Naturismegids

Recensies van Alis

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve

12-06-2021
Ze communiceren niet, wanneer je hun klantenservice benadert dan komen ze niet met antwoorden maar met leugens (zoals dat m'n in 2020 gekochte ticket al gebruikt was in 2019 en daardoor niet meer bruikbaar is?), ben al 2 maanden bezig om 3 problemen die door hun zijn veroorzaakt op te lossen, iets wat letterlijk in één dag gedaan kon worden.

Spa is bedoeld om te ontspannen van de dagelijkse stress, maar zij presteren erin om mijn stress te vertienvoudigen met hun bar slechte klantenservice, die tegenwoordig niet meer telefonisch te bereiken is.

Recreatiepark Elsendorp

12-06-2021
Dit jaar voor de tweede keer naar Elsendorp geweest. Prima camping. Vriendelijke mensen. Netjes verzorgt. John de beheerder staat voor iedereen klaar en helpt waar hij kan. Zowel voor jong als voor de oudere een prima plek om te vertoeven. Sanitair netjes en schoon. Eten in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk weer tot volgend jaar.

Athena Ossendrecht

12-06-2021
Leuke camping, rustig en netjes. Vriendelijke mensen. Gaan goed maar niet te krampachtig om met de coronaregels. Sanitair was voldoende en op sommige plaatsen geheel vernieuwd. Prima fietsroutes in de omgeving.
Wij waren hier voor het eerst maar komen zeker nog terug.

Brielse Maas

12-06-2021
Fijne plek. Het terrein mag je wel degelijk de hele dag gebruiken, er staan nieuwe borden. Geniet ervan.

Laatst was er een enquete over dit strand?

https://www.survio.com/survey/d/Q3U3G8Q1V4W7R2K4D?fbclid=IwAR1JoGSw3agaMMHE8GGK2h2cxAuenZgOiw4Mes-ESy8XqsBeQUZiaBBhCtc

Volgens slechts een storm in een glas water.
Ik heb daar nog nooit iets meegemaakt.

Echt een heerlijke plek, lekker rustig en heel veilig.

Galderse Meren

11-06-2021
Regels zijn goed, maar hier gelden zo veel regels dat een dagje ontspannen er hier niet meer in zit.

Saunacenter Elzenhof

11-06-2021
Na 8 maanden gesloten te zijn door de Corona epidemie zijn we weer op de eerste dag na de heropening naar Elzenhof getogen om weer te genieten van de sauna.
Er waren meerdere gasten die dit ook hadden voorgenomen.
Het is een kleine familie sauna maar steeds leuk en gezellig.
Prijs - kwaliteit is zeer goed in orde.
Ook de jeugd kan eer lekker zwemmen in het grote bad.
Personeel is o.k. doch de eigenaar heeft geen passie voor zijn zaak naar mijn bescheiden mening.
Als je wilt genieten is dit wel een leuk adres.

Naaktstrand Bussloo

11-06-2021
Beste lezer,

Het is daar heerlijk toeven , gewoon genieten van de zon.
Daar kom je toch voor , en als je wat ziet stoor je er niet aan .
Je komt tenslotte voor jezelf .
Ach en beetje spanning is ook niets mis mee , het is maar net waar je voor open staat .


Marcel

Isabellagriend (bij Oolderplas)

10-06-2021
Hallo Ewoud en Miranda.
Als ik jullie bericht lees krijg ik sterk de indruk dat je de eigenlijke bestuursleden niet kent maar wel het nep bestuurslid. Bovendien bestaat het echte bestuur al 1½ jaar maar uit 2 personen en deze laten zich nooit zo uit als de nepper. Kom zondag naar de open dag en kom praten met het echt bestuur.
Veelvuldig bezoeker

Thermen Sauna de Bongerd

09-06-2021
Zeven sterren, met gemak ! Gemoedelijk en ontspannend !

Optisport zwembad zuid, Schiedam

09-06-2021
Buitengewoon fijn bad en een goede aqua jogging instructrice, maar de website van Optisport om je aan te melden is gebrekkig, ligt er geregeld uit en meer dan één afspraak maken schijnt niet mogelijk. Doet hummelig aan. Graag wil ik 2x per week aqua joggen.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

09-06-2021
Hallo Ger.
Bij mooie dagen zijn er altijd bestuursleden aanwezig en vrijwel iedereen kan je naar hen verwijzen. Alle vragen betreffende het gebied en informatie vind je ook op https://naturisme-isabellagriend.nl.

zon groet.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

09-06-2021
Wij zijn een koppel en willen vrijdag lekker genieten, is er Misch. Iemand die ons kan rondleiden en ons weg wijs kan maken ? Dan spreken we graag af en hebben samen een fijne dag ????

Club du Soleil Mulhouse

08-06-2021
Amis naturistes "zen" soyez prudents... Derrière cette nature verdoyante se cache une micro société autocratique...Lisez attentivement les statuts et règlement interieur... Si vous avez quelque doute n'hésitez pas à passer votre chemin et à vous diriger vers Wasselonne????????ou vers le Jura

Finca Soñada

08-06-2021
28 mei 2021. Regio Comunidad de Valencia kleurde al een tijdje oranje, en snakkend naar wat vakantie en beter weer, hadden we op basis van de mooie website geboekt bij Finca Soñada.
We werden opgewacht door Luc en Valérie en hadden onmiddellijk een 'wauw' gevoel. De Finca bestaat uit een groot domein (enkele ha groot) en is uitzonderlijk mooi door de tuin en de biodiversiteit van de natuur. Foto's kunnen de werkelijkheid soms mooier voorstellen dan ze is, maar hier is het omgekeerd. Er is een heel mooi zwembad, maar ook een petanquebaan, een tennisterrein, de mooie nieuwe sauna met hot tob, een paviljoentje, dit alles zeer goed geïntegreerd. Er zijn tal van plekjes waar je wil vertoeven omdat het uitzicht zo schitterend is.
We hadden een stijlvolle mooie kamer met een prachtig terras. Iedere ochtend werden we wakker met een vogelconcert. Het is een droomplek in een oase van rust. De eigenaars zijn heel verfijnde charismatische mensen, die je hartverwarmend verwelkomen en tal van tips geven over de heel mooie streek, een paradijs voor hikers en fietsers. We kregen ook heel wat leuke adresjes van bistro's restaurants, zelfs enkele culinaire toppers. Valérie nodigde ons enkele keren uit om 's avonds te dineren, het was heel lekker en de goede gesprekken zullen ons bijblijven.
We maakten elke dag uitstappen en wandelingen en de streek heeft ons verbluft. Tal van authentieke Spaanse dorpjes (Lorccha, Benniarrès, El Castel de Guadalest, Beniarda...) en mooie natuurparken (Parc National de le Serra de Mariola..)zijn indrukwekkend . Je kan er genieten, maar ook heel actief onthaasten. Luc en Valérie hebben al heel wat gewandeld en gefietst en geven je tal van praktische tips (vb. startplaats van een wandeling, moeilijkheidsgraad, lengte, links met Wikiloc..)
Het ontbijt was heel lekker, gevarieerd, de kleuren aan de ontbijttafel geraffineerd.
Er is ook een bar waar je jezelf kunt bedienen van een lekker (Belgisch) biertje, of van een fijne wijn afkomstig van een wijnboer uit de streek (Cepas Viejas), een lekkere koffie.
Door omstandigheden waren we genoodzaakt onze vakantie in te korten, maar eigenlijk wil je hier niet weg...
Rust, harmonie, natuur, zen, filosofie, literatuur, kunst, naturisme zijn hier allemaal op hun plaats.

