Naturismegids

Mandomata Nudist Beach

7.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Mandomata Nudist Beach
Located between Kathara & Anthony Quinn beach
85100 Faliraki

Website
Lat: 36.197790 / Long: 28.126790
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

At the edge of Faliraki resort lies the nudist beach, also known locally with the name "Mantomata".

One of the quietest beaches of Faliraki. A unique gulf with natural beauty, remarkable golden sand, protected by the surrounding heights that nature has provided, which encapsulate the beach. The beach is organised with umbrellas, sun-loungers, showers, WC and a canteen for food and beverages.

Awarded with the Blue Flag, Faliraki nudist beach doesn't only provide visitors with clean swimming waters, but covers 32 in total points and criteria. Such features include cleanliness, organisation, information, visitors discretion and security, and environmental awareness and protection.

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Toiletvoorzieningen
  • Douches aanwezig
  • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Mandomata Nudist Beach

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Mandomata Nudist Beach. Laat het ons weten!
Wij preferen liever het 2e offciele nudisten strand op rhodos , achteraan tsambika beach .als je onderaan de weg komt helemaal rechts naar achter rijden het laatste perceel staat een bordje NUDIST .
de uitbater is vriendelijk , 10 euro voor 2 bedjes een parasol tevens ziet hij er op toe dat er geen gluurders of andere figuren rond scharrelen of mensen die het leuk vinden even bij de blote konten te kijken die zelf in badkledij lopen die stuurt hij direct weg ,
je kunt er zo 100 meter de zee in en nog staan , bijna geen stroming en een heerlijk zand strand dus waterschoenen overbodig . publiek heel divers gezinnen met kinderen , oudere mensen en jongeren en je ligt niet hutje mutje op elkaar nog een groot voordeel

waarom dan geen mandomata voor ons , je moet echt vroeg uit de veren om er te kunnen liggen want sommige stellen nemen tot wel 15 bedjes in een keer af ook voor bekenden .
er komen veel gluurders en rand figuren waar niets van gezegd wordt stoor je je daar niet aan dan geen enkel probleem .
Zeggen wij ; je moet niet naar mandomata gaan ? nee integendeel het is er prachtig ! super mooie baai waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen .
Harold en Petra | 01-09-2020
Meer recensies van Harold en Petra (2)
Fijn strand. Vriendelijke mensen. Je ziet als je vaker komt mensen terug.
Grace | 11-08-2019
Super goed alles aan wezig net terug 2weken
T Smit | 23-08-2018
Het is een ontzettend mooi stuk strand, en heerlijk die ligbedden en parasol. Waren hier in september en hadden super mooi weer. Alleen wij lagen veel aan de rechte kant bij de laatste ligbedjes, en kregen in de gaten dat er veel mannen lopen die mensen aanspraken voor sex. En er zaten meestal 2 a 3 jongens bij de bosjes die je kon inhuren???? daar schrokken wij wel van hoe dat in ze werk ging hoor. Zelfs mannen die in de bosjes verdwenen en dat de vrouw door mannen die daar bij horen die vrouw in de gaten hielden. Het was wel kostelijk om te zien hoe dit in elkaar zit, wij hebben heel veel gezien omdat je precies in de gaten kreeg wie er allemaal bij hoorde. Hebben een mooie tijd gehad daar, de zee is super daar en als wij op ons bedje lagen hadden wij weer genoeg om te kijken wat er weer gebeurde bij de bosjes. Haha ???????? wel jammer van zo,n mooi strand
B bartels | 07-01-2018
Ik zelf vond mantomata klein en druk je kunt beter 5 min door rijden naar traounou beach, loop bij aankomst iets naar rechts trek je zwembroek uit en geniet. Was af en toe de enige maar vaak ook niet. Merkte wel als ik als enige naakt lag mensen welke het ook wilde ons als het ware opzochten om ook topless of naakt te gaan zonne. Nog weer 2 straden verder richting lindos heb je sinds meende dit jaar nog een officiële naakstrand met stoelen en taverna. Veel plezier en wees gerust naakt zonne is geen punt mijn zwembroek heeft geen water gevoel in deze week!
Bart | 06-07-2017
Meer recensies van Bart (6)
Heel fijn strand met geweldig helder water waar je heerlijk in kunt zwemmen. Jammer alleen van de glurende mannen. Overduidelijk werd er zo veel mogelijk geprobeerd om in je kruis te kijken.
Perfecte lokatie en goed aangegeven.
Antares | 11-07-2015
Wij waren hier in mei 2013. Op andere eilanden hebben we vaak gezocht naar naaktstranden, meestal liggen ze heel erg afgelegen, maar deze hadden we zo gevonden. Er staan zelf bordjes die de route aangeven.
Het is een echt naakstrand, niemand in badkleding gezien. Er staan bedjes (2 voor 8 euro per dag) en er is een restaurantje op he strand. Echt een aanrader.
Wij logeerden in Sun & Sea app., op loopafstand van het strand.
Winnie Schluter | 06-01-2014
Ik was op dit naaktstrand al sind 1970. In die eerste jaren was naturisme in Greece nog verboden, maar sedert 20 jaar is dit erkend en tot een prachtige strand uitgegroeid. Mogelijkheid om in de Middelandse zee te zwemmen (Egeïsche zee) te zwemmen en eten ven lekkere Griekse schotels. Dit strand ligt aan de Oostkust van Rodos aan met wit zand. Ik was er al meer dan 40 keren. Savonds kan men dan nog iets van de Griekse sfeer opsnuiven. Gezellig...
Chris | 04-02-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Mandomata Nudist Beach" ?
Hoe waardeer je Mandomata Nudist Beach in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.024