Naturismegids

Vera Playa

10

Gemiddeld cijfer van 11 beoordelingen.

Adresgegevens

Vera Playa
Vera Playa
Lat: 37.215702
Long: -1.805276
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 2055 Km / 17:58
  • Utrecht 2226 Km / 19:30

Aanbiedingen Spanje

Reviews van bezoekers over Vera Playa

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vera Playa. Laat het ons weten!
We waren in maart 2018 , 4 weken in een appartement op het complex Bahia de Vera.
Lekker verwarmd binnenzwembad 31°, we hebben meegewandeld met de groep "Zonzoekers" , maandag en woensdag bij de gele brievenbus als vertrekpunt.
Vrijdagmiddag is er altijd bij Mayo 2000, een vrijblijvende bijeenkomst van de Zonzoekers (Nederlandstalig)Langs het strand gewandeld een veel gefietst
Erik Schouten | 09-04-2018
Meer recensies van Erik Schouten (9)
Hallo
We gaan al een aantal jaren naar Vera playa meestal begin juni 2 a 3 weken eerst enkele keren naar vera playa hotel daarna een aantal malen een appartement gehuurd van een Nederlands stel het was een zeer compleet app. Lekkerdicht aan zee en ook in de omgeving is het leuk vertoeven zeker begin juni als er de jaarmarkt is in vera ook verder in de omgeving is het leuk om tochten te maken We kijken nu al weer uit naar 2018
Gr Reimar
Reimar | 25-11-2017
Wij zijn in 2006 voor het eerst naar Vera Playa geweest in een appartement op Parque Vera 2.
Dit was ons goed bevallen. In 2014 zijn we weer een keer terug gegaan. Nu in een appartement van Natsun. Deze was echter sober van inrichting. In 2015 een appartement (via een lokale Nederlander) van particulieren gehuurd. Heel compleet en netjes. Helaas waren een paar dagen ervoor door hevige regenval de hele omgeving overstroomd en met modder besmeurd. Het heeft dagen geduurd voor alles weer zuiver was.
Het fijnste van deze omgeving is het feit dat je overal naakt kunt lopen. Niemand kijkt er van op. Zalig gewoon. Strand op loopafstand evenals diverse eettentjes. Zeker een aanrader voor wie naakt wil vertoeven.
Wim en Marianne | 08-01-2017
Gezelligheid troef. Mooi en ruim zandstrand. Bijeenkomsten, uitstappen en activiteiten met nederlandstalige personen. Diverse eet- en drinkgelegenheden op en rond de naturistendomeinen. Supermarkt met ruim aanbod op wandelafstand. Zelfs in de winter was het zalig genieten van de zon. Leuke marktjes en veel mooie dorpjes in de buurt. Tevens een fietsparadijs! Goed uitgerust appartment met groot zonneterras, geboekt bij Sunmed. Alweer geboekt voor de volende vakantie.
Vera G. | 25-02-2016
Meer recensies van Vera G. (5)
In Vera Playa is het altijd genieten. Door de aangename wintertemperaturen is het ook een geschikte locatie voor de winterperiode. Leuke terrasjes, zowel op het strand als in de straatjes tussen de vershillende naturistischedomeinen. Grote supermarkt en apotheek in de buurt. Ook met de bus kom je naar de gezellige dorpjes in de buurt.. Elke dag van de week is er wel ergens een marktdag.
De streek wordt vaak bezocht door wielerploegen en mountainbikers. Richting Villaricos kan iedereen met de fiets komen maar aan de andere kant is het éénmaal Mojácar voorbij wel héél steil.
Cabo de Gata is een natuurdomein met prachtige baaien waarvan enkele ook naturistisch zijn. Het kristalheldere water is uniek.
Ook de wandelaars komen aan hun trekken. Zowel individueel als in groep kan je al wandelend de streek verkennen.
De appartementen aangeboden door Sunmed zijn altijd goed ingericht. Enkele zijn ook uitgerust met nederlandstalige televisiekanalen en met Wifi. Viviane, de nederlandstalige medewerkster is steeds bereid om je de nodige informatie te bezorgen..
José R.Q. | 21-10-2015
We komen al vele jaren naar VERA PLAYA, zowel in het voorjaar (half maart tot half mei) als in het najaar (half september tot half november) - de zomermaanden zijn te warm voor ons.
Deze periodes zijn ideaal qua temperatuur en drukte. Je kan dan volop genieten van het grote naaktstrand (km's lang) en rustig wandelen langsheen het water.
Gans de infrastructuur is goed onderhouden door de gemeente Vera.
Wijzelf verblijven in Veranatura, een mooi, goed onderhouden en uitgerust park.
Vlakbij is een grote supermarkt (Consum), verschillende restaurants en chiringuitos (waar je ook naakt kunt zitten)
Vera Playa is een goede uitvalbasis om uitstappen te ondernemen.
Kort samengevat: een goede plaats om te verblijven!
Clara en Willy | 08-10-2015
Na 8 jaar zijn we nog eens teruggekeerd naar hotel Vera Playa. Je wordt er naartoe getrokken als naar een magneet. Het was er nog precies hetzelfde, alleen de omgeving had wat meer kleur gekregen.
Moest het hotel zelf niet naturistisch zijn had het al lang de deuren mogen sluiten. Het is er ouderwets, met een kaart die men altijd moét laten inlezen. De rauwe groenten komen uit bokaals, er is niet veel afwisseling in het eten en zéker niet in de groenten.
Alles is er wel netjes en het personeel is héél vriendelijk. Misschien worden we er binnen 8 jaar opnieuw naartoe getrokken. Waarschijnlijk zal het er nog steeds hetzelfde zijn. Zolang er naturisten zijn zal het hotel blijven zoals het is.
Jet is er leuk, gans de omgeving is er naturistisch en dat is een absoluut voordeel.
Gerda | 29-09-2014
Wij zijn er geweest van 10 maart t/m 7 april 2014 in de mooie appartementen van reservas Vera Playa ( no nudista ). In die tijd was de hele omgeving een uitgestorven spookstad en aangrenzend een kilometers lang strand waar je heel af en toe eens een paar nudisten tegen kwam. Ook op straat lopen nudisten hun hobby uit te voeren. Het is er in die tijd erg ongezellig, ondanks het feit dat ons appartement erg netjes en van alle gemakken voorzien was.Onze avonden zijn compleet verknoeid door onophoudelijk blaffende honden op het aangrenzend perceel wat tot diep in de nacht door ging.
Voor ons zeker weer naar Spanje, maar absoluut nooit meer naar Vera Playa
John Kuipers | 13-04-2014
Op het strand van Vera Playa heerst er steeds een rustige en familiale sfeer. Verschillende naturistische strandbars, en eettentjes maken dit strand het mooiste naturistenstrand in Zuid-Spanje!
We komen er elk jaar terug!

