Naturismegids

Recensies van Geert

Tysmosen FriluftsCenter & NaturCamping

08-08-2014
Zeer gastvrij, rustige en kleine camping, gezellige gezamenlijke ruimte met koelkasten en keuken. Het zwembad is niet meer zoals de foto hierboven. Het heeft plaatsgemaakt voor een veel kleiner bad met een groot houten terras er omheen maar groot genoeg om lekker even af te koelen op zonnige dagen. Prima plek wanneer je Kopenhagen wilt bezoeken.

Gustavsbergs Naturist Camping

08-08-2014
Prima terrein. Grote zonneweide aan het meer waar je dmv een steiger in kan. Heerlijk water, prima sanitair. De camping is ook toegankelijk voor 'niet naturisten' ( hele familie naast ons was gekleed en ook andere kinderen droegen vaak zwemkleding. Beheerders vanuit de vereniging zijn heel vriendelijk. Nora is een leuk plaatsje.

Aplanabben

08-08-2014
Heel gastvrij, afwisselend terrein met prima sanitair. Elke avond rond 18:00 uur gaat het kampvuur aan en word er een gezamenlijke BBQ georganiseerd waar aan je kan deelnemen. Doe je het niet dan is dat ook prima. iedereen is vriendelijk. Later gaat de sauna aan.
Er is direct toegang tot een strandde waar je vanaf een steigertje het water in kan. De zee is rustig, niet erg zout en heel behaaglijk. Toen wij er waren waren er wat kleine kwalletjes die ongevaarlijk zijn. Ik heb begrepen dat eerdere jaren het ook wel een zo is geweest dat zwemmen niet mogelijk was als gevolg van viel alg/wier.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.051