Naturismegids

Maarsseveense Plassen (gratis strand)

9.3

Gemiddeld cijfer van 25 beoordelingen.
Maarsseveense Plassen (gratis strand)

Adresgegevens

Maarsseveense Plassen (gratis strand)
Maarsseveen / Utrecht
Lat: 52.139786
Long: 5.095435

Afstanden

  • Brussel 177 Km / 02:35
  • Utrecht 10 Km / 00:18

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Maarsseveense Plassen (gratis strand)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Maarsseveense Plassen (gratis strand). Laat het ons weten!
Ik voel me altijd alsof dit strandje meer thuis is dan mijn huis. Als kind heb ik hele zomers doorgebracht hier, de mensen zijn altijd aardig en het water is zalig. Zonder twijfel één van de fijnste plekken op aarde :). Je ligt lekker beschut tussen de bomen waardoor het er ook nog eens veel warmer aanvoelt dan het is.
Sirius | 06-08-2009
"Er liggen twee onbetaalde naaktveldjes aan de lange noordoostkant van de grote Maarsseveense plas. Dat is ongeveer boven de plas op de kaart.

Ze liggen beide aan de zuidoostkant van het Eikenpad. (Dat is ongeveer rechts op de kaart.) Ze zijn niet heel makkelijk te vinden, want de naaktveldjes staan niet aangegeven met een bord."
WR | 28-07-2009
Er zijn twee onbetaalde naaktveldjes aan de lange noordwestkant van de grote Maarsseveense plas. Ze liggen beide aan de zuidwestelijke kant van het Eikenpad. Het is gezien vanaf de stad, het tweede en derde veldje op het Eikenpad.

Deze reactie gaat over het rechter naaktveldje, gezien vanaf het Eikenpad. Dat is een veldje van ongeveer 20 bij 25 meter. Ik praat hier over de sfeer daar op zonnige dagen in de zomer.

Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft je niet te registreren of zo. Alles gaat heel informeel. Er is ook geen vereniging of organisatie.

Het grasveldje wordt altijd goed gemaaid en is schoon en er is een prullenbak. Het ligt rondom uit de wind, door struiken en riet. Je kunt wel uitkijken op de plas en je kunt zo het water in lopen.

De sfeer is daar heel vriendelijk, gemoedelijk en respectvol. Er komen zowel vrouwen als mannen, van alle leeftijden en achtergronden. De meesten zijn wel boven de twintig. Zowel mannen als vrouwen komen daar, alleen of met elkaar. Stellen en singles. Er zijn daar eigenlijk nooit vervelende jongeren.

Wil je contact, dan kun je een praatje beginnen met iemand die daarvoor open staat, bijvoorbeeld bij de waterkant. En wil je liever geen contact, dan vind iedereen dat ook best. Mensen die geen contact willen met anderen, zitten op dat veldje meestal verder van het water af, dus meer aan de kant van het Eikenpad.

De mensen houden op dit veldje rekening met elkaar. De sfeer is ook heel tolerant voor mensen die iets anders zijn dan gemiddeld. Dus ook aan te raden voor gehandicapten of mensen die bang zijn dat ze te dik of te oud of te wit of zo zijn voor een naaktstrand.

Je kunt daar dus ook met een rolstoel komen. Hoewel iemand je dan misschien wel even moet helpen om over het glooiende paadje te rijden tussen het Eikenpad en het naaktveldje.

Je hoeft daar geen mooi lichaam te hebben. Iedereen wordt geaccepteerd van alle leeftijden. En heb je wel een mooi lijf, dan ben je daar natuurlijk ook welkom. Er komen ook regelmatig heel mooie mannen en vrouwen.

De sfeer is niet versierderig of seksueel gericht, maar ontspannen. Er ontstaan natuurlijk wel ontmoetingen en vriendschappen en relaties.

Er is een vast clubje bezoekers dat elkaar kent en daarnaast zijn er altijd ook mensen die alleen af en toe komen.

De sfeer is prettig, vriendschappeljk en veilig, ook voor vrouwen.
wr | 28-07-2009
Vandaag daar geweest maar kon het gratis naakt-gedeelte niet vinden. Daarna naar het gedeelte waarvoor je moet betalen en de sfeer was prima! Je had nogal wat oudere echtparen en ook wat gezinnen met kinderen. De enigen die niet naturistisch waren, waren enkele jongens van een jaar of vijftien maar die doken gebroederlijk samen met enkele naakte leeftijdgenoten het water in, niemand die er aanstoot aan nam! Ook waren er vrij veel alleenstaande mannen én vrouwen (vooral de laatste viel me echt een beetje op) Verder krijg je kennelijk makkelijk contact, een man die ook alleen was gekomen begon meteen een praatje te maken en later bij de kiosk nog even staan te babbelen met een paar mensen die daar op een kop koffie stonden te wachten. Kortom, ik had totaal niet gevoel dat ik als iets oudere alleenstaande man met enige achterdocht werd bekeken.
Matteo | 02-07-2009
ik kom al meer dan 10jaar daar
ik vind het nog stedds perfect
goed plublik en het is er nog steeds schoon
ik kom er dus heel graag
won van mourik | 22-03-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Maarsseveense Plassen (gratis strand)" ?
Hoe waardeer je Maarsseveense Plassen (gratis strand) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.026