We zijn fan! Toplocatie!
We hopen snel te kunnen terugkomen, want er is nog zoveel te beleven.

Bernard en Stien

Diepven (Stichting Diepven)

08-06-2021
Afgelopen zondag was er opendag en ik sta voor een ijzeren poort die dicht is en bel volgens bordje wat erbij hangt.
Niemand neemt de telefoon aan, er komen vervolgens 2 fietsers die de poort openlaten staan ga er ook doorheen en loop naar de receptie en word vervolgens afgesnauwd door een oude dame nou ook goeie middag. Ik had er al meteen mijn oordeel over kom er ook nooit meer, heb dit niet nodig.

Flevo-Natuur

08-06-2021
We zijn hier 1 keer geweest in de zomer.
Het is net klein Amsterdam.
Mooie maar ook armoedige caravans.
Elk weekend tot in de late uurtjes veel herrie, geluidsoverlast en dronken mensen van feesten in het restaurant.
Ook werden wij vrijwel direct na aankomst gewaarschuwd door mensen die daar vaker komen: "Let goed op je kinderen, er zijn hier pedo...op het park". Niet echt een geruststellende gedachte dat je constant je kinderen in de gaten moet houden.
Een tattoo en piercing shop heeft vast goede zaken gedaan op het park, hoe meer hoe beter.
Ook merk je dat er een grote groep mensen elkaar al heel lang kent, er heerst een roddel cultuur.
Wil je voor je rust met je kinderen op vakantie ga dan NIET naar dit park!

Bredene

08-06-2021
Nog nooit op een ander naaktstrand geweest waar zoveel gluurders rondlopen.
Mannen die enkel daarvoor komen. Kijken eerst rond waar vrouw ligt en gaan er dan vlak naastliggen terwijl er zoveel plaats nog is.
Liever uurtje verder rijden naar Groede.

Bredene

07-06-2021
te klein...eerste en laatste keer.

Camping Pizzo Greco

06-06-2021
Wie van gemoedelijkheid houdt en niet van opsmuk moet zeker Pizzo Greco bezoeken. Wij waren hier 17 jaar geleden en nu voor de tweede keer. De sfeer is prima, het personeel zijn geen animators maar wel uiterst vriendelijk. We hebben deze keer een bungalowtje gehuurd voor een prima prijs (€ 50 per nacht, geen hoogseizoen). Het strand is heerlijk en met de temperaturen van juni een heerlijke vakantie gehad met dank aan de mensen van Pizzo Greco. Grazie! Eric & Wil Olanda.

Kralingse bos

06-06-2021
Hoi

Ik ben Mart een jonge man begin 30. Nudistme is nieuw voor me maar wellicht kan iemand me helpen. Ik wil binnenkort eens bezoekje brengen aan Kralingse Bos of andere plek in Rotterdam. Waar moet ik op letten? Komen er ook jongeren en is iedereen geschoren enzo? Ben erg benieuwd en kom graag in contact met jullie. Alvast bedankt en hoop ik tot snel

Orplid Darmstadt

06-06-2021
Es war sehr schön dort und wir kommen wieder . Sehr freundlich und super Gerichte wo unser hoffendlich wieder so lecker her gerichtet werden. Waren mitten im Wald .

Naturistenterrein Buorkerij

05-06-2021
Terug van een weekje kamperen op de Buorkerij. Wat een fijne plek en wat super symphatieke eigenaren zijn Roelie en Henk. Buorkerij ligt in een prachtig agrarisch gebied midden tussen mooie dorpjes en stadjes als Workum, Bolsward en Hindelopen. Schitterend gebied om fietsend en wandelend te ontdekken.

CAMPING NATURISTE Bois de Valence "Club de Soleil de L'Essonne"

05-06-2021
Tranquille calme bonne endroit sympa j aime beaucoup

Meadow View & Cefn-nant

04-06-2021
Excellent accommodation clean and warm. Brilliant deck area for sunbathing with stunning views and birdsong. The hot tub was perfect. Contains everything you could need and excellent places to visit in the area.

Plage de Pen-Bron

04-06-2021
super plage beaucoup d espace dur pour se garer mais cela permet un peu d exercice

Arnaoutchot (Arna)

04-06-2021
Ik lees regelmatig dat kinderen/jongeren wel of niet gekleed zijn en daar een oordeel over gegeven wordt. Voor ons met kinderen in de beginnende puberleeftijd is het heel fijn als zij gekleed mogen zonder daar op aangekeken of aangesproken worden. Begrip voor het veranderende lijf in deze leeftijdscategorie zou op zijn plaats zijn. Dan kunnen wij als ouders ook ongestoord genieten van het naturisme.

Boomgaardcamping Hermitage

03-06-2021
Heel bijzonder, fraai, sober, heel veel ruimte, pracht omgeving, dicht bij strand, intiem, gewoon jezelf kunnen zijn, en ook jezelf alleen mag zijn.

Niet aan te bevelen ... immers het is nu al veel te vol.
(met amper 15 plaatsen ook nog)

Aanmelden moet je heel vroeg doen.

Naaktstrand Bussloo

02-06-2021
Wij zijn gistermiddag geweest tot ongeveer 18.30 uur naar rechts normaal links maar zie wel eens dingen die het daglicht niet kan verdragen wij storen ons er niet aan leven en laten leven we hebben in iedergeval een leuke middag gehad met onze buurvrouw

Plage des Pintrons

02-06-2021
Longtemps exclusivement gay..
Elle devient de plus en plus mixte.
Des couples et femmes seules..
Enfin une plage qui retrouve sa destination : le naturisme !

