Naturismegids

Recensies van Daan

Centre Naturiste René Oltra

26-07-2014
Diverse anderen die hier een beoordeling achterlaten verwarren het naturistendorp als geheel met de camping. Op de camping heb je geen last van seksuele uitspattingen, swingers of wat dan ook. Het is er rustig en goed verzorgd. In het weekend zie je wel enkele stelletjes gewaagd uitgedost richting het naturistendorp lopen maar dat zie je bij andere grote vakantiebestemmingen (Gran Canaria, Kreta, etc.).
De meeste gasten zijn Fransen met een eigen huisje of stacaravan, die in de zomermaanden familie op bezoek krijgen. Dat geeft wel een wat individuelere sfeer dan een echte vakantiecamping.
De animatie is niet geweldig. Daar zou ik niet al te veel op rekenen.

Playa De Los Muertos - Naturist Beach

25-09-2014
Toegang tot het strand is gratis, echter het parkeren kost 4 Euro. Na een flinke afdaling kom je aan op een mooi strand. Loop je bij aankomst helemaal naar rechts, kom je op het mooiste deel uit waar je prima kan snorkelen. Het is daar meer een Clothing Optional-strand. We waren er begin september en hebben er twee stellen naakt gezien. De andere tientallen stellen en families waren gewoon gekleed. Dus: naaktstrand, dat niet. Wel erg mooi
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.057