Naturismegids

Laakse Strand

8.5

Gemiddeld cijfer van 35 beoordelingen.

Adresgegevens

Laakse Strand
Laakse Strand
Website
Lat: 52.254685
Long: 5.422982
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

Betaald parkeerterrein.
Je kan een jaarkaart voor parkeren aanvragen voor 45 euro bij De Wielewaal:
info@dewielewaal.com

Afstanden

  • Brussel 173 Km
  • Utrecht 44 Km / 00:46

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Betaald strand
  • Betaald parkeren
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toiletvoorzieningen
  • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Laakse Strand

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Laakse Strand. Laat het ons weten!
Goed alternatief bij mooi weer voor het Noordzeestrand. Je komt niet in de file te staan en je mag er in je nakie rondlopen
(2)
Fridus | 05-10-2022
Foto's (2)
Na twee jaar weer eens naar het Laakse naaktstrand geweest Een mooie plek om naakt te recreëren. Er waren op deze warme dag relatief weinig bezoekers. Wat is er mooier om in je nakie te genieten van zon, schaduw, bomen en water. Kortom een heerlijke plek voor naaktrecreatie.
elan | 23-08-2022
Meer recensies van elan (8)
Ik weet niet beter dan dat er op het Laakse strand geen voorzieningen zijn. Er waren ooit Dixies, maar die zijn weg. Verder is er helemaal niets. Maar het is wel een lekker lang strand met zon en schaduwplekken.
Martin uit Soest
M.M Verschuren | 09-01-2022
op een mooie dag in augustus naar het laakse strand geweest het was erg warm die dag dus ik had zin om met mijn vriendin te relaxen , we hebben onze auto gparkeerd op het parkeerterein & naar het strand gewandeld in mijn speedo zwem broek en mijn vriendin in haar bikini met shirtje, koelbox en kleedtje mee terwijl wij zo wandelden in de warmte kwamen wij om een uur of 3 aan et voor het honden strand , heben wij ons neer gevleid kwam er een man aan ,..

en jullie moeten hier weg en overal zijn hier camera s etc nou ja zeg , de man liep scheldend verder, wat een idioot dachten we,

maar we hebben eerst heerlijk gezwommen en gegeten tot de zon onder ging, gingen wij weer naar huis, een heerlijke dag gehad, ondanks die ene idioot,..hoop niet dat nog meer van die anti nfn idioten tegen kom maar toch heerlijk genoten die dag. onze mening is een heerlijk rustig strand er was verder niemand behalve die ene idioot