Lakeside Naturist Holiday Resort

02-06-2021
We have been a few times and really enjoyed it soo friendly the people on site,,,,,,, one man,,, not tony whos fantastic was rude and patronising and this made me feel uneasy,,,,,,,,,, i know the rules but asked if we could stay for one night,,, no,,,, so paid for two separate days and had to return home to come back the next day,,,,,,,,,,,, 80 miles,,,,,,,,, mm pity could not be bit more helpful,,,, then was told a person was doing just one night,,,,,,,,,,,,,, but apart from this we love it and Tonys home made wine ???? ???? ????

Studland Summer Camp

02-06-2021
Well what can i say, SSC camp site is set in a Beautiful location a large field
with toilets and showers.when the sun comes out you get it all day. simon who runs the site was very helpful always has time for you. i stayed 3 nights
everyone on site was very friendly, very good value. i will definitely come back again. Great for good walks stunning views. Thanks Simon.

Alan 31/5/21

Leucate: Résidence Naturiste Ulysse

01-06-2021
Voor ons, mijn man en ik, voelt het ieder jaar als thuiskomen, wat een heerlijk appartement op de begane vloer, je loopt het tuinhekje uit en stapt in het zand , de prachtige Middellandse zee aan je voeten, hoeveel mooier wil je het hebben.
De appartementen,B2 en B6 zijn recentelijk gerenoveerd en zien er met een spiksplinternieuwe keuken met een oven erin, aparte magnetron en heel veel keukenuitrusting
helemaal up to date uit. De eigenaresse, Brigitte van Craen heeft het stokje overgenomen van haar vader en ze stelt alles in het werk om het de gasten naar hun zin te maken en het ze aan niets te laten ontbreken.
Je kunt er leven als God in Frankrijk.
Buiten zon,zee en zand valt er in de omgeving genoeg te doen, je kunt er prima fietsen en mooie tochten maken, Met de auto even naar Spanje op bv een wat minder mooi weer dag is via de kustweg door de bergen heen goed te doen en je kunt er nog goedkoop tanken ook. Maar het mooiste zijn de prachtige uitzichten over de zee en dorpjes die aan zee liggen. Naar mate men hoger komt hoe spectaculairder!
Kortom, ik hoop hier nog lang te mogen komen en te genieten van dit heerlijke oord.
Wij proberen altijd de maand juni naar Ulysse te gaan of in september, bijkomend voordeel in september, de zee is lekker op temperatuur!

Janny en Wim Peeters

Naaktstrand Strandslag Falga

01-06-2021
Lekker in de zon gelegen. Niet al tedruk . Geen gekke dingen gezien . Alles heel relaxed op het mooiste naaktstrand van Nederland

Appartement & Villas naturiste Leucate

31-05-2021
Het is een rustige vakantieresidentie vlak aan een breed strand.
Er is een zwembad, tennisveld, petanque (zeer actief beoefend !!)
Naast het zwembad is er een bar-restaurant, die in het WE en op feestdagen ook in muziek en dans voorziet.
's Ochtends kan je er terecht voor frans boord en croissants.
Residentie Ulysse staat voor RUST en de sfeer is FAMILAAL, ideaal voor gezinnen met kinderen
Op wandelafstand vind je in de naburige residentie Aphrodite een basiscommerciëel centrum met supermarktje, krantenwinkel, slager, schoonheidssalon, wasserette, drietal restaurantjes
Ook de naburige residentie Oasis biedt een uitstekend restaurant.
Oester geniet u supervers in de nabij gelegen oesterhaven.
Steekt u de oesterhaven over bereikt u het textielstrand richting Leucate plage met 4 tal hippe strandbars
In alle seizoenen van het jaar beleefden we er al prachtige weken - elke seizoen biedt uiteraard wat anders maar RUST is er altijd

Monknash and Wick

31-05-2021
This is absolutely the best beach for getting naked in south Wales!!!

So, I've been visiting this beach regularly for over thirty years now and I love the place!!!!! There is really easy parking in a nearby field (honesty box in operation) and the beach is a pleasant walk down a county lane and through a shaded wooded area which is absolutely beautiful. Once on the beach, turn right and walk along the sand for about twenty minutes and you'll doubtless see the area to settle. Once there, you'll find lots of flat rock areas to lay on (if you like that) or vast areas of sandy beach which obviously ebbs away as the tide comes in.

Honestly, this is a really friendly beach used by many regulars of both sexes and all ages. Occasionally you do get clothed walkers and fishermen down by the waters edge although the beach is so well known for naturists now that I've never had or witnessed any issues from them. Indeed, some clothed walkers even exchange pleasantries if, like me, you enjoy doing a naked walk.

Yes, for a couple of hours each day when the tide is at its highest, the beach is sometimes cut off from both side exit points although if you're able to time it right, you can happily enjoy the beach until the tide goes out again. If you do need to leave unexpectedly when the tide is completely in, there is an emergency ladder although this is probably best left for the fitter more confident user with little baggage.

With a great camping site and foody pub (Plough and Harrow, Monknash) just down the lane from this beach, what could be better?

So I'm not sure which beach the other reviewers visited, lol, but honestly, this place is a real treat!

Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen

30-05-2021
Wij vandaag 30 mei 2021 voor de eerste keer dit jaar weer hier aan de kraayenbergse plassen. Heerlijk zoals altijd. Jammer dat de boom midden op het grasveld is gekapt (werk van de bevers). Was soms lekker om even in de schaduw te gaan zitten. Maar verder prima hier. Zullen hier weer met grote regelmaat genieten van de zon en het heerlijke water. Groetjes P&L

Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows

30-05-2021
Vele jaren bezoek ik deze camping. Rustig, mooie natuur, sanitair niet zeer modern, maar schoon.
In januari 2021 is de camping te koop gezet. En nu dus niet open, naar ik begrijp.
Hopelijk snel een nieuwe eigenaar die de camping weer tot leven brengt.

