Naturismegids

Siete Playas

7.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Siete Playas

Lat: 43.322487 / Long: -2.408581
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1173 Km / 11:10
  • Utrecht 1344 Km / 13:03

Reviews van bezoekers over Siete Playas

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Siete Playas. Laat het ons weten!
Niet iedereen is hier, juli 2024, allemaal naakt. Sommige zijn half gekleed en de mensen met hun hond zijn helemaal gekleed. Je hebt geen last van de honden. Een rustige baai die makkelijk te vinden is. Helaas met kiezels en rotsen, dus waterschoenen zijn wel een vereiste. Hier heb ik helaas geen rekening mee gehouden..
Jan | 10-07-2024
Siete playss is een fijne plek om naakt te recreëren. Het ligt in een baai naast het geklede strand. Om er te komen loop je nadat je de auto hebt geparkeerd, vergeet niet te betalen, loop je het geklede strand op. Rechts aanhouden, trap op en daar bevind zich het naaktstrand. Er zijn geen toiletten en geen eetgelegenheid maar op het geklede strand wel en dat is vijf minuten lopen. Schoentjes om het water in te komen is een aanrader maar zonder kan ook maar de kiezels in het water zijn glad etc. Mooi stukje zandstrand.
John van Velzen | 18-08-2019
Meer recensies van John van Velzen (2)
Mooi strand iedereen naakt.
Als je de auto geparkeerd hebt (niet vergeten te betalen) loop je langs een bar waar je een lekker hapje kunt eten. Over het strand rechts naar de rotsen verder lopen. Trap over en via een kort pad kom je op het naaktstrand.

Is groot druk strand met allen naakt. Sommige mensen komen met een hond omdat deze op het eerste strand niet toegestaan zijn. Hiervan geen last gehad.
Hans Reusink | 18-08-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Siete Playas" ?
Hoe waardeer je Siete Playas in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.015