Naturismegids

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

6.8

Gemiddeld cijfer van 103 beoordelingen.

Adresgegevens

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse
Saint Pierre sur Mer
11560 Fleury-d'Aude
+33 (0) 468 33 61 87
Lat: 43.200185
Long: 3.221375

Afstanden

  • Brussel 1090 Km / 09:44
  • Utrecht 1241 Km / 11:18

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse. Laat het ons weten!
Vergeleken met vorig jaar zag het er verzorgder uit. De kampeerplaatsen waren mooi gemaaid.
Helaas hebben wij een week in een bouwput gezeten wat uiteindelijk door de manager keurig is opgelost.
We zijn wel geschrokken van de komst van 80 mobilehome's. Er zijn 3 paden huisjes gekomen waar eerst kampeerplaatsen waren. En dan nog overal tussendoor. Verder was de winkel erg duur geworden. Het personeel bij de receptie was erg aardig.
Er is nog steeds geen WIFI, Internet moet je kopen, wat wel goed werkt.
Verder zijn er veel dingen bijgekomen voor kinderen. O.a. een grote (water)glijbaan, en speeltuintjes. Zag er wel heel leuk uit.
Verder werd er gezegd dat er nog veel achterstallig onderhoud is waar aan gewerkt gaat worden. We zijn heel benieuwd of het volgend jaar nog een camping is. Er staken overal wel heel veel pijpen en kabels uit de grond.
Wilma | 23-06-2016
Meer recensies van Wilma (2)
Ik sluit me helemaal aan bij het vorige commentaar, wij zijn na 36 uur weer vertrokken, alleen al van de muggen, niet alleen s avonds maar ook overdag.
Ik wil nog 1 min puntje toevoegen en dat is de erbarmelijk slechte toegangs weg, het is meer gat dan weg.
Heb een enquete ingevuld en heb daar ook antwoord op gehad, dat ze hard bezig zijn met achterstallig onderhoud en plaatsen van nog meer huisjes.
Ik denk dat er over enkele jaren alleen nog mobil homes staan.
Strandbad is ook verdwenen
Voor ons was dit de tweede en laatste keer
Herman | 20-06-2016
Zojuist terug van La Grand Cosse. Afgezien van het mooie weer hier enkele plus en minpunten naar ons idee:
Plus:
-aardig personeel
-op loopafstand van prachtig strand.
-goed en schoon sanitair
-rust op de camping
- internationaal, veel Fransen, Belgen, Duitsers en Engelsen, Nederlanders niet in de meerderheid!
- mooie zwembaden, goed onderhouden, fijne ligbedden ( tip neem een ligkussen mee!)
Min:
-Muggen, muggen, muggen. Ondanks insmeren niet mogelijk om 's avonds buiten te zitten tenzij alles bedekt. Een flinke domper voor ons, zijn wel gebleven want elders was het weer slecht, anders waren we gegaan.
-Erg veel huisjes en tijdens ons verblijf kwamen er dagelijks rijen met huisjes bij, vraag is hoelang je er nog kunt kamperen?
-saaie plekken in rijen, mag wel zelf je plek kiezen.
-weinig leuke sfeervolle dorpjes binnen aanvaardbare afstand, wel veel Loret del Mar dorpjes, lelijk en w.s. In zomer overvol.
- geen leuke marktjes, wel 1 pf 2 hele grote maar zeer toeristisch en weinig lokale producten.
-weinig fijne restaurantjes in de buurt, campingrestaurant is matig.

