Naturismegids

Villata

4

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Adresgegevens

Villata
20144 Ste Lucie de Porto-Vecchio
0033 (0) 495 71 62 90

Lat: 41.661114 / Long: 9.380264
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1485 Km / 16:41
  • Utrecht 1618 Km / 17:36

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over Villata

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Villata. Laat het ons weten!
In 2012 stond ik hier met twee kleine kinderen. De camping is niet meer naturistisch, al scharrelen wat ouderen nog wel naakt rond de tent. Bij de oudere doucheblokken is het nog wel buiten douchen. Er zijn ook nieuwe blokken met afgesloten douches en warm water. De camping is groot. Als je geen stroom gebruikt zoals wij kan je meer afgelegen staan. De plekken met stroom staan dichter op elkaar. De camping kwam mijn wat rommelig over, anderen zouden het misschien ongedwongen noemen. In de avond was het niet heel stil. Er liggen meertjes in de buurt, dus hou rekening met muggen. Het strand is heel fijn (snorkelen!), en plm 10 minuten lopen. Voor kinderen, ook die nog niet goed kunnen zwemmen, heel erg fijn, langzaam aflopend. De buurcamping California ligt direct aan het strand en zou ik eerder aanraden, echter daar kan je niet reserveren. Je kan ook naar Vilata komen om allen naar het strand te gaan, hiervoor moet je wel betalen.
bennie | 24-02-2013
Meer recensies van bennie (2)
Al meer dan 20 jaar! is er voor de aangrenzende camping California (voorheen van de familie Augustini net als Villata wat nog steeds van hen is) een klein deel van het strand textiel. Het strand blijft prachtig met aansluitend het bos waar een en al schaduw voor handen is en natuurlijk het langzaamaflopende zee water wat ideaal voor zowel ouderen (snel warm) als kinderen is. Wij hebben een gezin met een kleuter.
Helaas van de camping zelf is alleen het deel over waar het eind jaren 50 mee is begonnen. En wat dus niet meer officieel naturisch is. Dat wil zeggen; op de camping is (als je aan de "hoofdweg" zit en/of niet op je eigen plekje)minimaal een string vereist, en of je het daar nou warm van krijgt...... (zie eerdere reactie op deze site) nb de koude douches zijn overigens nog steeds buiten en naturistisch. Vele van de oorspronkelijke gasten komen nog steeds. Alleen is alles veel kleiner en beperkter (op tijd reserveren dus)
Luxe en gezelligheid moet je zelf meenemen, gezellige avonden worden in het hoogseizoen elke week minimaal een keer georganiseerd.
Maria | 31-05-2010
Villata was eens... een van de mooiste naturistenplekken van Frankrijk. Nu is slecht nog een deel van het prachtige zandstrand naturistisch en de camping is gewoon een doorsnee textielcamping geworden. Doodzonde. Aangezien er geen zwembad is, is de camping in de zomermaanden voor geklede gasten gewoon tè warm. Naturisten zie je er daarom niet meer.
Math Leonard | 18-05-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Villata" ?
Hoe waardeer je Villata in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.023