Naturismegids

Recensies van Steph eb Benita

Camping La Source Saint-Pierre

01-08-2014
Wij zijn hier woensdag aangekomen met de bedoeling om maar 1 of maximaal 2 nachten te blijven. Het zullen het er drie worden. Jammer dat we moeten vertrekken.
De ontvangst hier is heel hartelijk. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Geen super de luxe sanitair, maar ales is aanwezig en netjes. De plaatsen zijn niet heel groot, maar wel voorzien van alle comfort. ( electriciteit en water dichtbij)
De gasten zijn heel vriendelijk onder elkaar iedereen zegt vriendelijk dag tegen elkaar en maakt een praatje.
Deze avond gezamelijke maaltijd. We zijn benieuwd.
Hier komen we zeker nog is terug.

El Templo del Sol

05-05-2019
Wij zijn hier net aangekomen. Mooie camping, prima onderhouden met een prachtig zwembad. Maar.... naar de winkel, receptie, restaurant en bar vooraan moet je gekleed gaan. Dit is een afknapper van formaat en hadden we het geweten voor we onze plaats uitgekozen hadden, waren we hier niet gestopt. De enige plek waar je naakt iets kan fan consumeren is de bar van het zwembad. Bovendien ben je verplicht om 2 nachten te blijven. Jammer van het mooie terrein met prachtig zicht op zee , maar ons zie je hier niet meer terug.

Héliomonde

30-06-2015
Wij kwamen en zagen dat het hier voor ons het paradijs op aarde is. Na 4 weken kamperen een chaletje gekocht en " resident" geworden. Jammer van de negatieve ervaringen.

Naturistencamping Grensland

12-06-2014
Hey hey,

Wij waren hier ook vorig weekend en het klopt volledig wat Katrien en Patrick hierboven schrijven.

De plaatsen zijn ruim en alles is netjes. Het sanitair is heel proper.

Wij komen zeker ook nog is terug.

Groetjes,
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047