jan & moniek.
jan | 08-02-2021
Wat een heerlijke plek om hier naakt te recreëren. Op 31 juli - een warme dag - een mooie fietstocht gemaakt langs het Gooimeer. Een mooie rustplek: In je nakie het water in en naakt genieten van zon, rust en ruimte. Heerlijk!
Elan | 03-08-2020
Meer recensies van Elan (8)
Ik ben dit jaar 3x op weg geweest naar het Laakse strand,en parkeer altijd aan het eind van de Rasserbeekweg.Echter deze weg is steeds afgesloten,volgens een medewerker van staatsbosbeheer om mensen te weren die naar het naaktstrand willen.
Wim. | 01-07-2020
Hoewel Laakse strand voor nudisten en naturisten best groot is, is de toegang tot het water erg beperkt. Veel riet, weinig onderhoud langs de waterkant, jammer. Het achterste deel is de prooi van voornamelijk mannen, zeker niet allemaal homo, maar wel geïnteresseerd in elkaars lijf. Als je daar niets mee te maken wilt hebben, ga je liggen tussen de gezinnen (met kinderen), vooraan. Daar blijft het wel netjes.
Rick Harderwijk | 22-03-2020
Leuk strand ja er gebeurd wat meer
Maar is dat nu zo, n groot probleem?
Han | 24-07-2019
Vandaag voor het eerst hier geweest. Hoe het op de eerste veldjes is heb ik niet meegekregen maar ga niet door naar het achterste deel! Wij gingen er nietsvermoedend liggen. Er liepen met regelmaat mensen heen en weer waardoor ik dacht dat er misschien toiletten waren. Aan het eind was een wandelpaadje door de bomen met uitkijkjes op het water. Daar aangekomen bleek dat de heen en weer lopende mensen daar niet voor de verwachtte voorzieningen waren! Ik werd ongevraagd aangeraakt. (Pas toen ik terugliep viel me op dat het allemaal mannen waren en dat de meesten cockringen om hadden). Misschien is het naïef van ons maar mijn ervaring met nudistenplaatsen is dat het totaal niet om seks draait waardoor ik er dit keer ook niet bij stil had gestaan. Ik vind het persoonlijk erg jammer dat het strandje hiervoor gebruikt (kan) wordt(en). Het zou in elk geval fijn zijn wanneer hiervoor gewaarschuwd wordt waardoor je er niet ongewild terecht komt.
Suzanne | 23-06-2019
Ben benieuwd ..nu een van de mooie laatste dagen v september. Mijn eerste vraag Is er nog blauwalg?
Ik ben nog nooit geweest. De meningen verschillen wat mij wel doet twijfelen om te gaan.
Grt sahail
Sahail | 27-09-2016
Alleen voor mensen die (homo)seks zoeken is het een leuk strand. Voor 'gewone' blootrecreatie ongeschikt (zeker als er kinderen bij zijn).
Paul | 12-09-2016
Vind het er verschrikkelijk!!! Kwam er met mijn vriend. Lagen er steeds kerels in de buurt liggen die ons begluurde. Heel onprettig en onbeschoft. Wij komen niet om sexobject te zijn!!! Daar is naaktrecreatie niet voor bedoeld. Wij gaan hier niet meer naartoe en zeker niet met kinderen!
H. Brooks | 23-08-2016
Ook ik kom hier al jaren.....waar ik echt schijtziek van word is dat degene die hier praten over seksuele handelingen daar automatisch het woord homo aan plakken. Ik kan je verzekeren dat het grotendeels dat daar loopt geen homo is ondanks het feit dat ze als mannen met elkaar iets doen. Erg vervelend dat de kortzichtigheid van een aantal mensen hier dit beeld weer koppelt aan homo's. Ik heb als homo jaren vrijwilligers werk gedaan omtrent veilig vrijen op ontmoetingsplaatsen en onderzoek wijst uit dat bijna 90 procent van mannen die daar komen hetero is. Dus please mensen heb wat respect voor elkaar: zorg dat niemand last heeft als je seksueel contact hebt met een ander...respecteer elkaars grenzen.....en please stop te denken dat het de homo's zijn die dit soort plekken gebruiken om seks te hebben!!!!!!!!!!!!! Het laatse strand is een mooie plek waar iedereen van moet kunnen blijven genieten
Hans | 07-05-2016
Laakse strand blijft een schitterend stukje natuurgebied en natuurlijk gebeuren ook hier "spannende" dingen. Laten we dit echter niet overdrijven. Zolang dit alles niet in het zicht gebeurd en we wederzijds respect naar elkaar betonen zeg ik "leven en laten leven".
Frank | 30-03-2016
Had al vermeld dat ik al zo,n 20 jaar op het laakstestrand kom,en nog steeds naar alle tevredenheid,en natuurlijk gebeuren daar dingen waar sommige zich aan kunnen storen(zoals mannen die elkaar bevredigen,maar ook stellen die elkaar liggen te pijpen/beffen en neuken)en dat gewoon terwijl ze in het zicht liggen,Tja ik vind het allemaal prima,en ook wel leuk en lekker om te zien,want zien eten doet eten!!!!
Als ik me er aan zou ergeren dan ga ik gewoon ergens anders liggen en hoef ik dat allemaal niet te aanschouwen.
Kijk,op een naaktstrand gebeurd er soms weleens wat,en over het algemeen gebeurd dat op plekken waar geen gezinnen met kinderen zijn,zo ja!!!!! dan keur ik dat ten zeerste af.
Maar wat onze Frank zegt:dat hij van z,n bootje afkomt (want hij is niet bang enz enz) daar lach ik gewoon om,want als frankje dat zou doen,dan komt frankje van een koude kermis thuis.
Dus voor onze Frank: blijf daar dan gewoon weg,en help jezelf niet in de problemen.Want met die grootspraak van je,maak je het jezelf alleen maar moeilijker
argus | 08-02-2016
Meer recensies van argus (2)
In jullie geweest op het strand , na een fiets tocht heerlijk gezwommen , met een gezellige dame en heer een biertje gedronken , leuke dag gehad op het laakse strand geen agressieve mensen of andere dingen meegemaakt gewoon een gezellige dag met respect voor mekaar, als ik wat zie wat me niet aanstaat zeg ik het gewoon en men gaat dan ook gewoon weer weg, kom er ook weleens met mn verloofde we houden het gezellig.

