Naturismegids

Galderse Meren

8.1

Gemiddeld cijfer van 30 beoordelingen.

Adresgegevens

Galderse Meren
Breda
Lat: 51.525520
Long: 4.758056

Informatie

Recreëren bij Noordplas Galderse Meren is al jaren niet meer toegestaan. De Noordplas van de Galderse Meren is inmiddels bestemd als Natuurgebied.
Aan de noordzijde van de Zuidplas Galderse Meren, tegen de A27/A59 aan, is nog wel een, klein, naaktstrand, dat via een, doodlopend, fietspad te bereiken is.

Afstanden

 • Brussel 96 Km / 01:14
 • Utrecht 85 Km / 01:05

Open

 • Hele jaar geopend

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Galderse Meren

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Galderse Meren. Laat het ons weten!
zoals gezegd veel kijkers en homo's die zich soms niets van de spelende kinderen aantrekken pas is nog een gezinnetje op de loop gegaan omdat er een man met een porno blaadje het niet kon laten aan zijn kruis te zitten vlak bij hun kinderen'''jammer dat het zo moet gaan'' af en toe een beetje meer politie toezicht zou geen kwaad kunnen of vraag desnoods entree zodat de echte naturisten kunnen genieten van de galderse meren
joanna | 08-07-2010
Op zich is het naturistische gedeelte aan de zuidplas een perfecte plek.
Sinds de sluiting van de noordplas is het aantal cruisende mannen echter enorm toegenomen. Overal zijn te vinden: voor bij de paadjes bij de wc, op het achterste gedeelte (dat was altijd al een cruiseplek), bij de inhammetjes en langs het water (onder het mom van 'even een wandelingetje maken').
Ook de veelal buitenlandse nieuwsgierigen hebben de plas ontdekt, alleen jammer dat ze hun kleren aanhouden. Eigenlijk zouden we iedereen erop aan moeten spreken .....
De ganzen maken het er ook niet schoner op. Werkelijk het hele middengedeelte is ongeschikt als recreatieterrein.

Maar goed .... het was een leuke plas, maar wordt om bovenstaande redenen steeds minder gezellig en relaxed.
Ron | 23-08-2009
Het is een heel mooi en rustig plekje, maar inderdaad de gluurders, ganzen en de bosjesmannen daar zouden ze iets aan mogen doen.
.
Marieke | 22-08-2009
Meer recensies van Marieke (2)
Wij zijn vandaag nog geweest in Galder op het middelste gedeelte licht het vol met Ganzenstront het is niet mogelijk om je handoek ergens neer te leggen zonder dat die in de stront licht, je kunt er ook niet lopen zonder in de stront te trappen.
Dat komt allemaal door dat blonde vrouwtje die komt die ganzen iedere dag brood voeren, (doet ze al jaren) eerst waren het twee ganzen die hebben jongen gekregen en toen waren het er tien, nu zijn er 150 bruine wilde ganzen erbij gekomen.
Het is er een vuile smeerboel geworden overal licht stront, ook in het water licht overal ganzenstront .
Is het niet mogelijk om deze ganzen af te schieten of op te ruimen? want ze vervuilen het strand en het water en brengen allerlij ziekten voort zoals Teken en Wormen.
Jan en Wil | 19-08-2009
verboden nu he daar zonnen
rob de top | 01-07-2009
Het item gaat over de noordplas, dat ligt aan de andere kant van de snelweg. De meeste reacties hierboven betreffen de openbare zuidplas die nog gewoon toegankelijk is. Omdat de noordplas meer toezicht heeft nu zal er zich helaas veel verplaatsen naar de zuidplas. De noordplas wordt bijna alleen bevolkt door ho- en bi-mannen die daar voornamelijk voor de sex komen. Aan de zuidplas kan je ook lekker ongestoord zonnen als die sexmaniakken wegblijven.
Johan | 30-06-2009
Een hele leuke plas met veel sociale mensen. Je voelt je er direct thuis en hebt aanspraak genoeg.De natuur is er mooi en het water heerlijk helder. Je kan de bodem zo zien. Iedereen zorgt voor sociale controle, en we zorgen er voor dat alle rommel zo veel mogelijk opgeruimd wordt. Heel anders als op het geklede strand waar het net een vuilnisbelt is als je weg gaat. Het is een aanrader voor groot en klein. Het is er heelijk rustig en op echt zomerse dagen wordt er veel gelachen en gespeelt.
Tot ziens op de Galderse Meren,
yvonne en peter | 27-06-2009
hallo mooi strant maar zoo als ze zeggen kleren uit als je voorbij gaat. beedje te klijn in de zomer.beedje actie stoort me niet, maar niet tussen speelende kinderen, ga dan aan de andere kant van de outostraade liggen daar zijn geen kinderen. belgie kan hier nog veel van leren. verzorgd strant en supper vrindelijke mensen.
marco. be | 05-03-2009
wel ik kom er nu een paar jaar --
het enige wat mij degelijk stoort zijn de puriteinse kijktoeristen- de protvotten ( polen russen en de marokanen die heel de tijd arogant over het strand moeten wandelen ) mag niet van allah maar toch lekker komen gluren en vriendjes op de hoogte brengen van de naakte borsten-
er zou beter een poort komen en een vrijwilliger die deze soort mensen buiten houd- broek niet uit terug.
maar opzichzelf is het een goede lokatie-
eric -erna- erika -danny - patrick - | 09-02-2009
Ik ben deze week gaan zien omdat Bredene Belgie niet mijn ding is. Maar de Galderse was zalig en rustig en aangenaam vertoeven, vriendelijke mensen, sociaal, leuk.
Heb zelfs een rondleiding gekregen, ppff en de kijkers, who cares? zolang ik naakt kan zijn vind ik het goed!
Tim | 15-07-2008
Het is een leuk strandje zo ik het noem maar het is daar altijd zo druk maar wel lekker want de zon staat meestal boven je en dat is fijn alleen te wc zijn een beetje vies en er is een geen douche maar verder vind ik het een fijn leuk strandje om er te gaan zonnen en te gaan zwemmen met de hele familie of met je gezin of met vrienden
Cindy Rozen | 12-05-2008
veel schoon volk maar ook heel rustig en deftig
koen | 23-10-2007
Vandaag nog geweest.
Behalve een nare ervaring met een jongeman die rondjes om mij heen liep al grijpend naar zijn kruis, en soms wat hinderlijk aanwezige randgluurders.
Een zeer prettig naaktstrand, met een toezichthouder die zelf ook naturist is en allerlei ongewenste gedragingen in de kiem smoort.
Helaas na 17:00 uur wordt het hier ook wat ranzig. Wel zeer schoon water en genoeg plek om inde zon/schaduw en uit de wind te liggen. Zeer goed familiestrand
Robert de Regt | 16-09-2007
het is een mooi strand maar alleen bij het naakt gedeelde is geen douche of een was gelegenheid
Jacky | 29-04-2007
het is een mooi plekje het water is er heerlijk en helder jammer dat er nog al wat kijkers komen die verzieken de sfeer een beetje als je naar een naakt strand gaat moet je gewoon je kleren uitdoen
mels | 19-04-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Galderse Meren" ?
Hoe waardeer je Galderse Meren in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.027