Naturismegids

Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales)

8.5

Gemiddeld cijfer van 13 beoordelingen.

Adresgegevens

Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales)
Guadarmar
Website
Lat: 38.119020
Long: -0.641112
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

Een zeer groot zandstrand met duinen en bossen. Restaurants, alles is er te vinden maar ook veel 'lege' ruimte. Omdat dit gebied zo groot is is er voor iedereen plaats genoeg.

Erg belangrijk is om te letten op borden camping Marjal; daarachter is het gelegen via flinke kronkelweggetjes richting Playa.

Misschien het beste naturistenstrand in de provincie Alicante

Afstanden

 • Brussel 1891 Km / 16:18
 • Utrecht 2062 Km / 17:50

Open

 • Hele jaar geopend

Faciliteiten

 • Zee
 • Geschikt om te zwemmen
 • Toezicht op zwemmers
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Bereikbaar met de fiets
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Verkoop van eten en drinken

Aanbiedingen Spanje

Reviews van bezoekers over Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales). Laat het ons weten!
Veel, heel veel vliegen in het na jaar na een half uur weg gevlucht. Niet te doen.
Gerard | 02-11-2019
Meer recensies van Gerard (2)
Heerlijk schoon strand, fijne zee, geleidelijk aflopend strand. Gratis parkeren en dan 5 tot 10 minuten lopen over vlakke loopbrug door duingebied. Geen voorzieningen maar daardoor ook rustig lijkt me. Geen seksuele activiteiten gezien . Route via navigatie goed aangegeven. Onverharde hobbelweg maar goed te doen.
Miriam | 23-05-2019
Heel goed naturistenstrand een aanrader.
Erik | 03-06-2018
Wie kan mijn vertellen welke afslag moet hebben.
Ik kom zelf van daya vieja
Nol | 10-09-2017
Heel mooi strand ,Zou beter moeten bekend geraken .Weg er naar toe zou beter mogen .Het kan echt voor Guardamar een trekpleister worden .
ekm | 07-11-2016
Meer recensies van ekm (3)
Mooi, uitgestrekt strand, echter zonder voorzieningen. Toen wij er waren veel wind en daarom maar kort gebleven. De weg vanaf camping Marjal is half verhard en erg stoffig. We hadden er alles bij elkaar meer van verwacht.
Wouter | 20-09-2016
Ik en mijn Vrindin komen er al jaren ,voor ons is het een ideale plaats om heerlijk tot rust te komen ,voor mij zelve heel interessant omdat ik op enkele meters naast het naturisten strand kan kitesurfen ,en als er geen wind is gewoon kan zonnen in mijn Adam kostum. Van de homo s heb ik geen probleem tijdens mijn wandeling op het strand ,zeer positief is dat je er nog niet hoeft te betalen om aan een naaktstrand te zonnen.HET ENIGE WAT IK WIL TOEVOEGEN IS ,LAAT NIET JE VUIL ACHTER VOOR EEN ANDER HEB RESPECT VOOR DE NATUUR ZODAT JE ZELF NOG JAREN MOOGT GENIETEN VAN DE PRACHT DE MOEDERS NATUUR Getekend ghislain Valkenborgh ( Lanaken ,België )
Valkenborgh ghislain | 22-10-2015
De plaag van openbare seks komt helaas vanuit Nederland overwaaien naar dit prachtige naaktstrand aan de Costa Blanca. Met name homo's, maar ook jonge hetero's, verpesten het voor de echte naturist.
In dit gedeelte van Spanje zijn al niet al te veel naaktstranden dus ik wil iedereen oproepen om ook eens aan je blote medemens te denken, als je dan zonodig "seks on the beach" wilt hebben.
In Nederland wordt al het ene na het andere naaktstrand gesloten door klachten over (sexuele) overlast. Denk daar aub eens aan!
Henk
Henk | 20-06-2015
Sinds 1999 gaan mijn vrouw en ik naar het naturistenstrand tussen Guardamar en La Marina.
Een heerlijk stekje dat de laatste jaren redelijk druk bezocht wordt maar er is altijd wel een plekje waar je op redelijke afstand van de andere strandgast kunt zonnen.
De opmerking dat je gerust belangrijke spullen kunt achterlaten wanneer je gaat wandelen raden wij ten zeerste af. Er zijn teveel, bekende, gasten die alles in de gaten houden en toeslaan op een onbewaakt moment.
MAAR HET BLIJFT EEN HEERLIJK STRAND WAAR WE NOG LANG NAAR TOE HOPEN TE GAAN!
vakantiehuis-spanje@home.eu
gra & ari van der wal-visser | 28-10-2014
prachtig en uitgestrekt naaktstrand.
in de duinen vindt je soms wel koppeltjes die bezig zijn.

