Naturismegids

Zilverstrand

7

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

Zilverstrand
A6, afslag 2 Almeerder Strand
Almere

Contact
Lat: 52.325412 / Long: 5.144111
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Het Zilverstrand is opnieuw ingericht en op 1 mei 2018 weer vrijgegeven voor naaktrecreatie.

Afstanden

  • Brussel 205 Km / 02:03
  • Utrecht 40 Km / 00:29

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Alleen dagrecreatie

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets

Reviews van bezoekers over Zilverstrand

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Zilverstrand. Laat het ons weten!
Dit nieuw strand had veel beter kunnen zijn.
Er zijn bijna geen plekken waar je buiten de wind kan liggen en geen schaduw plekken als het te warm is
De toiletten zijn permanent op slot en er is geen horeca aanwezig.
Wel is er gratis parkeren en het strand is goed bereikbaar vanaf de snelweg.
Het zwemwater kwaliteit is tot nu toe dit jaar nog goed.
Ctowns | 16-06-2023
Meer recensies van Ctowns (3)
Knus strand veel mannen gezellig. Leuk dat ook ondeugende mannen er zijn. Gezellige ervaring mee. Zou ook leuk zijn als er wat vrije dames zijn zou het strand nog aantrekkelijker zijn. Verder kan je er leuk vrij vertoeven en je amuseren. De moeite waard
Andre | 19-03-2023
Inmiddels in deze mooie zomer al enkele keren naar het naaktstrand geweest. Omdat er langzamerhand wat meer bezoekers komen, is het ook gezelliger geworden Nog wel wat kaal. Een mooie plek om naakt te zwemmen en naakt te genieten van zon, zand en wind. Heerlijk!
elan | 30-07-2020
Meer recensies van elan (9)
Het nieuwe Zilverstrand is inmiddels al weer 2 jaar open.
Heerlijk strand wel erg open maar is wel prettig. Hierdoor weinig last van vervelende mannen.
Er zijn nieuwe toiletten en douches. Bij mooi weer in de zomer komen er al weer aardig wat naturisten.
Bert | 21-12-2019
I'm a guy and I went for the bike ride today and was near the beach Almeerderstrand. Some weirdo, who had IQ of a chimp started talking to me, he literally was middle aged man with mentality of teenage boy. total pervert, he tried to convince me and rationalize that it was normal to look at people and masturbate, what a retard, so I feel sorry for the people who just want to enjoy a sun, and not be bothered by some perverts, There should be a police of some sort of. he got schooled and left immediately btw
Joe | 15-08-2017
de gemeente almere en die houden het tegen word er moe van 30 jaar kom je daar weg strand en niks oplossen
john | 26-03-2015
Meer recensies van john (3)
Prima strand was dit, als alternatief ga ik nu naar Zeewolde.
Het strand naast de Eemhof, parkeren tegen betaling prima fiets/brommer afstand langs het water en een goed gescheiden nudisten gebied.
Björn | 24-02-2015
Meer recensies van Björn (2)
Heeft iemand al schuin tegenover gekeken: dus aan de overkant en dan aan de Muiderbergse kant ?
Is dat wat?
Wim | 25-05-2014
het strand is dicht
maar er is hoop er staat iets op het bord bij iedere ingang van het strand . en ze moeten de borden aan passen of een locatie zoeken voor ons want nu kloppen de borden niet meer .
er staat op naaktrekreatie niet toegestaan wel op de aan gewezen plek, mogen we liggen maar er is nog geen plek aan gewezen
of een plaats voor ons zoeken ,of alle borden vernieuwen.
wie snapt het ik of allemaal
john | 18-05-2014
Meer recensies van john (3)
Naturistische Sport Vereniging De Waterlelie zet zich in voor een alternatief zolang het Zilverstrand niet beschikbaar is. Overleg met NFN en gemeente Almere over een geschikte locatie vindt plaats. Zie onze nieuwe website www.nsvdewaterlelie voor de laatste ontwikkelingen. Steun ons en wordt lid.
Joop Hagen | 09-01-2014
Het jammer dat het weg is er is een tijdperk afgesloten,dus zomers maar ergens anders genieten van de zon ,daar kwam ik tenslotten voor ,al dacht het meredeel dat het een openbare,sex zooi was daar ,maar ach dat soort mensen hou je nou eenmaal,dus kunnen ze volgend jaar proberen de boel op het laakse strand te verzieken,maar pas op daar lopen niet van die makkelijke figuren,ze zijn er op voorbereid.
Peter | 04-11-2013
het strand in niet meer alles is weg gevaagt alle bomen weg gehaald tot de grond hebben ze het gesloopt ik vind het niet normaal wat ze doen met de natuur de wegen geen voor natuur
is niks geld er is geld zat ze gooien het over de balk
van mij en anderen hoefde het niet
john | 03-10-2013
Meer recensies van john (3)
Komen al jaren op zilverstrand. Ook met onze kinderen/kleinkinderen. Vooorste deel is prima,hebben in al die tijd weinig tot niets "onfatsoenlijks" meegemaakt. Je weet inmiddels wat er verderop gebeurt, dus wil je plezierig met kinderen op het strand, mijd dan het achterste deel. Overigens kunnen geklede kijkers ook heel irritant zijn! Wel vind ik het jammer dat dekwaliteit van het water vaak niet goed is, misschien wel niet gevaarlijk voor gezondheid, maar het waden/zwemmen door groene algen is ook niet alles.
Yvonne | 17-07-2013
Het Zilverstrand is prachtig:
Voorste gedeelte voor gezinnen, alles keurig.
Middelste gedeelte ook voor gezinnen, nog steeds keurig.
Achterste gedeelte voor volwassenen zonder kinderen, waar volwassen mensen in vrijheid ook kunnen genieten van de zon en van elkaar.
Wim | 13-07-2013
Ik kom er ook al jaren en heb er eigenlijk niks op aan te merken.
Het is juist leuk om er te kunnen genieten van de zon op je naakte lichaam.
Niemand die je lastig valt (als je niet te ver naar achteren gaat) en je kan heerlijk van de zon genieten.
Ook heel erg leuk is het om ouders te zien met hun kinderen.
Hopelijk blijven die kinderen als ze wat ouder zijn ook nog komen,want er zijn helaas weinig jonge mensen die nog naar een naakt strand gaan.
Ik ben zelf net boven de 30 en voel mezelf ook nog jong :-)
Richard | 10-07-2013
Meer recensies van Richard (2)
op dit ogenblik veel uitwerpselen van vogels op het strand
en in het water veel en heel lang gras, tijdens het zwemmen kan het behoorlijk lastig zijn, toilet gebouwen zijn goed en douche is ook aanwezig,
b.e.zoeker | 07-07-2013
Meer recensies van b.e.zoeker (2)
Dit jaar ben ik (vrouw) voor het eerst de stoute schoenen aangetrokken en ben in mn eentje naar het zilverstrand gegaan Wel spannend maar 100% meegevallen. Heerlijk vond het ik, de sfeer heel relaxed en absoluut geen last gehad van niets of niemand.
Geen sexuele handelingen of rukkende mannen gezien wel veel mensen die genieten van de zon en het water.
Inmiddels 5 keer geweest en zodra het weer het toelaar zal ik zeker weer gaan.....en nu maar hopen dat het open blijft
Tonya | 24-08-2012
ik vind dat sex niet thuis hoort op een nudistenstrand.
ook vind ik dat gezinnen met kinderen daar vrij en blij moeten kunnen komen, zonder dat ze geconfronteerd worden met sex bedrijvende stelletjes of gluurders.
het is toch niet abnormaal dat mensen lekker vrij zonder badkleding zitten te zonnebaden of zwemmen?
ALS er dan al sex bij moet komen, dan moeten ze dat maar op een plek doen, wat buiten het zicht is van de rest van de bezoekers.
heel veel "vrije" zonneuurtjes gewenst.
peter | 22-08-2012
Mijn ervaringen zijn niet meer dan een perfecte strand.
Niet omdat het een nieuwe omgeving voor mij is maar dat het zo lekker afgeschermd is.
Over de lastige mannen die niet eens de moeite nemen een handdoek mee te nemen, en de mensen(mannen) die niet precies weten wat hun geaardheid is als er maar een gat in zit zou ik zeggen, bespaar je de moeite want mensen komen niet alleen voor buiten-sex. En trouwens is het goed verdeeld. voor elk wat wils
homo's op hun plek en de rest op merkt wel waar je het best kan gaan liggen. Her en der kom je wel mensen tegen die denken dat zij mogen bepalen waar andere wel en niet mogen zitten. Daar zou ik over willen zeggen gelijk korte metten mee maken. Gezien het park voor een ieder is en thuis je eigen plek is waar je mag bepalen wie waar zit of niet zit.