De Vaarselhof (vereniging Zonnelust)

29-05-2021
In 2020 gingen we voor een week met de caravan. Maar het weer en de gezelligheid en gastvrijheid maakte dat we er steeds een week aan vast hebben geplakt. En zelfs lid zijn geworden. Gezellig de handen uit de spreekwoordelijke mouwen steken.
Ontspannen bij je eigen plek. Of gezellig kletsen met leden en kampeergasten. Prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. Intussen ook veel terasjes weer open in de dorpjes in de omgeving.
Tot ziens Jacqueline

Magnolias Natura

28-05-2021
I stayed here in Sept 2019..it was one of the best holidays I have ever had...very clean well kept in every respect...the pool was great and hot tub was lovely...friendly staff..well run restaurant and the food was very tasty and plenty of choice...it was a perfect naturist holiday and I met some lovely people some like myself alone...one small problem...no microwave in the apartment so it fried or boiled on the two hotplates ha ha....I have booked this August 2021...cant wait......

Smallegange's Dijk

26-05-2021
We (5 gezinnen) hebben tijdens het pinksterweekeinde 2021 op deze camping gestaan. Het is een prima camping, echter luxe kan je niet verwachten, maar er is elektra, schoon sanitair met warme douches. We zagen dat die dagelijks werden schoongemaakt.

Prachtige omgeving direct aan de Oosterschelde.
De eigenaar Willem is zeer behulpzaam met alles en staat direct voor je klaar.
Hij is altijd in voor een praatje, weet veel te vertellen over de natuur, Zeeland, geschiedenis, etc.

Omdat wij werkzaam zijn bij diverse saunabedrijven in Nederland die door de Corona lockdown gesloten zijn, hebben we een mobiele sauna meegenomen. Willem vond dat fantastisch. Hij maakte er zelf ook graag gebruik van en we nodigden hem uit voor de Barbeque.

Als dank heeft hij onze sauna aan de tractor gehangen en deze voor een middagje aan het water van Oosterschelde geparkeerd, we konden vanuit de sauna afkoelen in het water van de Oosterschelde.

Door de vele regen in dit weekend liepen de auto's en caravans vast, maar Willem heeft geduldig iedere keer ons met zijn tractor erop of eraf gesleept.

Willem bedankt!

La Tuquette

26-05-2021
super sympa ,des patrons adorables toujours un plaisir d'y retourner

Terrassencamping Pesenthein

26-05-2021
Super .Sauber.Freundlich.Kommen sicher wieder!!.Jetzt auf Durchreise

Diepven (Stichting Diepven)

25-05-2021
Onze ervaring met ‘Diepven’ is helaas niet positief.
En dat terwijl we er nog niet geweest zijn.
Het begint met onze reservering op 15-05 -2021.
Op 16 mei werden we geconfronteerd met een overmachtssituatie ( gerelateerd aan Corona), waarna wij op 17 mei deze reservering hebben geannuleerd,dus binnen 36 uur.
Tot onze verbazing kregen we een rekening voor annuleringskosten van 63 euro.
Ondanks onze uitleg en verzoek deze faktuur in te trekken,werden we gesommeerd te betalen.
Een dergelijk rigide beleid in Coronatijd past oi niet bij het naturisme.
Dus wees gewaarschuwd,als je van plan bent op deze camping te reserveren

Sungrove Club

25-05-2021
this is a very well run club, lovely swimming pool and the folks were nice and friendly ...

ive been away for a few years now. But will definitely visit again upon my return to Lincolnshire ....

Naturistenvereniging Zeelandia

23-05-2021
Camping Zeelandia is echt een heerlijke plek!
Met onze dochter van 7 maanden oud hadden we voor 12 dagen geboekt hier. Helaas hebben we veel regen gehad, maar ondanks dat was het toch heerlijk op de camping. De leden zijn heel verwelkomend en aardig, zonder opdringerig te zijn.
Je hoort er vanaf begin af aan bij, als je wilt. Onze dochter had direct al veel fans.

Helaas ging onze tent na 10 dagen kapot door de flinke wind (het kan erg hard waaien daar, dus neem je stormbanden mee!). We werden direct geholpen door de halve camping, het jeugdhonk werd voor ons vrij gemaakt zodat we daar konden slapen 's nachts.
En onze spullen en tent werden met 10 mensen ingepakt zodat we alles droog mee konden nemen de volgende dag.
Ook mochten we de keuken van de camping gebruiken om te koken die avond en werd er 's ochtends koffie gebracht toen we zaten te ontbijten.

Ook fijn dat de corona maatregelen serieus worden genomen op de camping, zonder dat het beklemmend voelt.

Zodra we een nieuwe tent hebben, komen we zeker weten nog een keer terug op deze camping!

Naturistenterrein Buorkerij

22-05-2021
Goed verzorgde camping met goede faciliteiten, leuke gastvrije en enthousiaste eigenaren.
Ivm het natte weer mocht onze camper op een verharde plek net buiten de normale camping staan. Goede service en we waren er blij mee.
Ook hebben we gebruik gemaakt van de afhaalmogelijkheden van het restaurant. Heerlijk gegeten en het stoofpotje met Berenburger is een aanrader. Mooie fietsmogelijkheden en een wandeling in het Rijsterbos was een echte verassing.
Kortom we komen terug. Frieslán Boppe.

Clover Spa & Hotel

21-05-2021
It really is the only hotel to stay at. Tim and the team are brilliantly professional and they make you feel comfortable and welcomed. Because of Clover spa i am now a member of BN. Thanks Tim x

De Groote Keijns (vereniging Geminat)

20-05-2021
Wat een leuke camping. Vol warmte. Voor wie dichtbij de kust een mooie camping zoekt. Verwacht geen op en top luxe maar dat wordt ruimschoots gecomponeerd door de positieve energie. Sanitair is verwarmd en schoon. Komen zeker terug. Liefs D&L

Optisport zwembad zuid, Schiedam

20-05-2021
Vanaf 26 mei 2021 zou er weer naturistisch gezwommen kunnen worden.