Jan
jan | 20-08-2015
Meer recensies van jan (3)
Ik kom op mijn mening van 05-07 terug. Inmiddels twee keer weer geweest, en twee keer zeer nare ervaringen gehad. Wij zijn er met de boot geweest. De één na laatste keer met mijn vrouw over het strand gelopen......................redelijk druk op een veldje, met stellen M/M/V, die zaten niet gezellig te kletsen..............her en der mannen alleen eromheen, zich aan het bevredigen, snel doorgelopen. Nu weet ik niet hoe wij eruit zien, maar we werden dus wel gevolgd richting boot. Aangekomen bij de boot zagen wij onze volger op het strand staan, zichzelf aan het bevredigen. Geen aandacht aan geschonken, verdween wel weer. Groot was onze verbazing toen een half uu/uur later zo'n zelfde figuur op een meter of 20 van de boot kwam, dezelfde handeling aan het uitvoerend. Door hem strak aan te blijven kijken verdween hij, helaas voor hem, er is niets te halen. Afgelopen week precies hetzelfde verhaal, constant een kerel om de boot heen. Waternivo tot "onder kruishoogte", maar alles onder water houden, ook zijn handjes. Wij voelen ons niet meer veilig......................... En nee, dit was niet in het begin van de avond !! Volgende keer, mochten we er weer heen gaan, en we maken hetzelfde mee, zullen er andere spannende dingen gebeuren. Ik zal zeker van de boot afgaan en er op afgaan. Ben niet voor een kleintje vervaard en zeker niet bang ! Ben er klaar mee. Het wordt zo verziekt voor de mensen die wel het beste voor hebben daar......................
Frank | 07-08-2015
Meer recensies van Frank (2)
heerlijk strand met meestal leuke en aardige mensen! begin van de avond gebeuren er weleens wat ''spannende'' dingen maar zolang men er niemand mee lastig valt...het enige nadeel is dat er nergens een kraan is om je fles te vullen...verder top!! vanmiddag en morgen ben ik van de partij!
mike | 02-08-2015
Ik kom al zo,n 20 jaar op het Laaksestrand.Toen ik daar voor het eerst kwam was het soms erg druk met stellen en gezinnen,maar de gezinnen zie ik daar al een aantal jaren niet meer,en daar zullen ze wel een goede reden voor hebben.Maar dat sommige mensen het prettig vinden om op het naaktstrand op bepaalde plekken sexuele handelingen te verrichten moet een ieder voorzich weten en dat is ook allemaal wel heel erg spannend,maar doe dat dan op een plek wat niet in het zicht ligt,en zulke plekken zijn er daar meer dan genoeg te vinden.
Maar al met al ga ik graag naar het Laaksestrand vanwege de goede ligging,het enige waar wel wat aangedaan mag worden is de toegangkelijkheid om het water in te komen,want op sommige plekken breek je bijna je nek.En niet te vergeten de 4 euro die je moet betalen voor je auto of motor of scooter,waar totaal geen zicht op word gehouden.
argus | 30-07-2015
Meer recensies van argus (2)
Wij komen er nu al een paar jaar. Gisteren eens een stukje gewandeld daar. Kom gewoon niet op het achterste deel, met alle respect. Duidelijk een homo deel, vleeswaren worden je gewoon aangeboden.............in alle soorten maten en omstandigheden..................Voor de rest prima stand !!
Frank | 05-07-2015
Meer recensies van Frank (2)
erg leuk strand mooie natuur. ik kom er al een paar jaar. meestal zijn wij er op het honden strandje. laakse strand is een aanrader. tja met respect voor elkaar bereik je veel meer. en het is er schoon.mis wel een waterkraan om je flesje te vullen.
marcel | 06-06-2015
Hoi Danielle
ik zou graag willen weten hoe het bevallen is die keer?
Groetjes Martijn
evenalszoiets@live.com
martijn | 17-03-2015
Lekker groot strand jammer dat je maar slecht in het water kan komen
Verder heel gezellig in weekend druk veel stellen en ook mannen
Leuk om er tussen te zijn en kijken Gr H j
H j | 20-08-2014
Morgen wil ik met mijn dochter hier eens naar toe. We gaan normaal altijd naar een Noordzee strand.

Ik ben benieuwd of het een mooi strand is.

Groetjes.

Danielle
Danielle | 23-07-2014
Carolina,

Is goed te doen met kinderen als je maar niet al te ver achterdoor gaat.
Ga er straks zelf ook weer even naar toe even relaxen
Spain123 | 03-07-2014

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Laakse Strand" ?
Hoe waardeer je Laakse Strand in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.056