan niet) tijdelijk toilet zou dit helemaal een superlocatie maken.

Groetjes
Ron | 25-04-2014
Ben vandaag naar de Gaasperplas naturisten strand geweest en vindt het er geweldig. Er is ruimte zat op de zonnige plekjes en in de schaduw. Je kan een verfrissende duik nemen in het water of lekker op het droge blijven. Af en toe voel je je wel bekeken als singel man, maar niemand bijt. Naar verhouding zijn er iets meer singel mannen dan singel vrouwen en voor de rest zijn er gezellige stelletjes en gezinnen die genieten van de naturisme.
Danny | 01-08-2013
Al jaren veel plezier van de prachtige omgeving en schone water. Helaas te vaak last van honden en af-en-toe voyeurs. De meeste bezoekers gedragen zich volgens de regels maar soms zijn er stelletjes (homo en hetero) die daar maling aan hebben.
Joe | 31-01-2013
Meer recensies van Joe (2)
Fantastische plek om (naakt) te recreeren. Wel eens last van gluurders en honden. Moet wat op gevonden kunnen worden.
Houden zo die plek.
ro | 18-05-2011
de hinderlijk controle van politie met zware motoren die de rust verstoren en al gauw klaar staan om je te bekeuren als je plassen moet waarom geen tijdelijke toiletten verder als homo vind ik het erg overdreven wat anderen denken te zien kan dat van hun ook zeggen ben het wel eens dat er een beschuuting moet komen helaas zien de vele allochtonen als een vermaak
en lopen gekleed naar ons te kijken heel storend dus voor hun ook uit de kleren
varian | 29-03-2011
Terrein is veel te open en biedt nauwelijks beschutting tegen wind en voyeurs.

Water is zeer helder en schoon dus een ideale zwemplek (al staat er een bordje dat dit geen zwemplek is).

Helaas ook favoriet onder hondenbezitters die ontdanks het verbod (Honden op een ligweide niet toegestaan) - de beesten loslaten en die maken het minder leuk.
Jo | 11-09-2008
Meer recensies van Jo (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Gaasperplas" ?
Hoe waardeer je Gaasperplas in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.02