Kenfig Burrows aka Sker Beach

20-05-2021
Had a relaxing couple of hours here yesterday.only a few people there and only less than ten walking on the beach

Les Manoques

19-05-2021
Nous y étions en 2019, que du bonheur ! Fabienne et Xavier des amours. Et un sentiment de liberté dans un cadre apaisant. Nous y retournerons cet été une semaine, pour nous ressourcer.
Marie

Laguna Badeland

19-05-2021
tres bien on se sent a l'aise tres propre bon restanrant

Lavinia Naturist Resort

19-05-2021
Wij,(stel vijftigers die al heel lang naturistisch met vakantie gaan) verblijven op dit moment op dit heerlijke domein waar we ons heel snel helemaal thuis en heel veilig voelen. De covidcijfers in de regio Alicante zijn overigens ook heel erg laag. Een prachtige omgeving, een ruime, kraakheldere villa waar werkelijk niets ontbreekt met veel privacy en rust in een schitterende tuin.
2 heerlijke zwembaden,sauna, jaccuzzi, petanquebaan, heel groot (ook naakt) wandelgebied via de achterdeur en ga maar door. Annemie en Wim vinden duidelijk niets leuker dan mensen hun beste vakantie ooit te laten beleven. Alles kan en niets moet.
Qua eten en drinken is ook alles mogelijk, Annemie kookt superlekker, dus daarvoor hoef je de deur niet uit ( vinden wij in deze tijd heel prettig).Maar zelf koken of wel buiten de deur uit eten kan uiteraard ook.
Voor ons is dit een plek waar wij zeker vaker terug zullen komen. Volkomen terecht en verdiend dat zij de Blootkompas Award 2020 en 2021 hebben gewonnen.

Wij hoorden gisteren toevallig dat er in de eerste 2 weken van juni wegens annulering accommodatie is vrijgekomen. Wij zeggen: Grijp die kans! Zie ook onderstaand recent filmpje van Naked Wanderings, dat geeft perfect weer hoe aangenaam het hier is vertoeven. Geniet ervan!
https://youtu.be/kPjT6unIAm0

Kijkduin

18-05-2021
Vandaag even lekker op het strand van kijkduin gelopen. Echt mij rot geschrokken. Overal duin en de strandmotor heeft een heel groot stuk van het strand weten te bemachtigen. Overal kite surfers op het stukje strand waar je wel nog zou kunnen liggen maar geen prettig idee. Nee helaas vergaande glorie.

Optisport zwembad zuid, Schiedam

18-05-2021
Goedenavond.

Wanneer kan er weer gezwommen worden?

Saunacenter Elzenhof

18-05-2021
Voilà, nous y sommes enfin! Elzenhof réouvre ses portes le mercredi 9 juin
prochain. Et j'assurerai, comme par le passé, les séances de 'opgiet' tous
les vendredis à 18h et à 20h dans le sauna extérieur. Bienvenue à toutes et
tous!
Pierre (vacciné 2 fois, OK)

Saunacenter Elzenhof

18-05-2021
Dag allemaal !
Het is zover, uiteindelijk! Saunacenter Elzenhof heropent zijn deuren op woensdag 9 juni a.s.
En, elke vrijdag, om 18u en 20u, 'mijn' sublieme (aldus Cindy!) opgietsessies in de buitensauna.
(zover dit nu toegelaten is) Tot dan!
Pierre (2 maal Pfizer OK!)

Poble Naturista El Fonoll

17-05-2021
PS. En de toegangsweg is perfect geasfalteerd.

Poble Naturista El Fonoll

17-05-2021
Prachtig, vriendelijke mensen. Heerlijk bloot wandelen. Perfecto. Als je luxe zoekt, moet je hier niet zijn. Maar gastvrijheid , mooie omgeving, perfecto.

Centre Pardigue

16-05-2021
Prachtig en rustig gelegen terrein met potentieel. Jammer dat het beheer nog steeds niet inspeelt op de eenvoudige verwachtingen van de gasten. De negatieve ervaringen die we op deze site aantreffen (muffe schimmelgeur in het sanitair, ongastvrije houding, enz...) zijn niet uit de lucht gegrepen.
Mijn goede raad aan het beheer: kritiek is een geschenk, luister ernaar, wees er dankbaar voor en doe er echt iets mee.
Mijn goede raad aan potentiële bezoekers: let bij recensies op de negatieve punten bij je evaluatie en maak voor jezelf uit wat de doorslag geeft. Hecht bovendien geen waarde aan euforische beoordelingen die je het paradijs beloven. Die zijn heel waarschijnlijk door "vrienden & co" geschreven. Voorlopig komen wij niet meer tot.....en dat vinden we jammer.

Lalbrade

16-05-2021
Prachtig terrein in een zeer rustige omgeving.
Het onderhoud van het zwembad en het sanitair liet echter zeer te wensen over. Prijs/kwaliteit bovendien niet oké (onbruikbaar zwembad). Vergane glorie. Het was er ooit een paradijs.
Onze ervaring medio september 2018.

Borvo Camping Naturiste

16-05-2021
Waren augustus 2020 twee weken op Borvo. Mooi ruim terrein. I.v.m. gezondheid werd de plektoewijzing aangepast, zodat we minder ver hoefden te lopen naar het sanitair. Camping en eigenaren zijn prima. Helaas ligt de camping zo’n 800 m ten oosten van een drukke departementale weg, wat bij westenwind al vanaf een uur of vijf mijn nachtrust verstoorde. Weet daarom niet of we snel terugkomen. VanGenT

Thermen Sauna de Bongerd

16-05-2021
Al ruim 30 jaar geniet ik van het thuisgevoel bij jullie.
Kan heerlijk ontspannen met mijn boek op het 'Blotebillenpad'.
Voel mij, zelfs in deze moeilijke periode, echt helemaal veilig.
Bedank Cor en Jolanda!!

Atlanta (vereniging Atlanta)

15-05-2021
Eerste keer Atlanta, zeer vriendelijke ontvangst! Mooi terrein! Sanitair keurig!Genoten van sauna en zwembad. Geweldige ervaring met les boogschieten door Geert! Kortom gaan zeker nog terug! Aanrader!

Le Perron (Athena)

15-05-2021
Corina en Twan hebben de fakkel goed overgenomen. Hemelvaartsweekend was volgeboekt en ze zijn er met volle enthousiasme in en door gevlogen. Adelheid en Lizette.

Het Verlaat

15-05-2021
Van vrijdag 30 april t/m vrijdag 14 mei te gast geweest op het Verlaat. Vriendelijke ontvangst door Camilla, die rustig de tijd voor je neemt en je naar je plaats begeleidt. Waar zie je dat nog!
Goede coronamaatregelen, daardoor helaas de sauna nog dicht, maar wel begrijpelijk. Het sanitair in de kapschuur is prima en schoon. De kantine was al weer draaiende, evenals de broodservice (wordt aan je caravan gebracht!). Het water in de vijver was nog erg koud, maar wel helder.
Karel en Camilla (de nieuwe eigenaren) zijn nog volop bezig er hun camping van te maken en dat is een goed teken. Forse korting als je langer dan een week blijft, ook korting als je NFN-lid bent. Aanbetaling was niet nodig.
De plaatsen zijn gescheiden door heggen. Overal stroom en voldoende watertappunten. Gratis Wifi.
Door veel regenval en veengrond kan het drassig zijn en zakt je neuswiel de grond in. Gelukkig is Karel met zijn trekker er als de kippen bij. Vriendelijke en gemoedelijke sfeer!

