Naturismegids

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

6.8

Gemiddeld cijfer van 103 beoordelingen.

Adresgegevens

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse
Saint Pierre sur Mer
11560 Fleury-d'Aude
+33 (0) 468 33 61 87
Lat: 43.200185
Long: 3.221375

Afstanden

  • Brussel 1090 Km / 09:44
  • Utrecht 1241 Km / 11:18

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse. Laat het ons weten!
wij hebben het al een aantal jaar zeer goed naar ons zin.
vrienelijk ontvangst,(mag best een glas fris bij).Schoon, rustig in het na seisoen.
ga zo door.wij komen zeker terug.
nico | 02-05-2010
Meer recensies van nico (2)
wij hebben het al een aantal jaar zeer goed naar ons zin.
vrienelijk ontvangst,(mag best een glas fris bij).Schoon, rustig in het na seisoen.
ga zo door.wij komen zeker terug.
nico | 02-05-2010
Meer recensies van nico (2)
We gaan er nog naar toe, maar zullen de muggenstift meenenemen!
M&M | 27-02-2010
Meer recensies van M&M (3)
wij zijn er geweest in 2009,en het is ons daar zeeeer goed bevallen,alleen jammer dat de prijzen voor 2010 bijna zijn verdubbeld,anders gingen we zeker terug.(Belgie)
familie guillemijn.(Belgie) | 15-02-2010
Wij zijn er nu 4 jaar achter elkaar geweest, het eerste jaar zijn we in een stacaravan geweest omdat we niet wisten of de kinderen het wel leuk zouden vinden (zowel Kamperen als Naturisme). Aangezien het allemaal wel beviel zijn we het elk jaar gaan herhalen. Het eerste jaar zijn we er in Juli geweest en in de Stacaravan was het toen zo heet, dat was niet uit te houden, dus hebben we het tweede jaar om te proberen maar eens een oude vouwwagen gekocht, zo'n Alpenkreuzer om het in ieder geval iets frisser te hebben. We hadden we een mooie grote plek en de kinderen vonden hun vriendjes van het jaar daarvoor weer terug. Afijn toen maar een nieuwe Alpenkreuzer gekocht een heeeeeeeele grote en ons oude plek was bezet, dus zaten we iets te krap. We stonden op O lekker dicht bij alle Sanitair en precies op de helft dus als de wind verkeerd stond hoorde je inderdaad muziek tot 's avonds net na 12ven, maar ze hebben elke avond weer iets anders dus voor ieder wat wils. Wil je echt voor je rust moet je inderdaad helemaal achterin staan dicht bij de kust. De kinderen zien ieder jaar hun vrienden weer,leuke animatie voor zowel jong als oud. Schoon sanitair, en wc papier wordt 2 x per dag aangevuld, maar je hebt altijd van die associale mensen die gewoon de rollen leeghalen voor 2x niets en dan ligt de vloer weer bezaaid. Leuke markt elke dag in St Pierre de la Mere, ook in de omgeving veel te zien aan historische plaatsen. Erg leuk om te fietsen, ook te huur, maar wij nemen onze eigen fietsen mee. Handig om naar het strand te rijden. Koelkast huren we gewoon vooraf. Wat de muggen betreft is het helemaal weers afhankelijk. Rondom de camping heb je namelijk moerasgebied en als de zee in de winter tot laat in de lente goed ruig geweest is, dan lopen die gebieden vol en dan heb je van die hele kleine vliegjes (want het zijn niet eens muggen) die inderdaad heel vernijnig kunnen prikken, maaaar lieve mensen daar hebben ze in Frankrijk bij de dokter een middeltje voor. Dit zijn tabletjes en daardoor wordt je bloed niet lekker voor deze beestjes. Let wel het is wel goed te bekijken of je het met andere medicijnen kunt combineren of dat je in een risico factor zit. Daarvoor moet je weer Frans kunnen spreken.

De camping heeft veel te doen voor jong en oud, van wijnproeven tot boogschieten, van kinderclub tot kampvuur stoken voor de jeugd 's avonds op het strand. Echt heel veel te doen.

Wij vinden het alleen jammer dat er sinds de laatste 2 jaar steeds meer van die "schreeuwerige" Nederlanders komen, vaak met kleine kinderen, die niet anders dan blerren omdat papa en mama niet weten dat kinderen zich ook moeten kunnen vermaken zonder dat je ze aan een halsband hebt.

Er is over het algemeen veel sociale controle op deze camping, dus als een kind iets verder loopt, weet bijna iedereen waarheen enz. Onze jongste is inmiddels 8, maar ging al vanaf 5 naar haar vriendjes en vriendinnetjes uit allerlei landen en melde zich alleen maar even waar ze was. Tegenwoordig heb je van die beginnende kampeerders en vaak ook nog eens niet een naturisch, die zich dus helemaal niet op hun gemak voelen en daardoor super irritant worden voor de rest die er staat.

