Naturismegids

Playa del Pozo

9.6

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Playa del Pozo
Pozo / Lanzarote

Lat: 28.848600 / Long: -13.790200
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Playa del Pozo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Playa del Pozo. Laat het ons weten!
Playa del Pozo is een mooi groot en niet al te druk zandstrand op de meest zuidelijke punt van Lanzarote. Het is deel van het natuurgebied 'Monumento natural de los Ajaches' (toegangsprijs 3€/dag). Op wat verdwaalde wandelaars/vogelspotters na komt iedereen hier voor de prachtige stranden. Er zijn twee parkeerplaatsen (één aan het noordelijke Mujeres-strand, een tweede zuidelijker vlakbij het bekende Papagayo-strand). De verschillende stranden staan inderdaad niet apart aangeduid met pijlen als ik mij goed herinner, maar een korte blik op Google Maps volstaat. Neem de grote zuidelijke parking om naar Pozo te gaan. Veel meer dan 10' stappen is het niet. In het hoogseizoen is dit het minst drukke strand aan de populaire oostelijke kant van het schiereiland en daardoor het best geschikt voor naturisme. De meeste naturisten liggen aan de verste (noordelijke) zijde van het strand tegen de rotsen.
Wouter | 27-03-2023
Meer recensies van Wouter (3)
Playa del Pozo is één van de Papagayostranden en staat inderdaad niet afzonderlijk aangeduid.
Voor liefhebbers van klauteren: bij laag water kan je van het nevenliggende strand in je blootje wandelen over rotsen en even rusten in kleine inhammen.
Luc | 29-10-2017
is het achtste strand van de papagayo stranden en fijn te vertoeven.30 procent naakt .plaats genoeg en rustig. met auto te bereiken en tot verste punt reiden en dan linkse strand achter berg.,wel drie euro om met wagen strand te bereiken maar ook te voet mogelijk en dit is een leuke en stevige wandeling van 45 minuten en dan ben je blij dat kledij af kan en eindelijk de zee in kan. veel plezier.
koen | 03-08-2017
Niet te vinden geen borden
Cor | 29-09-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Playa del Pozo" ?
Hoe waardeer je Playa del Pozo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.026