Nudefest - Festival 5th - 12th July 2021

13-05-2021
I have always hearing about this festival and would like my own experience

Het Rutbeek

12-05-2021
Hallo,hoe gaat het? Hierbij laat ik even weten dat ik dat ik graag bij het Rutbeek kom.Lekker naakt zijn en lekker zonnen.Binnenkort kom ik weer.Groetjes van Bert Grobben - Hengelo.

Het Rutbeek

11-05-2021
Wij komen er ook regelmatig wij vinden het heerlijk om daar te zijn alleen mijn vriendin is een stuk jonger dan ik en dat trekt mannen aan denk ik .
Ipv leuke mensen (stellen) te ontmoeten zijn wij omringt door mannen alleen, jammer zou graag stellen ontmoeten met het zelfde nudisten idee als wij

South Canterbury Sun Club

11-05-2021
Rijdend op weg 79 krijg je ongeveer 4 km noordelijk van Geraldine de westelijke afslag Trip Settlement Rd. Rijd deze weg helemaal af totdat je links het bordje ‘School’ ziet. Daar vind je de South Canterbury Sun Club.
Het is een klein, vlak terrein met een beperkte ruimte voor gasten, die overigens zeer welkom zijn. De ontvangst en de hele omgang is allerhartelijkst. Hou er rekening mee dat je helemaal wordt opgenomen in het sociale gebeuren op het terrein. De vereniging heeft overigens vrijwel alleen oudere leden.
De voorzieningen zijn oud, maar schoon en goed functionerend. Er is elektriciteit, maar geen telefoon, laat staan internet of WiFi. Overigens merkten we tijdens een wandeling verder westelijk na ongeveer 2 km net een streepje bereik. Winkels vind je in Geraldine, 10 km verderop.
De omgeving is prachtig en leent zich goed voor fiets- of wandeltochten. Op en rond het terreintje wemelt het van de vogels. ’s Nachts is het er doodstil.

Plage de Lost-Marc'h

10-05-2021
The last time in 2019 :
Very beautiful wide beach good for surf.
People aren't all naked (10-20%) but share the place with respect.

Lichtheideheim Glüsingen

09-05-2021
Ich hatte einige sehr schöne Tage verlebt ( u.a. in einer Blockhütte u. einer einfacheren
Hütte, auch Glück mit dem Wetter gehabt (Aug.2014 u. 2017).
Ein Vorschlag von mir wäre, ein vegetarisches Ferienhaus ( in Fachwerk-oder Holz-
bauweise) zu errichten evtl. nach Vorbildern der Landkommune auf dem Monte Verita
(bei Ascona/Schweiz), gegründet um 1900 von den Lebensreformern Ida Hoffmann u.
Henri Oedenkoven.
Das wäre dann als Alleinstellungsmerkmal in Deutschland anzusehen, was bestimmt
viele Gäste anlocken würde.

Freundl. Grüsse , P. Schneider

Diepven (Stichting Diepven)

09-05-2021
We hebben een week kunnen genieten van de huurcaravan, heerlijk!
Bed al opgemaakt, we voelden ons erg welkom.
Een heerlijke camping, groen en ruim opgezet, mooie omgeving. Gastvrije mensen (toen de voortent door de storm hier en daar losraakte, kregen we van alle kanten hulp). Echt een aanrader, we komen graag terug!!

Manchester Sun & Air

09-05-2021
They would not let me join. No single males allowed

De Vrije Vogels

08-05-2021
Geen prettig bloot camping, niet tolerant naar gasten, bloot moet kreeg mijn vrouw te horen toen ze even omslagdoek droeg, onthaal niet al te vriendelijk door beheerster, geen toegankelijke dame.

Krappe gastplekken, staat haring aan haring, men probeert voor de jeugd e.e.a. te organiseren maar in de rij voor de douches ontdekten wij al dat veel "vaste bewoners" dat erg vervelend vonden met dat lawaai en het te druk was op de camping. Door covid regels zomer 2020, slechts helft douches te gebruiken, en onze zoon en dochter werden door een mevrouw uit de douche gestuurd want zij wilde douchen, dit kan echt niet mensen.
Na 22:00 kon onze dochter niet slapen, buurvrouw gelijk klagen dat het stil moest zijn. Veel honden op de camping, (wij houden daar niet van)soms aan lange lijnen, bij de slagboom veel hondenpoep erg smerig!
Ook was er nog meisje door een hond gebeten dat getroffen gezin moest na 3 dagen vakantie weer vertrekken omdat meisje ziek werd.
Dat dit op een camping kan plaatsvinden zeg!
Druk met dagrecreatie op mooie dagen, sanitair daardoor niet altijd even proper, dan dus veel auto's op de parking.
Wel mooi proper zwembad, kinderbad heeft spekgladde bodem, aardig clubhuis, veel vrijwilligers.
Ook loslopende katten en konijnen op de camping, verder wel heel groen terrein dat goed wordt onderhouden. Op sommige plekken erg gedateerd.
We hebben beheerster Sandra ook nog zien uitvallen tegen 2 meisjes.....
Die mevrouw kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken, er zijn leukere campings in Holland dan deze.
Naturisten gedachte heeft bij ons een beste deuk opgelopen.

Max's Garden

06-05-2021
We've visited Max's Garden on more than one occasion. We are not campers in the conventional sense - we stay in the Jungle Room which suites us very well.

Can only echo the reviews already posted, but would recommend the place to anyone who wants to get away from stress, family, life generally .... and enjoy a peaceful and tranquil stay.

Mike and Fiona always make one very welcome - to the extent of conspiring in a (secret) 60th birthday party for "other half" - and I would, without any hesitation whatsoever, recommend it as a great place and - if you are new to Naturism - can say that it ranks with Clover Spa as the best possible place to "get your kit off" for the first time.

Try it - I promise you - you won't be disappointed.

Thomas Ballantine Dykes.