Kortom, een hele ervaring, leuke mensen ontmoet, genoten van het weer maar het zal eenmalig blijven. Voor wie wel gaat: neem voldoende anti muggenspul mee en goede muggenmeppers!
Ineke en Ronald | 15-06-2016
Meer recensies van Ineke en Ronald (2)
De website is weer in de lucht.
Pieter | 19-02-2016
Meer recensies van Pieter (10)
La Grande Cosse is overgenomen door FRANCELOC
vanaf nu.
Kijk maar naar hun website, deze is weg.
Bernard | 17-02-2016
We zitten nu als pensionado's op La Grande Cosse van april tot september en vinden het een paradijsje.
Het weer is al 2,5 maanden prachtig en vergelijkbaar met Bonaire. Al 6 weken geen mug gezien, schone stranden waar je uren kan lopen, leuke strand tentje,schone zee (nu 26 gr C.). veel rust, schone zwembaden, vriendelijke bediening, veel activiteiten een waar paradijsje op aarde.
Eldert en Louise | 20-07-2015
Twee weken op een heerlijke camping. Er waren wel vliegjes en muggen, maar daar hebben we niet echt last van gehad. Alles was goed verzorgd en gelukkig maar 1 avond animatie. Dat mogen ze wat ons betreft afschaffen. Mooie omgeving, leuk om te fietsen. Wij komen zeker terug.
D&A
AAFKE | 15-07-2015
Meer recensies van AAFKE (5)
Wij zijn net terug van 2 weken op La grande cosse...wij hebben het er fantastisch gehad.Het was er heerlijk rustig totaal geen last gehad van herrie oid...terwijl wij op pad H een stacaravan hadden. Eerste week geen kind gezien en de tweede week een paar maar...misschien omdat het nog geen hoogseizoen was ....

En inderdaad ook last gehad van muggen en steekvliegjes...maar daar zijn goede smeerseltje voor te koop bij de pharmacie...en echt niet alle dagen hebben wij er last van gehad alleen bij landwind. Dit hebben wij niet als heel hinderlijk ervaren ondanks dat we toch regelmatig geprikt zijn. Het devies is dan echt smeren ,smeren en nogeens smeren met antimuggenspul ;-)

Wij begrijpen dan ook zeer weinig van de negatieve reacties die hier tussen staan. Er werd gewoon Nederlands gesproken bij de receptie en werden altijd vriendelijk te woord gestaan...

Er was geen gratis wifi op de camping en alleen tegen betaling wat wij niet gedaan hebben vanwege de prijs, daarin tegen was het heerlijk rustig om even los te zijn van alle online mogelijkheden...de camping bood als alternatief gratis gebruik van 2 computers bij de receptie om toch internet te gebruiken of om te e-mailen.

Kort gezegd het was
1 een keurig net zwembad met genoeg bedjes en stoelen + genoeg zonnige plekken en schaduwplekken
2 nette en schone camping
3 strand behoorlijk stukje lopen door de etangs maar ook dat was geen enkel bezwaar...
4 schoon strand en genoeg plek voor iedereen
5 als aller belangrijkste wij voelden er ons vanaf de eerste minuut op ons gemak en welkom wat in het verleden bij andere campings niet altijd het geval is geweest

En als laatste die bandjes die je om krijgt ,wat maakt het uit zo weten ze wel dat je als gast daar vertoeft en niet als een" buitenstaander" daar bent met evt slechte bedoelingen...op welk vlak dan ook!

