Naturismegids

Recensies van Willem en Ria

Centro Naturisto Sierra Natura

25-07-2014
Na de reacties te hebben gelezen wil ik me daar graag bij aansluiten. We hebben ook een erg positieve ervaring met Carmen en Diego. Toen de voorband van mijn vouwfiets lek was is Diego apart naar Moixent gereden om die te laten repareren.
We waren er in de zomer van 2012 in de periode van de grote branden bij Valencia en Barcelona. De temperatuur was "slechts" 44 graden en er waren inderdaad erg veel vliegen, reden waarom we eerder weg zijn gegaan.
Dit is een van de terreinen waar we zeker weer eens terugkomen.

El Templo del Sol

25-07-2014
Ik kan het niet met het verhaal van Ria en Stef (27-06-2014)eens zijn. Ik kan me indenken als ik daar zou moeten zitten dat je niet altijd even enthousiast bent. En ik heb gemerkt dat niet iedereen haar met vriendelijkheid benaderd. Logisch dat je dan ook niet vriendelijk terug kunt reageren. Zeker als je een introvert karakter hebt.

Wij zijn er nu drie maal (2011, 2013 en 2014) geweest en hebben altijd vriendelijk met haar kunnen communiceren. Ik begroet haar dan ook als mens en niet als een voetveeg achter de balie. Dat zou je zelf ook niet willen.
Feit is dat de plaatsen slechts 7 x 7 meter zijn. Dat houd inderdaad niet over, maar gezien het mooie weer zijn we veel weg en hebben daar dan ook niet zo'n probleem mee. De auto staat wel in de buurt maar hoeft niet (meer) op de caravan/tent plek. Kortom een fijne camping waar we graag terugkomen.

El Templo del Sol

12-02-2012
El Templo, Een fantastische camping. Helaas kennen ze een aantal minimum nachten om te voorkomen dat het een doortrek camping wordt. Of we er snel weer komen weet ik niet. We houden meer van rustige terreinen waar geen animatie etc. is. Echter op weg naar het zuiden van Spanje liggen ze wel op een gunstige afstand. Dan maar een paar nachtjes meer rust nemen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047