Poble Naturista El Fonoll

06-05-2021
Sehr natürlich und autark, genau das was ich liebe. Hier kann man stundenlang nackt spazieren gehen ohne jemanden zu treffen. Sehr netter Inhaber, der Englisch spricht, auch sehr freundliches Personal und sympathische Feriengäste mit denen man schnell Kontakt bekommt, trotz der Sprachbarrieren. Sobald es wieder geht,
immer wieder gerne, aber dann mit dem Wohnmobil. Sehr zu empfehlen, für Leute die die Ruhe und Abgeschiedenheit lieben, auch schon mal ohne Strom und Warmwasser, was soll's. Geht schon irgendwie, ist halt Abenteuerurlaub.

Vakantiehuis Boschwijk

05-05-2021
Als je wilt genieten van stilte, ruimte en rust is een vakantie in "Boschwijk" zeer aan te bevelen. Dit is een plek waar de accu weer opgeladen kan worden. Het ligt zeer landelijk en we hebben reeën door het weiland zien lopen. Het is een gezellig huis met een geweldige tuin met veel privacy. De gastheer/vrouw zijn bijzonder aardige mensen die je een zeer warm welkom gevoel geven.
Kortom dit is een plek waar je graag nog eens komt!!!

Isabellagriend (bij Oolderplas)

05-05-2021
Hoi
Wat een mooi gebied om naakt te recreëren, ben er nu 2 x geweest. Gewoon geweldig . Ook de aardige mensen daar. Iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten.
Ik hoop op veel zonnige dagen .
Groet Simon

Naturistische Natuur Camping en B&B El Zorro

05-05-2021
Een jaar of 6 /7 geleden las ik over el Zorro in de app van NFN en dacht: “daar moet ik heen!”.
Na vele omzwervingen in Kroatië en Frankrijk werd het eens tijd voor wat nieuws en dit voelde goed.
We zijn er met auto en caravan naartoe getrokken en m’n gevoel bleek juist! Wat een rust, wat een fijne mensen, wat een prachtige omgeving! Peter en Denise hebben een paradijs gecreëerd in the middle of nowhere. Alles is aanwezig voor een fijne vakantie, rust, ruimte, een heerlijk zwembad, de wandelingen met Peter, de wekelijkse bbq en kipavond, waarbij de gasten verzorgt worden door het hele gezin, te veel om op te noemen! Bijna twee jaar geleden kregen we de kans op een vaste plaats en dat hebben we met beide handen aangepakt!
Er is echter ook een groot nadeel aan el Zorro: het is daar te leuk, te fijn, je wilt er niet meer weg!

Groetjes, Erik

Domaine de la Gagère

04-05-2021
Plusieurs visites au cours de l'été 2020 en camping car.
7Aucun problème avec notre camping car de 7m20 etr aucun problème de proximité ni pour mettre une table à l'extérieur, les emplacements ont bien espacés et le camping est bien tenu par des gens sympathiques et accueillants. La piscine est parfaite, l'agrandissement de la plage et de la zone pour les transats serait un plus, en été c'est vite saturé.
Beaucoup de hollandais certes, mais les propriétaires sont hollandais... Nous n'avons pas eu le sentiment d'être exclus.
Nous y retournerons vonlontiers l'été prochain pour quelques jours de repos dans ce beau cadre.

Naaktstrand Bussloo

03-05-2021
Door de kaalslag van Leisurelands ( de gemeenten zijn hier eigenaar en aandeelhouder van) is Bussloo vernietigd.. Veel natuur weg en uitbreiding van de sauna zoals ook elders in Nederland. Het gaat om geldverdienen en veel ook. Jammer, het was ooit heeel mooi..

Domaine de la Sablière

03-05-2021
Ik kom er al van 1995 met vrouw en kinderen die toen twaalf en tien waren...vijf jaar lang zalige vakanties gehad. Ook de kinderen amuseren zich rot aan de rivier met andere kinderen en vriendjes.Zaten steeds in mobilhomes oliviers...heel goed uitgerust en prachtig gelegen in gedeelte fauvette...heel rustig net boven de bar qu'nue...heel gezellig barretje voor een drankje en een hapje.
Na scheiding nog meer dan tien jaar blijven komen met vriendin en later met nieuwe partner...allebei even enthousiast en weer schitterende vakanties.
Partner is na lange ziekte gestorven en ben drie jaar niet meer op de camping geweest maar als na corona alles terug een beetje normaal is ga ik zeker terug.
Nergens ervaar je het leven als god in Frankrijk beter dan hier
Mensen die hier niet tevreden zijn moeten een vijfsterrenhotel nemen en daar zullen ze dan waarschijnlijk ook wel opmerkingen hebben.
Een totaal tot rust komen is hier verzekerd !!!

Plage nudiste de Sainte-Adresse

03-05-2021
Petit coin très calme, bronzage intégral de rigueur nous sommes des adeptes ma femme et moi

Maarsseveense Plassen (gratis strand)

28-04-2021
Ik kijk er weer naar uit hoor. Ik ben een 46 jarige vrouw en ik kom hier best graag. Soms met mijn man, soms met mijn zus, soms met mijn vriendin en soms ook wel alleen. Ja er zijn wat veel mannen die ook wel veel kijken maar dat zie ik op elk naaktstrand. EN ja als je naakt bent dan wordt er iets meer naar je gekeken. Ik snap best dat dat voor bepaalde mannen een behoefte is. Niet elke man heeft nog een vrouw thuis die seksueel actief is. Ik ken genoeg voorbeelden van vrouwen die gewoon niets meer willen op dat gebied. Dus ik heb geen moeite met die mannen.
Het leuke aan dit stuk strand is ook dat er toch ook wel eens jongere meiden zijn. Studenten denk ik dan.
De sfeer is er heerlijk gemoedelijk en ontspannen. Dus als we het gluren gewoon maar even laten gebeuren, trek je er niets van aan, dan is het gewoon heerlijk om hier zonder kleding de zon op je lijf te voelen en af en toe het best frisse water in te gaan. HEERLIJK hoor.

Naturistische Natuur Camping en B&B El Zorro

27-04-2021
In één woord geweldig. In 2010 zijn we er voor het eerst geweest. De bedoeling was om er drie dagen te blijven maar het zijn er ruim 5 weken geworden. De jaren daarna kwamen we er in het voor- en najaar. Momenteel komen we er 4 x 6 weken per jaar. Onderhand is het ons tweede thuis.

Camping 't Vinkel (vereniging Hertogstad)

27-04-2021
Wij komen al enkele jaren op het T Vinkel en hebben het er prima naar ons zin het is erg gemoedelijk en de gastenplaatsen bij de vijver zijn heerlijk je wordt wakker van de vogels en de omgeving is ook super om te fietsen dus tot de volgende keer .