La grande cosse wij komen zeker terug!!!!
Richard en Monique | 11-07-2015
NOOit meer! ziek gestoken van top tot teen door insecten.Menigeen liep met grote bulten soms harde grote plekken, stijve benen, armen vreselijk. buiten kon je savonds niet zitten niets helpt welk smeersel dan ook. Dus dokter opgezocht voor anti jeuk creme.. strand smerig, eind lopen vanaf camping. de weg er naar toe vol met gevaarlijke diepe gaten ( is van gemeente dus wordt niets aan gedaan) in het donker zie je de gaten niet echt heel gevaarlijk. niemand behalve op de receptie spreekt engels. Nee niet meer voor ons. wij waren er in juni
de haan | 23-06-2015
Wij hebben deze camping bezocht in Mei .
Wij moesten vooruit betalen 3 nachten maar in verband met de vele muggen zijn wij 1 dag eerde vertrokken en kregen ons geld niet terug.
WIFI werkte niet als het zou werken kost dit 6 € per dag.
JOHO | 19-05-2015
Meer recensies van JOHO (2)
Het is allemaal afhankelijk van smaak. Ons werd Grande Cosse ontraden door menigeen. Te veel muggen en te lawaaierig. Met zoveel negatief advies wilden wij in 2010 toch zelf poolshoogte gaan nemen. En sinds die tijd is het onze meest geliefde plek. Prima voorzieningen en een geweldige ligging aan de Middellandsezee. Geweldige winkel ook. Onze kinderen, 9 en 11, bewegen zich geheel zelfstandig over de camping en vermaken zich ieder jaar weer uitstekend. Ze zijn dol op glijbanen zoals in Montalivet, La Borde, Les Lauzon en Valalta (Kroatie). Maar hoewel Grande Cosse nog geen baby glijbaantje heeft komen ze hier het liefst.
Dit jaar besloten wij Grande Cosse een keer over te slaan. Wij trekken altijd vier weken rond en doen dan meestal 3 tot 5 campings aan. Het begon een beetje sleets te worden om ieder jaar hier langs te gaan. Na Oostenrijk, Kroatie en Italie waren we al onderweg naar het noorden via de Provance. Maar op de een of andere manier vonden we nergens wat we hier vinden. Dus terug naar het zuiden en toch nog ene week naar Grande Cosse, de grote luiaard. Misschien is dat het, de naam, grote luiaard. We komen hier volledig tot rust. De herrie? Wij moeten altijd een beetje lachen om het typisch matige entertainment. Maar het hoort er ook een beetje bij. Wij bezoeken die optredens nooit. Maar we kiezen er wel voor om het dichtst bij te staan op pad A. We horen het, maar het overstemt ons gefluister nooit. Als je op K of nog verder naar de zee staat hoor je het als een vaag geluid op de achtergrond.
Voor ons is het ook ene camping die nog lekker internationaal is. Belgen, Fransen, Nederlanders, Duitsers, Italianen, Ieren, ze zijn er allemaal. En ze hebben allemaal hun eigen gewoonten. Het is een bond internationaal gezelschap. Blijf vooral weg. Wij hebben het er heerlijk.
Abel en Jans | 18-10-2014
Het is vuil, enorm lawaaierig (5 van de 7 avonden een enorm lawaaierig animatieprogramma, wat tot diep in de nacht doorgaat (en waar de gehele camping blijkbaar van moet mee genieten), geen respect voor de gasten. Vaste gasten die de boel terroriseren.
Normaal gesproken zijn de naturisten-campings erg goed. Respect voor de natuur, respect voor de mens, rustig, verzorgd en schoon.
La grande cosse heeft dit alles niet. Grote camping, en slechts op een plaats waar afval achtergelaten kan worden. Sanitair wat er niet echt schoon uitziet.
Personeel wat zich drukt, niet adequaat optreedt.
Geen eenduidig beleid: tegen gasten zeggen: na 23.00 stil, zelf met die animatie doorgaan tot tegen 1 uur 's nachts..

Enige goeie op deze camping was de "doggie-shower"..
Goevig | 10-09-2014
Wij zijn er gister vertrokken, maar 2 dagen gestaan ipv de geplande 2 weken. Reden, elke avond harde muziek, karaoke, etc. De gehele dag en nacht last van steekvliegen en veel, heel veel muggen. Iedereen is van boven tot onder gekleed in de avond,...kinderen worden echt lek geprikt. Zit geen sfeer in deze camping , alles recht toe recht aan met een heggetje ertussen.