gegroet,
en kus aan alle vrouwen afgelopen de maand.
zon en vrouwen aanbidder | 22-08-2012
Sinds enige jaren gaan wij met regelmaat naar het Zilverstrand, ondanks de afstand die wij moeten rijden maakt het prettige van het strand dit goed.
Zo ook gisteren,19-8-2012 ruim boven de dertig graden. De parkeerplaats stond erg vol maar er was nog ruimte.
Lopend via het textielstrand en het familie-naturistenstrand naar het "avontuurlijke" strand gelopen, ook daar in de loop van de dag een paar rondjes gelopen.
Welgeteld hebben wij één man zijn vrouw zien strelen over haar schaamlippen, ongetwijfeld hebben wij niet alles gezien. Maar om nu te zeggen dat het aanstootgevend was, nou nee, op tv zie je meer bij de publieke zenders en dan bedoel ik niet 's nachts de reclameboodschappen.

Er stonden wel veel mannen met elkaar te praten, waar deze over spraken is voor mij onbekend. Afspraakjes, geile praat of gewoon een gezellig praatje wat mensen ook doen als zij elkaar op de markt tegen komen.
Wanneer niet naturisten hier over iets zeggen moet ik altijd denken aan Sigmund Freud met zijn tekening "What's on a men's mind".