Iedereen is daar welkom en dat is ook de charme van de Camping, maar mensen als je niet weet wat het is om te kamperen en je hebt kleine kinderen en je bent dan ook nog niet gewend om naturist te zijn, BLIJF THUIS of boek een hotel aan zee.

Waardering voor deze Camping is voor mij een dikke 9.
Rob, Tatjana, Naomé en Heaven Kramer | 04-02-2010
Gezin met kind, locatie ideaal ontvangst ook goed, geen muggen gezien in de periode van sept. 09. Wel ontzettend veel lawaai tot na middernacht.
Beekman | 04-02-2010
Beste vakantie mensen.we zijn al 9 jaar naturist en gaan voor de eerste keer naar grande cosse we zijn vaste klanten van de camping la sabliere.in barjac.zijn er soms mensen die weten of je op grande cosse koelkasten en gasflessen kunt huren,daardoor dat wij met een tent op vakantie gaan hebben wij wat plaats gebrek in de wagen.2volwassennen en 3 kindjes.en alle verdere tips zijn welkom.groetjes uit belgie.01/02/2010 wetteren.
familie hellebaut | 01-02-2010
Meer recensies van familie hellebaut (2)
een perfecte camping,komen hier nu al voor de derde keer en al dat gezeur over onvriendelijke bediening enz.ga dan ergens anders heen waar dat volgens de klagers niet het geval is,nederland bv.het enige wat ons stoorde waren de campermuren op sommige plaatsen langs de paden
willem | 13-11-2009
Wij zijn net terug van " la grande coss " een heel goeie camping, van dat 'onvriendelijk personeel hebben wij niets gemerkt, we vonden er eigelijk zelfs te weinig toezicht. Muggen hebben we dit jaar niet gezien, vanwege de droogte. Wat wel overlast gaf, voor ons, dat waren honden, blaffen en niet aan de les, dit kan niet op camping, voor de rest alles oke.
Els
els | 12-09-2009
Meer recensies van els (7)
Wat zijn er toch een boel zeurkousen! Als die nou eens allemaal, samen met die kinderhater naast ons, ergens anders naartoe zouden gaan, zou het hier werkelijk paradijselijk zijn...
Maria | 03-09-2009
En dan heb ik het nog niet over de muggen.
Zowel 's ochtends als 's avonds een hel. Nu anderhalve maand verder zitten de littekens nog op mijn benen.
Dus als u op zoek bent naar arrogant personeel, fundamentalistisch naturisme en veel muggen dan is camping Grand Cosse een uitstekende keuze!
Kimo Demoed | 31-08-2009
Meer recensies van Kimo Demoed (2)
Wat een vergissing deze camping.
Natuurlijk, camping aan het strand is prachtig en het zwembad is mooi maar er bestaat ook nog zo iets als een gastvrije ontvangst en behandeling.
Op deze camping ver te zoeken.
In de winkel en in het restaurant was de behandeling ronduit onbeschoft en zeer arrogant.
Maar het toppunt voor ons was het moment dat mijn kinderen en ikzelf uit het zwembad werden gestuurd omdat we een shirtje aan hadden ivm verbranding.
In Nederland mag je nog geen half uurtje in de zon en hier werd het verboden om ons te beschermen tegen de zon.
Was voor mij de druppel. Betaalt en vertrokken naar een camping waar ze het wel begrepen.
Kimo Demoed | 31-08-2009
Meer recensies van Kimo Demoed (2)
Waar in Frankrijk heb een naturistencamping van waar je in je blootje naar het strand kunt? Heerlijk is dat. Het is voor ons het grootste pluspunt van deze goed verzorgde camping. De winkel, het restaurant, het zwembad... goed dat het er allemaal is. De mooie beplanting, goed sanitair... we zijn er blij mee. Wat ons in de loop der jaren opvalt is dat het omgevingsgeluid toeneemt, maar ook het geluid wat op de camping door de animatie 's avonds wordt geproduceerd. Dus voor echte rust ben je hier aan het verkeerde adres
marja | 20-08-2009
Meer recensies van marja (12)
Deze plaats heeft een plek in mijn hart!
Kom er al 8 jaar, alleen dit jaar voor het laatst vanwege dat ik volgend jaar met vrienden op vakantie ga.