verder ook veel homo aktiviteit in de bosjes en wat dieper de duinen in.
belgisch koppel | 04-09-2014
Dit was mijn eerste ervaring op een naaktstrand. Ben zelf nog niet uit de kleren durven gaan, maar niemand die je daarvoor scheef bekijkt. Het is een prachtig gebied met een geweldig 360 graden panorama. De weg naar het strand is prachtig aangelegd met houten paden/loopbruggen.
Pietro | 08-04-2014
Voldoende plaats voor iedereen, groot uitgestrekt natuurgebied, misschien iets teveel wandelaars aan de waterlijn. 80% gay, als je zich daaraan stoort, nou ga dan elders, naaktstranden in overvloed toch? ;-). meestal hoge golven, wat rustig zwemmen bemoeilijkt. Fikse wandeling vanaf de parkings.
Alvi | 25-09-2013
Sinds vijf jaar bezoeken wij dit strand meerdere keren per jaar. Het is een mooi groot strand met heel fijn zand. De zee loopt langzaam af en het water is meestal helder.
We laten al onze spullen (w.o. e-reader en ipod) rustig op het strand achter voor een mooie strandwandeling vanaf het naaktstrand tot het punt waar de Rio del Segura uitmondt in de zee. In totaal zo'n 45 minuten lopen, waarbij je heerlijk naakt kunt lopen. Je ziet de hele dag mensen heen en weer wandelen.
Voor ons is het homostrand (halverwege het naaktstrand) het enige minpuntje, als ik het zo mag uitdrukken. 99% van de heren is niet naakt en sommigen gedragen zich ronduit provocerend. Jammer, want het gros van de mensen komt gewoon lekker naakt genieten van zon, zee en strand.
Ook gezinnen en in de vakantietijden ook wel jongere stellen
Henk Verspeek | 26-03-2013
Dit strand is te bereiken vanaf de kustweg 332 bij de camping op ongeveer 4 km vanaf Guardamar richting Alicante.
Sinds twee jaar is het echter niet meer mogelijk met de auto tot aan het strand te komen wat dwingt tot 1,5 km lopen over een soort loopbrug. Het strand zelf is ruim en zo'n 25 meter van duin tot zee. Door de week is het er aangenaam maar wel opletten op voornamelijk Noord-afrikaanse diefjes die het op je spullen gemund hebben. Het publiek bestaat voornamelijk uit oudere stellen en mannen alleen. In het achterland, over de duinen, is er veel homo activiteit waar je op het stand zelf geen last van hebt. Diegenen die "meer" willen kiezen meestal een plek in een duinpan uit het directe zicht van de bezoekers op het strand. Daar zijn ook regelmatig voorbijlopende mannen op zoek naar wat actie.
S'avonds is het strand en achterland het haast exclusieve domein voor homo mannen.
Het weekend is niet zo aan te bevelen omdat de Spanjaarden zich niets aantrekken van de borden "Naaktstrant" en met hele families gekleed en wel plaats nemen tussen de naaktrecreanten.
Voor diegenen die wat meer actie willen is er bij Guardamar direct aan de 332 (afrit bij het pompstation) een club "Amor" waar vooral op vrijdag en zaterdag wel wat te doen is. Staat onder leiding van Nederlanders.
André | 09-08-2011
jokeglasbergen@planet.nl | 08-06-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales)" ?
Hoe waardeer je Guadarmar - Platja dels Tossals (Los Tusales) in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.04