Het was weer een zalige middag, geen geschreeuw, geen harde muziek. Maar gewoon lekker druk en toch rustig en wat mij zo opvalt iedereen ruimt zijn rommel op, heerlijk.
Wat ben ik blij dat Nederland ruimte overlaat aan de naturist, het zouden er meer moeten zijn.

Tegen 19:00 uur zijn wij huiswaarts gegaan terug langs de snackauto, een ijsje halend naar de parkeerplaats. Dan schrik je toch wel heel erg, niet van dat stelletje dat elkaar aan het bevredigen is vlak langs een bossage. Hij in haar bikinibroekje en zij met haar hand in zijn zwembroek, zwaar genietend van elkaar, het zal de warmte en de drank wel zijn geweest.
WEl schrokken wij van de publieke afval stort op dit textielstrand, ondanks de metalen containers hebben de dragers van textiel minder besef van het natuurschoon en maken er een smerige bende van. Tot aan de parkeerplaats lag het vuil. Heel erg jammer.
Blij dat ik een naturist ben.
Ron | 20-08-2012
Wij, mijn vrouw en ik komen nu al een kleine 20 jaar op het zilverstrand en wij vinden het nog steeds een gezellig strand. helaas komen er wel eens volledig geklede mensen vanaf het textielstrand even gluren, maar deze zijn meestal snel weer verdwenen. Ook komen er mensen die daar voor hun seksuele bevrediging komen en hierdoor heeft het Zilverstrand toch wel een slechte naam gekregen, waardoor jonge gezinnen met hun kinderen er bijna niet meer komen. Nu speelt dit zich over het algemeen in de buurt van de Hollandse brug af en heb je er op de rest van het strand er geen last van. De politie komt er wel regelmatig controleren maar of ze daadwerkelijk optreden tegen deze mensen weet ik niet. Toch blijven wij er graag komen en hopen dat meer mensen het Zilverstrand weer gaan waarderen, want het blijft een leuk nudistenstrand.
Richard | 19-08-2012
er wordt toch wel met twee maten gemeten .

loopt politie rond ligt een man zijn vrouw te beffen loopt die verdomde politie er langsheen of ze een patatje liggen te eten . en twee dagen later toen ik wat meer nar achter lag lagen er twee mannen erg duicht tegen elkaar aan . werd er gezegd dat ze uit elkaar moesten gaan liggen ze waren aanstoot aan het geven .

ja sorry dan kan ik mijn mond ook niet houden gelukkig had ik van de eerste keer een foto . en die heb ik deze mooie agent even onder zijn mooie neusje gehouden

ja toen was hij even niet blij met mobilie telefoon met foto functie
Geer | 13-08-2012
Hallo hier ben ik nog voor de laatste keer.Het is denk ik verstandiger en handiger dat naturisten eens gaan nadenken hoe ze zelf iets kunnen oplossen.nu uit iedereen zijn ongenoegen,misschien niet bij nadenken dat ook de lokale en landelijke overheid dit ook leest en daarop reageert en zoals we nu al jaren kunnen zien worden de naturisten beetje bij beetje afgeknepen kennelijk denkende dat onoorbare zaken het gevolg is van naturisme zie spaarnwoude (geen toiletten meer i.v.m bezuiniging verwijzen naar toiletten elders op deze manier willen ze het weg krijgen.neem van mij aan dat gaat lukken.de mensen gaan hun behoefte in de bosjes doen dat is nou net wat ze willen dan hebben ze een argument om het te verbieden.onprettige zaken zijn van alle tijden,voor het naturisme zal ik maar zeggen bestond het ook.ga zo door dan voorspel ik dat binnen tien jaar tachtig procent openbare naakt recreatie is verdwenen.
Reinier | 30-07-2012
Hallo redactie, hier ben ik nog even met de vraag of mijn eerste mail ook nog kan worden geplaatst in verband met mijn ervaring en wat ik vind van het zilverstrand.er komt ook nog een derde en laatste.mail van mij met een belangrijk advies vanavond of morgen.groeten van mij.
Reinier. | 30-07-2012
Meer recensies van Reinier. (8)
Aanvulling op het voorafgaandemailtje van mij,mensen zouden moeten proberen niet zo op elkaar te letten maar te genieten van het leven,het moment want je bent er langer niet dan wel.eens is alles weer voorbij dus geniet alleen of met andere(dierbare)maak plannen op de korte termijn wat je nog graag wilt doen in het leven,want het leven kan ook plots voorbij zijn denk aan hartstilstand of ongeluk of ziekte tot slot, neem een hapje of een slokje adem goed in en uit wees goed voor je omgeving schep een goede sfeer en pluk dag want inde eeuwigheid bestaan wij nog niet eens een fractie.dit wilde ik nog even kwijt
Reinier | 29-07-2012
Meer recensies van Reinier (8)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Zilverstrand" ?
Hoe waardeer je Zilverstrand in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047