Naturismegids

Naturisten vereniging De Maasplassen

7.9

Gemiddeld cijfer van 42 beoordelingen.

Adresgegevens

Naturisten vereniging De Maasplassen
Hoge Weerd, Pietersplas
6229AM Maastricht
+31 6 82 73 98 96
Website
Lat: 50.818490
Long: 5.699018
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

U bent van harte welkom om bij ons aan de Pietersplas in Maastricht te komen zonnen of zwemmen. U zult er geen spijt van hebben. Het is er beschut, gezellig en veilig.
Wij zijn gelegen in een natuurgebied zonder adres. Voor uw evt. navigatie kunt u bovengenoemd adres aangehouden, in de nabijheid van ons naturisten-terrein.

Afstanden

  • Brussel 126 Km / 01:17
  • Utrecht 184 Km / 01:47

Open

  • 1 Mei t/m 1 September

Algemeen

  • Vereniging
  • Alleen dagrecreatie

Faciliteiten

  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Toiletvoorzieningen
  • Douches aanwezig

Reviews van bezoekers over Naturisten vereniging De Maasplassen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naturisten vereniging De Maasplassen. Laat het ons weten!
Ligt wat afgelegen (maar nog altijd veel toegankelijker dan vele stranden aan de kust en elders).
Ik vond de toegangsprijs wat tegenvallen, maar je krijgt er een uitstekende locatie voor terug. Goed onderhouden en redelijk beschut door bosjes en rietkragen. redelijk wat schaduw, behalve middag op de dag. Klein strandje; het water wordt snel diep.

Afgelopen weekend geweest: veel echtparen, rustige mensen en vriendelijke beheerders. We wonen wat ver weg (Noord Holland), maar als we nog eens in de buurt een lang weekend hebben, dan komen we zeker nog eens langs.
Peter | 11-06-2014
Meer recensies van Peter (2)
Beste Willy,
Helaas kan de vereniging geen directe invloed uitoefenen op zaken die buiten het terrein plaatsvinden. Wel hebben wij hierover regelmatig contact met de politie, waarna weer intensiever gepatrouileerd wordt.
De struiken en bomen op het omringend terrein zijn sterk uitgedund deze winter, dus dat zal hopelijk ook de kans op overlast verkleinen.
Rense Hoekstra (voorzitter De Maasplassen) | 04-06-2014
Meer recensies van Rense Hoekstra (voorzitter De Maasplassen) (2)
Ja hoor die alleenstaande mannelijke gasten zijn inderdaad leuk maar alleen op het terrein. Zodra ze het hekje uitwandelen gaan ze linksom naar het einde van de landtong ipv rechtsom. Daar willen ze nog eerst hun frustraties kwijt en staan ze openbaar te masturberen met op de koop toe nog een grote mond ook.
Willy | 18-01-2014
Meer recensies van Willy (3)
Het is een mooie plek waar je even lekker tot rust kunt komen.
Er zit natuurlijk een groep die er al jaren komt en die genieten van hun vaste stek.
Je merkt dat wanneer je op hun plek ligt ze dit ( begrijpelijk ) niet prettig vinden.

Tip voor de mensen aan de kassa om aan te geven waar nieuwe gasten beste kunnen neerstrijken er is immers plek zat.

Ik vond het prima stel met heerlijke rust. Voor herhaling vatbaar.
Ikke | 02-08-2013
Heel gezellig. Je voelt je er echt welkom. Philip is een zwartkijker. Wij hebben geen drol en geen hond gezien en de alleenstaande mannen zijn ook erg aardig. Je kan daar ook geen vier ****restaurant verwachten. Het is een vereniging en ieder doet wat hij kan. Superlokatie, wij komen er graag.Rieneke
Rieneke | 23-07-2013
Niks dan lof over dit naturistenstrand. Was er 10 jaar geleden ook al eens, maar wat een vooruitgang. Alles is goed verzorgd.
Ga zo door en WIJ zullen er nog fijn kunnen genieten.
Ben altijd naar Fun Valley (Maarland)geweest maar dit naturistenstrandje is niet meer. Jammer want daar was het ook goed liggen.
Peter | 16-07-2013
ik vind het gezelig om naakt te zonnen
sporck gerardus | 02-07-2013
Moreno

Voor het eerst een paar jaar geleden geweest als alleenstaande. Is altijd prima bevallen! Echt een aanrader! Vriendelijke gastheer die altijdopenstaat voor een praatje.

Nu ga ik met mijn vrouw. We zijn altijd vriendelijk ontvangen. Naturistenstrand maasplassen is een echte aanrader voor jong en oud, ervaren of geen ervaren naturist, alleenstaanden en koppels.