Hoorde dat camping van eigenaar is gewisseld. Was munt was 5 euro, nu 6,50. Overige prijzen zijn afgelopen jaar flink gestegen. WIFI niet bij de tent, maar alleen moeizaam bij snackbar. Wij hebben helaas ook heel erg veel wind gehad.
Voor ons nooit meer la grande cosse. Met 55,- per dag wel
Een hele dure camping!! Echter het strand dorpje ziet er gezellig uit.
Stel met zoontje van 7 | 28-07-2014
Net terug van 1,5 week op deze camping. nette camping met schoon sanitair. Gezellig voetbal gekeken met anderen. In de omgeving zijn er leuke dorpen en andere bezienswaardigheden. Echter de dagenlange harde wind en de steekvliegen vinden wij een groot nadeel van deze camping, waardoor het voor ons een eenmalige ervaring is geweest.
Peet en Willeke | 21-07-2014
Meer recensies van Peet en Willeke (4)
De cosse was voor ons meer dan 20 jaar het paradijs op aarde. Onze kinderen zijn daar groot geworden en hebben nog steeds contact met veel internationale vriendjes. Vuur maken op het strand, de bunker ,en de onvermijdelijke tafeltennistafel. Ook die rotte steekvliegjes en de "vent". (Hele harde wind)
De enthousiaste directie ( van toen) met peche ( vis )vangst.
Jammer dat ik nu lees dar het zo anders is met al die huisjes en bandjes.
In ons herinnering blijft LGC fantastisch en denken wij er met weemoed aan terug.
Rob en Caroline en kinderen | 21-02-2014
Meer recensies van Rob en Caroline en kinderen (2)
Wij waren er begin sept. 2013. Ontvangst was bijzonder onvriendelijk. Moesten 50 euro borg betalen! Nog nooit meegemaakt. Toen we na een dag weer vertrokken (vanwege weer en sfeer)moesten we heel lang praten om daarvan een gedeelte terug te krijgen Wij komen er nooit weer!!
J. Bols | 16-02-2014
Aan de Atlantische Oceaan stonden we in de regen; we hebben de overtocht gemaakt en op de gok zijn we naar La Grande Cosse gereden. Heel erg vriendelijke camping.
We konden zelf onze plek uitkiezen. Sanitaire faciliteiten waren zeer schoon! Het restaurant was uitmuntend.
Het strand was best aardig.
We hebben dan ook zeer genoten en hebben inmiddels besloten om in 2014 onze vakantie hier weer door te brengen.
Het bandje dat we aan de receptie kregen hebben we gewoon afgeknipt en hebben daar tijdens ons verblijf helemaal niets meer over gehoord.
Zeer aan te bevelen als je de gehele dag tijdens je vakantie textielloos wilt doorbrengen.
Chapeau.
Wil en Frank | 07-10-2013
Sinds de overname van de camping is het stelsel matig aan het achteruit aan het gaan en ook veel duurder geworden en gemiddelde meer prijs van 7€ per dag tegenover verledenjaar vind ik wel veel voor wat je in de plaats krijgt.Wifi werkte er meer niet dan wel.Aan de receptie heb ik 1 maal nederlands gehoord en dat was bij onze aankomst op 24/8 en de mevrouw was alles behalve vriendelijk.
Het sanitair werd ook minder onderhouden dan andere jaren.
Van de bediening en de winkel niks dan lof alleen spijtig dat het word overgenomen door de camping zelf en wie weet wat het dan word
Na 7 jaar trouwe klant weet ik niet of ik er volgend jaar nog zal gaan in de maand augustus
Paul | 01-10-2013
Van eind juli tot half augustus geweest .
Prima camping , voor de muggen hadden we Deet bij ons en verder geen negatieve ervaringen gehad .
De kinderen hadden veel vriendjes en de omgeving is erg leuk .
Wij gaan zeker terug .
Mo | 19-08-2013
Rustige camping. Kan heerlijk naakt wandelen in het omliggende natuurgebied.'s avonds vaak muziek van de camping te horen. Dat is erg jammer. Gelukkig is er weinig animatie en moet je jezelf kunnen vermaken. Besef wel dat je gekozen hebt voor een naturistencamping. Wil je niet de hele dag geheel naakt recreëren, kies dan voor een textielcamping. Soms veel bijtgrage insecten. Vrij ruime staanplaatsen. Weinig tot geen schaduw. Gelukkig zeer weinig blèrende kleine kinderen. Douchegelegenheden zijn netjes. Winkel is voorzien van voldoende dagelijkse behoeften en er is voldoende biologisch fruit en groenten verkrijgbaar. Het meeste personeel is vriendelijk. Geen wifi op de staanplaatsen mogelijk. Wifi is alleen mogelijk bij de receptie/bar. Mooi rustig strand. Voor op de camping worden er diverse massagemogelijkheden aangeboden voor een kleine vergoeding. Kortom, zoek je een rustige camping en ben jij een persoon die niet 24/7 geanimeerd wil worden.......dan ben je op La Grande Cosse op het juiste adres.
WiBe | 08-08-2013
Een goede camping maar niet heel bijzonder, vonden wij.