Groeten van Linda en Leo
Leo & Linda | 16-01-2013
Meer recensies van Leo & Linda (4)
Wij zijn al in de afgelopen, jaren naar Vera geweest.We hebben onder andere gehuurd bij Natsun,een van de pioniers van naturisme verhuring.De eerste keer was in 1993 dat we er waren.In de omgeving was er niets behalve het naturistenhotel Vera Playa en de camping(ondertussen verdwenen).Tijdens al de voorbije jaren zijn we al zes keer naar dit hotel geweest en in september dit jaar gaan we er opnieuw naar toe.Alles is er naturistisch,het strand ,het hotel zelf en de vele nederzettingen waarvan een groot gedeelte naturisme bestemmingen.Iemand die er tien jaar geleden er voor het laatst was zal de buurt niet meer terugvinden .Er zijn wat winkels bijgekomen,supermarkt ,Zimbla hotel ,en ga zo maar door.Vanaf Puerto Rey is het nu één geheel geworden tot aan Vera Playa hotel.Veel is er echter niet te beleven ,geen promenade en van dat soort ,maar voor naturisme bestemming ideaal.Kilometers kan je stappen in je blootje,en dat is toch de bedoeling.Het hotel Vera Playa is een aanrader,wat netheid ,comfort,eten ,enzv,,de prijzen zijn redelijk.
Andre | 01-06-2010
Meer recensies van Andre (3)
Geweldig!!! in een woord..... toegangkelijk voor iedereen en heerlijk rustig. Het strand is goed verzorgt en er zijn best de nodige facilliteiten om de dag door te komen. Je kunt er strandbedden huren, wat eten en drinken en over een lengte van zowat 2 km volledig naakt wandelen. Voor de liefhebbers van wat erotiek is er genoeg ruimte zonder aanstoot te tgeven aan anderen. Wij hebben op naturisten complex Vera natura nu al 2x een appartement gehuurd en dat was werkelijk geweldig. Verderop is het Vera Playa Hotel waar je volledig naakt kunt doorbrengen... (voor de liefhebbers) Kortom zeer de moeite waard en mochte er stellen zijn die wat meer willen weten dan kun je mailen naar jslenters@gmail.com Ik kan jullie dan e.e.a. sturen en laten zien.

Groeten van een EchtLeukStel van midden 50
Cobus | 31-05-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vera Playa" ?
Hoe waardeer je Vera Playa in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.042