Vriendelijk, rustig en s'avonds en ook zeker s'nachts zeer gezellig.
Joey | 27-07-2009
Gewoon heel goede camping, proper en genoeg sanitair, winkel waar je kan mee leven op camping (zeer prijzig voor camping) op camping wil ik geen luxe wel het nodige comfort, en dat is er, dus een goede camping!
Els | 15-07-2009
Meer recensies van Els (7)
Wij zijn vorig jaar naar deze camping geweest voor 2 weken vanaf half juli tot eind juli en we hebben totaal geen last gehad van muggen. Een heel propere camping het sanitair was top. Mooie beplanting met veel bloemen. Een ruime plek voor de caravan, heel kindvriendelijk. een mooie wandeling door het natuurpark tot aan het strand waar het heel gezellig vertoeven is. Wij waren in ieder geval heel tevreden van deze camping dat we dit jaar nog een weekje langer gaan. Wij zijn hier van 12 juli tot 30 juli.
Chris & Inge | 22-06-2009
Wij gaan dit jaar nu voor de 3e keer.
Het bevalt ons dan ook uitstekend hier.
Misschien komt het doordat onze stacaravan achter op de camping staat, maar wij zij nog nooit door een mug gestoken!!
Prima supermarkt tegen redelijke prijzen.

Vrijheid blijheid.
Bert Hartman | 28-05-2009
Meer recensies van Bert Hartman (3)
Bert Hartman | 28-05-2009
Meer recensies van Bert Hartman (3)
Wij hebben deze camping in 2005 bezocht. Vonden het een prachtige camping met fijne plaatsen. Helaas het woord is al gezegd, de muggen en de knutjes, die zijn erg vervelend. Die kwamen zelfs door de kleding heen. Dus je er tegen beschermen was ook geen optie. De camping is heel groot. Fietsjes meenemen is een aanrader. Het strand is prachtig, maar wederom weer een negatief punt. De heftige Mistralwind. Je werd gezandstraald. Wij waren er in de maand augustus. Wie kan mij vertellen in welke maand je er moet komen zonder dat je de Mistral en de muggen hebt? Als die muggen er niet waren, dan hadden wij er al terug gegaan, maar ik ga naar een naturisten camping om naakt te zijn en niet om je met kleding te beschermen tegen de muggen. Dus bloterikken bedenk eerst of je wilt gaan, maar het is beslist een gezellige camping en een goede sfeer daar. Een aanrader misschien voor degene die het naturisme eerst wilt proberen?!?!
Sylvia & Richard | 11-04-2009
Meer recensies van Sylvia & Richard (7)
Hoi,
we komen er nu al jaren en het blijft de beste camping ooit. Er is gennoeg te doen voor kinderen en ook voor ouderen. er is elke avond een thema feest en disco. De zee en de twee zwembaden zijn super mooi. het is er heel vaak super mooi weer.
Dit is een Camping waar je heen gaat als je kinderen hebt want daarvoor is er genoeg te doen!
Er zijn ook genoeg jongeren dus je verveelt je nooit!
Thea Van Zalen | 22-03-2009
Eerste indruk was goed.
Mooie plek, maar dan die muggen.
Je wordt er compleet gek van, niets helpt en het bederft alles.
Erg jammer maar wij komen niet meer terug.
Ron | 05-03-2009
Mooie en propere camping en vriendelijk onthaal, spijtig wel dat onze kinderen verplicht werden om in het zwembad hun zwembroekje uit te doen. Het was voor hen de eerste keer op een naturisme camping en toen ik de verantwoordelijke zei dat ik hen dat niet wou verplichten zei hij me dat ik dat als moeder moest doen, dit vond ik schandalig. Dit was een serieuze teleurstelling voor de kinderen. Voor de rest was het heel leuk en ja spijtig van de muggen en dat het ver lopen is naar het strand.
Wendy Van Kerckhoven | 14-02-2009
ben er over twee jaar geweest - toen was het wel iets frisser dan normaal - rond de 25 ° wat normaal 30 graden moest zijn en veel wind- maar geen muggen te bespeuren !!!! waarschijnlijk te koud-- maar als kamping vondt ik het supper --- en zeker voor herhaling vatbaar--alles is er wat men nodig heeft-- maar ik hou van eenvoud en daarom ben ik snel tevreden -- ik verwacht geen bediening aan mijn tent- maar had alles wat ik nodig had--
eric en erna | 09-02-2009
Best leuk, maar je word gek van de muggen.
Leonie | 26-01-2009
Meer recensies van Leonie (8)
Voor mensen die van "gezelligheid" houden is dit een ideale camping, maar ik word niet blij als Koos Alberts en André met zijn Vlieger over de camping schalt. De camping staat in een mooi natuurgebied, het sanitair is nieuw en schoon (laatste week augustus), al zijn ze zuinig met het toiletpapier. Er is een prima camping winkel waar alles te krijgen is voor schappelijke prijzen, mooie zwembaden en in de omgeving is veel te beleven en te zien. In het restaurant was het eten slecht en de bediening onbeschoft, maar misschien hadden we gewoon pech. We waren er na één keer klaar mee. De hegjes en de rechte paden maken het geheel een beetje sub-urb-achtig en het was voor de kinderen ook moeilijk het juiste pad terug te vinden.
Eigenlijk een prima camping en de muggen zouden we op de koop toe nemen, maar ons zie je er niet meer terug vanwege alle avonden geluidsoverlast van de "animation".
Marieke | 28-10-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse" ?
Hoe waardeer je Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.036