Naturismegids

Plage de Torreilles

4.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Plage de Torreilles

Lat: 42.753766 / Long: 3.037872
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1157 Km / 10:19
  • Utrecht 1328 Km / 11:55

Reviews van bezoekers over Plage de Torreilles

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Plage de Torreilles. Laat het ons weten!
Inmiddels 2022 en de gays nemen tot erfenis van velen het strand over. Staan uren rechtop in de duinenrij om zich te verkopen en dan terug te trekken in de Riet omgeving. Niet meer aan te bevelen helaas.
Pierre | 15-06-2022
In juni diverse malen bezocht. Mooi, schoon strand waar op het eerste gedeelte (vanaf club Zaza) ook nog een strandwacht liep. Strand werd voornamelijk bezocht door stellen en gezinnen. Voldoende ruimte en geen last gehad van gluurders. Als je bij club Zaza iets wilt gaan drinken moet je echter wel gekleed gaan. Daar zijn ook de openbare toiletten. Parkeerplaats is alleen te bereiken via een pad met de nodige gaten en kuilen. Op weekdagen voldoende parkeerplaatsen, in het weekend is het wel eens wat voller. Vanaf de parkeerplaats is de looptijd naar het strand ongeveer 5 min.
Eind conclusie; fijn strand, aan te bevelen.
Bert | 05-07-2019
het strand is helemaal weggespoeld door zware stormen, er werd niets aan gedaan door de gemeente. Spijtig was inderdaad een mooi kort stuk voor naturisten
ludwig | 25-05-2019
Fijn strand.ideaal met honden. Pad ernaar toe is goed te bereiden. Je ligt erg rustig. Mooie natuur
Antoine saelmans | 19-05-2016
al meer dan 20 jaar gaan mij vrouw en ik ( vroeger met onze kinderen )naar "le village des sables" van Torreilles die vaak naast het naturistenstrand ligt .proper ,gezellig ,rustig en niet lastig gevallen ,om ervan te genieten !!! mooie strand en mooie zicht op de Pyrénée !
Alain | 11-12-2013
Gezellige atmosfeer. Twee leuke en sfeervolle eet/drink gelegenheden. Douche aanwezig. Schoon strand en zee. We komen hier al 3 jaar.
Carmen en Sjoerd | 09-07-2013
Het strand staat bekent als Zaza-strand. Je moet een heel lang zandpad afrijden (met behoorlijk wat gaten...)om bij een grote parkeerplaats te komen. Dan nog een end lopen en je bent op de locatie.Prettig (grof)zand-strand. met restaurant (Zaza-club) Hier is men verplicht gekleed te gaan. Wel erg goed en gezellig.
Er is een douche op het strand.
Af en toe gluurders die zich na werktijd komen vermaken. (zul je ws wel altijd en overal tegenkomen..)
Brands | 08-06-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Plage de Torreilles" ?
Hoe waardeer je Plage de Torreilles in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.016