Pluspunten:
- Vriendelijke ontvangst bij receptie, ze spreken veel talen. Zonder reserveren half juli genoeg plek. We mochten zelf een plaats uitkiezen.
- Schone, prettige camping.
- Vrijwel geen mensen in kleding.
- Prima supermarktje.
- Fijn zwembad met ruim voldoende ligbedjes.

Minpunten:
- Muggen, en vooral 'vampiervliegjes'. Zoals al gelezen in eerdere reviews; ze waren er echt.
- 's Avonds vaak muziek over het hele terrein te horen, zo niet van de eigen camping dan wel van campings in de omgeving. Echter weinig overlast gevend en rond middernacht is het rustig.
- Wifi werkte niet goed.
- Polsbandjes die je niet af kunt doen.
- Het strand is niet zo bijzonder. De zee was tamelijk vies.

Niet plus niet min:
- Er worden veel activiteiten georganiseerd.
- Auto bij de tent, dus er rijden auto's over de camping.
- Douches met drukknop stoppen heel snel.

Tip: bezoek in juli Perpignan op een donderdag (vanwege het festival 'Les Jeudis de Perpignan'). Huur een BIP fiets bij het Office de Tourisme.
Sander | 05-08-2013
Meer recensies van Sander (7)
Wij hebben hier een prima vakantie gehad !! Het is vooral leuk voor mijn oudste dochter, ze had meteen l veel contact met nederlandse maar ook franse en zwitserse jongeren tussen de 13 en 17 jaar, voor mijn jongere zoon was het wat minder leuk, aangzien alle activiteiten in het frans zijn.. Gelukkig waren we hier nog met vrienden en had hij toch wat vriendjes :). De sfeer is erg gezellig, eelke avond leuke muziek, aardige mensen en heel aardig personeel. je zit ook nog eens lekker dicht bij een dorpje met een geweldige markt :). wat de muggen betreft valt het wel mee, het is niet erger dan op andere campings. wij gaan zeker terug komen op deze camping!!
michelle | 17-07-2013
We waren hier in begin juni 2013, geen last gehad van muggen, maar de temperatuur was ook niet geweldig. ongeveer 20 graden met veel wind wel regelmatig zon. Heerlijke camping met ruimte, personeel zeer vriendelijk. een plek om terug te komen.
Wim en Hanneke | 07-07-2013
Wij zijn twee dagen terug. Het jeukt nog! Kleine mugjes (ze heten moucherons) steken je helemaal lek, vooral in je nek. Wij gingen naar de apotheek een anti-jeuk middel kopen en daar waren toevallig nóg twee gasten van La Grande Cosse. De vrouw van dit echtpaar was naar de huisarts geweest, vanwege extreme zwellingen. Zij waren er pas twee dagen.
Het is best een leuke camping, wij troffen vooral heel vriendelijk personeel. Ligging aan het strand, het weer was goed. Fijn zwembad. Maar die muggen...echt super vervelend. Onze vakantie zat er op. Als dat niet zo was geweest waren we vanwege de muggen vertrokken.
Jan en Elise | 02-07-2013
Meer recensies van Jan en Elise (2)
Wat die muggen betreft .. mijn vrouw en ik werden honderden maal gebeten. andere personen worden nooit gebeten ... zo de ene wel en de andere niet.
Voortreffelijke camping . oh er is altijd wel een stok te vinden om de hond te slaan he . maar wij waren er in september 2012 en het was nog heel druk . Ze doen hun best om het iedereen naar de zin te maken . Wij zijn nieuwe kampeerders ( vroeger altijd op hotel en zo ) en het beviel ons aardig . Vanwege de muggen kunnen we niet meer naar daar gaan . Aan hen die nooit gestoken worden . Goede vakantie op la grande cosse
ides | 15-04-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse" ?
Hoe waardeer je Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.031