Naturismegids

Plage des Aresquiers

Adresgegevens

Plage des Aresquiers

Lat: 43.464270 / Long: 3.823544
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1027 Km / 09:15
  • Utrecht 1197 Km / 10:39

Reviews van bezoekers over Plage des Aresquiers

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Plage des Aresquiers. Laat het ons weten!
Relatief weinig parkeerplekken en op flink stukje wandelen. Op de fiets gaat veel beter. Parkeren is wel gratis. Vanuit richting Mireval parkeren voor de brug en te voet de brug over. Is best stijl en hoog, wel met 'n fantastisch uitzicht over de omgeving.
Strand is gebaseerd op 'n grote hoop vuistgrote grindstenen. Hiervan is 'n dijk gemaakt, maar voor 'n deel loopt dit door tot in zee. De lengte en breedte van 't zandstrand is afhankelijk van de stromingen en wind in de voorgaande periode en hoeveel zand dit achtergelaten heeft op de stenen.
Als je van de brug afloopt richting zee ligt in 't verlengde 'n zand/grindpad naar de voormalige parkeerplaats. Deze is sinds 2013 gesloten voor auto's, maar nog prima voor fietsen en motoren. Ga hier naar links de dijk over om op 't naaktstrand te komen.
Bij de toegangsweg staan enkele vuilnisbakken die schijnbaar regelmatig geleegd worden. Op 't strand lopen af en toe chouchou-cafe verkopers, verder geen voorzieningen.
Naturist | 21-06-2017
Per fiets zeer gemakkelijk te bereiken, per auto alleen in weekend parkeerproblemen. Zalig wandelen in de branding en blootvoets. Na twee km is er een vakantiecentrum voor kinderen en jongeren waar je beleefd gevraagd wordt niet naakt te zijn.
Kortom een zalig naturistenstrand
Stefaan | 04-08-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Plage des Aresquiers" ?
Hoe waardeer je Plage des Aresquiers in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.031