Groetje,s Jan en Christa .

Naturistische Natuur Camping en B&B El Zorro

27-04-2021
Sinds 2017 kamperen wij met ons gezin van 5 personen bij El Zorro. Op deze paradijselijke camping vinden wij rust en ruimte op een royale kampeerplaats maar ook met veel gezelligheid van andere gasten. Peter en Denise doen er alles aan om hun gasten thuis te laten voelen op de camping en hen de weg te wijzen in de omgeving. Zo organiseren ze maaltijden en actieve en culturele uitstapjes. Kortom: de rust, het mediterrane klimaat, het prachtige zwembad met bar, de witte stranden en lokale marktjes in de omgeving zorgen voor een heerlijke en ontspannen vakantie.

Naturistische Natuur Camping en B&B El Zorro

27-04-2021
Onze eerste kennismaking met El Zorro was 4 jaar geleden. Het terrein, de gastvrijheid en de omgeving heeft toen zoveel indruk op ons gemaakt, dat we zijn teruggekomen.
Elk jaar wordt het terrein weer mooier. De prachtige mozaieken van Cheyenne en de tuinen verfraaien de camping.
De nabije omgeving nodigt uit om te wandelen. Ongerepte natuur met prachtige uitzichten.
Maar ook de wekelijkse BBQ en kipavond zijn leuk om mee te maken. Niets moet en veel mag.

Diepven (Stichting Diepven)

27-04-2021
Fijn terrein, prima schoon sanitair, vriendelijke mensen in een mooie fietsomgeving.
Wat wil een mens nog meer?
Een heerlijke tompoes op Koningsdag en borrelen met andere gezellige gasten.....
Dat maakte ons verblijf helemaal top!

Nudefest - Festival 5th - 12th July 2021

26-04-2021
We had a very enjoyable experience except for the intrusive photography.

The official photographer was arrogant and argumentative, ignoring our wrist bands (worn for NO PHOTOGRAPHY) and he repeatedly pointed the camera in our direction, even after we had requested that he did not - so who knows where the photos will end up?

People at Nudefest were all friendly and welcoming and everyone was there to have fun and relax naked in a safe and secure environment - however it was such a shame that the photographer did not feel he was bound by the same etiquette as everyone else who was naked there, and this made us feel uncomfortable and exposed, and unsafe.

We would not attend again. We are private people, and we want to keep out naturism private.

Camping Abtswoudse Hoeve (NAVAH)

25-04-2021
Mooie rustige, schone camping met veel vriendelijke mensen. Zelf kwam ik op een advertentie af die ik op NFN gezien had als keukenhulp. Inmiddels ben ik hier een aantal weken en kan niet anders zeggen dat het erg goed bevalt hier op de camping. Het totaal geen last van andere gasten. Die zijn vooral vriendelijk. In camping ligt ook een heerlijke zwemvijver schoon water, dat vaak ververst wordt. Met zeer tevreden.

Zevenhuizerplas

24-04-2021
Ik ben erg blij met dit fijne naturistenstrand. Ik kom er al jaren tot grote tevredenheid, evenals alle andere naturisten die er ook graag komen. Het is een grote familie.
Helaas geeft Google Maps onterechte informatie over deze plek. Het wordt het HONDENSTRAND NESSELANDE genoemd. Zijn er mensen die deze foute informatie kunnen verandere via Google? Mij lukt het niet.

Rock lodge

23-04-2021
It’s a pedophile home group brought my young sons and outside showers and hot tub where heaven for these freaks no wonder they won’t allow cameras my boys where so called washed by an old man Paul who couldn’t hardly walk notified hardyston police. Still waiting for charges

Kralingse bos

20-04-2021
vorig jaar eerste keer naar dit naaktstrandje geweest, fijn strandje als vrouw zijnde ondanks veel mannen maar heb daar geen moeite mee

Yorkshire Sun Society

19-04-2021
This place is amazing
Been naked feels great
I had so much fun playing naked volley ball in the pool
I love water and I can definitely swim faster without my baggy swim shorts
Yes will come back when restrictions are lifted
The people are laid back and friendly and would like to see more younger people there so come on you 30s and 40s come and play me at naked volleyball and I can beat you too lol

Maherida Beach

19-04-2021
Onlangs daar geweest.
Ik kwam er eigenlijk via wat surfen achter dat er ook een naaktstrandje was, dus dan maar eens even kijken nietwaar.
De auto kun je gewoon aan de weg kwijt en dan is het een stukje van een paar honderd meter lopen door wat rotsachtig terrein. Kortom niet voor wandelwagentjes etc.
Aangekomen is er een klein zandstrandje waar nu wat stelletjes lagen, en wat heren. Geheel naakt.
Met de ogen naar de zee gericht kun je door smalle looppaadjes naar rechts en vind je tussen de rotsen wat kleine inhammetjes waar je kunt relaxen.
Zoals gezegd is het erg klein en als ik zeg dat op het zandstrandje 20 personen kunnen dan is het echt wel vol. Tussen de rotspartijen is her en der wel plaats maar je kunt daar niet gaan badmintonnen of zo.
Het water is kraakhelder en het is een mooie omgeving.
Ik heb wel enigszins het idee dat het ook wel een gebied is waar gay en bi mannen er ook wel op uit zijn en andere zaken willen maar dan in het rotsgedeelte.
dutchies - Maherida Beach
dutchies - Maherida Beach (2)
dutchies - Maherida Beach (3)
dutchies - Maherida Beach (4)

Messidor

16-04-2021
Ons 2e thuis .....goede wijn cq camping behoeft geen krans ,we komen er al jaren met graagte

Resort Naturista Grottamiranda

14-04-2021
Absolutely amazing place for a vacation so relaxing booked again for end June 2021 hope we will get the green light to get to Italy - Pierre and Martina great hosts see you soon

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve

12-06-2021
Ze communiceren niet, wanneer je hun klantenservice benadert dan komen ze niet met antwoorden maar met leugens (zoals dat m'n in 2020 gekochte ticket al gebruikt was in 2019 en daardoor niet meer bruikbaar is?), ben al 2 maanden bezig om 3 problemen die door hun zijn veroorzaakt op te lossen, iets wat letterlijk in één dag gedaan kon worden.

Spa is bedoeld om te ontspannen van de dagelijkse stress, maar zij presteren erin om mijn stress te vertienvoudigen met hun bar slechte klantenservice, die tegenwoordig niet meer telefonisch te bereiken is.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.661