Naturismegids

Recensies van Vincent

Camping Hilsbachtal GmbH

11-08-2014
Deze zomer voor het eerst op deze camping geweest.
Wij tentkampeerders, wisten niet of we 1 of 2 dagen zouden blijven. Het werden er 14! De uitbaters en personeel zijn erg vriendelijk. Heb je vragen, opmerkingen of problemen: kun je altijd bij ze terecht. Ik kan mij dan ook niet vinden in de negatieve reacties die ik hier eerder heb gelezen. Vliegen: ja, die zijn er maar of het er nu zoveel meer zijn dan thuis?
Naaktslakken zijn er ook (in grote aantallen), het is tenslotte een naturistencamping -n√°√°ktslakken-.
Waar vind je nog een camping waar je als tentkampeerder -gratis- gebruik kunt maken van een koel-/vrieskast?
Het aantal tentplaatsen is niet zo groot, maar vanaf die plaatsen heb je wel een mooi uitzicht over de rest van de camping.
En duur, zoals iemand schreef: nou ik denk dat 19,50 voor twee personen en een tent niet te veel is (in Zuid-Frankrijk betaal je zo een tienje meer!)!
Enige nadeel is dat je niet in de directe omgeving van hoge(re) bergen zit. Wel prachtige steden en stadjes!
En die supermarkt in het dorp waar iemand over schrijft nou daar kan je anno 2014 gewoon pinnen hoor! En voor de grotere of bijzondere boodschappen zit je zo in Eppingen of Sinsheim.

Le Perron (Athena)

23-05-2018
Voor een lang weekend (4 t/m 7 mei) hadden wij een POD gereserveerd. Door familieomstandigheden moesten wij later vertrekken. Direkt de camping verwittigd en was geen probleem ons verblijf te verschuiven naar 6 t/m 9 mei. Bij aankomst prettig verwelkomd door Paul. Even later voegde Liliane zich bij ons (had juist onze POD schoongemaakt). Deze POD is een aanrader als je voor kort verblijf niet je hele tent wilt meezeulen, maar zeker ook in herfst/winter.
Er wordt door Paul en Liliane keihard gewerkt om de camping hier en daar te verbeteren. Tijdens ons verblijf was men nog bezig twee grote 'Safaritenten' af te bouwen en in te richten. De camping an sich is eenvoudig maar schoon. Het uitzicht is mooi (vooral de zonsondergang). Wij hebben in ieder geval genoten van 4 heerlijke dagen op Le Perron. Liliane en Paul: bedankt en sterkte en succes met de uitbreidingen/verbeteringen. Wij komen graag nog eens terug.
Vincent en Hielkejan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.107