Naturismegids

Recensies van Petra & Kees

Athena Ossendrecht

30-07-2014
Het is gemoedelijk. Mensen die het exploiteren zijn vriendelijk en behulpzaam. Goed gegeten (obv reservering) en lekkere biertjes gedronken. Op een veld gestaan met een tent. Sanitair prima. Voor herhaling vatbaar!

Domaine Naturiste la Petite Brenne

25-07-2015
We zijn op aanraden van een andere vakantieganger die we een week daarvoor tegen waren gekomen dit jaar voor het eerst naar deze camping geweest. (voorseizoen) Erg groot, ruim en veel vrijheid. We zaten in een hittegolf en konden nog net een plekje creeren in een stuk bos. Want de ruimet op de camping is duidelijk maar het gebrek aan schaduw op de meeste plekken was iets wat wij fijn vonden. De kritiek op het oudere toiletgebouw vinden wij onterecht; prima functioneel en schoon, wat wil een mens nog meer. Al het mozaiekwerk over de hele camping voegt echt iets toe aan de sfeer. Zwembaden zijn goed en het centrale gebouw met bar is sfeervol. De pizaa avond is een echte aanrader; wat kan die man lekkere dingen maken!
Het is vanaf deze camping, die maar 10 minuten van de doorgaande week ligt, eenvoudig om de reis naar Nederland terug te maken in 1 dag. (2 uurtjes onder Parijs) dat is waarschijnlijk de hoofdreden dat we hier wel vaker naar toe zullen gaan voor de eerste en/of laatste dagen van onze vakantie. Wat ons betreft een aanrader dus!

Terme d'Astor

19-07-2015
Dit jaar voor het eerst bij Jolanda en Jacco geweest en wat een fijne ervaring. Grote camping met verschillende soorten plekken; veld, hel beschut of, zxoals wij hebben gekozen, lekker in een stuk bos. Zwembad, sanitair, bibliotheek, bar en terrassen zijn uitstekend en het buitenrestaurant is goed. Broodservice.... ook op de dag dat de bakker uit het dorp niet komt :-)
In het voorseizoen leek het of er veel vaste jaar gasten waren maar de sfeer was er niet minder hartelijk door.
Komen zeker terug !

Le Mas d'Ayen

19-07-2015
Wij hebben in Juni van dit jaar een kleine week lekker uitgerust, gezwommen, relaxed en alles wat je in de eerste week van je vakantie doet. Geweldige ervaring! Zeker de verdienste van Benadette en Arie die een paradijsje hebben gemaakt van een plek die qua ligging en natuur al alles heeft. De aangeboden maaltijden zijn van hoog niveau en de gastvrijheid is top.
Je mag zelf je plek uitzoeken als je aankomt. De camping was bijna vol toen we kwamen en daardoor hadden we weinig keuze. Niet alle plaatsen zijn even mooi en ruim, dat is het enige minpuntje van een verder prachtige plek om je vakantie te 'vieren'. We gaan zeker terug.

Recreatiepark Elsendorp

22-06-2015
We hebben net een weekje (juni 2015) gestaan op Elsendorp, waren huiverig vanwege een paar hele slechte recensies. We kunnen Elsendorp van harte aanbevelen; het is schoon, netjes onderhouden, zwembad en vijver met strand zijn mooi, medewerkers erg vriendelijk en sanitair prima! We gaan zeker nog eens terug,
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.05