Wat betreft de reactie van Philipe, het strand is idd. niet gemakkelijk te vinden als je voor het eerst komt maar het houd zo wel pottenkijkers uit de buurt wat de discretie en de rust van de locatie absoluut ten goede komt!
Moreno | 11-06-2013
Ik hoop hier een keer naar toe te kunnen gaan. IK was altijd naar fun valley geweest maar dit strandje speciaal voor naturisme is niet meer. Jammer want daar heb ik ook lekker gelegen. Nu eens kijken hoe het dan hier bevalt.
Dus een mening kan ik nog niet geven.
AntoineQ | 07-04-2013
In augustus in dat warme ( 35+ graden) weekend twee dagen geweest. Wij vonden onze eerste ervaring met naturisme daar een warm bad. Geen raar gevoel maar hartelijk welkom.

Het is dat t voor ons best wel een stuk rijden is maar we hebben t er graag voor over. Naturisme is wel een klein voordeel als je ook motor rijdt :)
M en I | 01-10-2012
Gister voor het eerst geweest. We hebben een fantastische dag gehad. De voorzieningen zijn super, het is er brandschoon en de bezoekers zijn allemaal supervriendelijk. Niks hondenpoep of handtastelijke mannen. Aanrader
Mark | 27-07-2012
Heel leuk en verzorgd terrein, tof om te zonnen en te rusten. Catering ok, en aanvaardbaar van prijs. Vriendelijke uitbating.

Wij zijn er heel goed ontvangen als jong koppel (23 en 17). Zoals gezegd zijn er wel een aantal oudere mannen, maar dat heb je toch op ieder naturisme-strand ... Die zagen inderdaad graag een jonge meid komen, maar buiten een blik, een praatje en een verdoken verzoekje hebben ze niks verkeerd gedaan en was het zeker niet storend!!! Is naturisme niet net iedereen aanvaarden zoals hij is?

Wij zijn (ondanks onze leeftijd) ervaren naturisten (van thuis uit), en vonden dit een van de mooiere locaties in Nederland!!!!

Nu nog een hete zonnige zomer, en we worden er vaste klant!!!

Padje en Erika
padje@live.be
Padje en Erika | 09-05-2012
philip | 19-10-2011
We komen er een aantal keren per jaar als het weer meewerkt .Het is een mooi verzorgd en schoon terrein.Aardige mensen, goed verzorgde versnaperingen, koffie, gebak en gekoelde drankjes.Ligbedjes en parasols zijn voor een redelijk bedrag te huur. Kortom, zalig om er te vertoeven.
Jo | 27-09-2011
Hoi,

Kom er regelmatig, als alleenstaande man en je wordt er altijd correct en vrolijk behandeld.Vrijwel iedereen staat open voor een praatje en de koffie is prima.

Jozef
Jozef | 09-05-2011
Rustig terrein met zwemmogelijkheid. Geen honden toegestaan! Prima sfeer, voor jong en oud. Op de kantineboot is van alles te koop qua eten en drinken; bedjes & stoelen plus parasols te huur. En vooral een bijzonder vriendelijke gastheer! Ideaal voor zon- en rustaanbidders!
Rense | 20-04-2011
Meer recensies van Rense (2)
Ik ben het totaal niet eens met philipe ! De maasplassen is een geweldig terein. Een fijne drijvende kantine waar bier wijn (rosé!)en frisdrank wordt geserveerd, maar daarnaast ook broodjes, kaas,ham, kroket enz wordt geserveerd.
Bovendien zijn de mensen er erg vriendelijk!
Rob | 24-09-2010
Het viel me tegen.
Het ziet er een heel mooi en verzorgde plaats uit, maar:
Ga niet af op de wegbeschrijving die op hun website staat want daar staan een paar fouten en onduidelijkheden in.
Neem zelf eten mee want wat je daar kunt krijgen stelt niet veel voor.
Het terrein lag bezaaid met uitwerpselen van dieren (vooral van honden denk ik).
Er valt verder weinig te beleven daar, geen activiteiten of spelletjes. Je kunt er wel zwemmen.
Het leek het vaste oord van een stel oudere mannen. Die zagen natuurlijk graag een jonge vrouw komen.
Een deel valt wel te verklaren door dat alleengaanden en honden er welkom zijn.
Philip | 22-07-2010
eerste ervaring opgedaan dit jaar met mijn vrindin,zeer vriendelijk,goed vertoeven daar
hans | 25-10-2009
geweldig
stoelinga | 03-05-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturisten vereniging De Maasplassen" ?
Hoe waardeer je Naturisten vereniging De Maasplassen in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.037