Naturismegids

Recensies van Dacapo

De Vrije Vogels

06-07-2014
Positive ervarigen te over. Top terrein voor gezellige mensen.
Zonnige plekken en zonne weide. Schoon en overzichtelijk zwembad met bijverwarming. Sauna ( hout gestookt) . Schone douche en wc ruimte. Zeer kind vriendelijk zwembadje en speel toestellen ,onder direct toezicht van ouders van af terras.
Parkeren op terrein. Wisselende aktiviteiten tijdens seizoen.
Gewoon een fijn vacantie verblijf of seizoen plaats.

Opm. Persoonlijke rancune ( als eerder verwoord) heetf een achtergrond, Die niet thuis horen op deze beoordelings pagina.
Zo als op elk terrein ,geld er een terrein regelement en algemene regelgeving. Handelen op eigen inzicht zonder toestemming of overleg kan dan voor problemen zorgen.
Een jaren lang tevrede verblijf op deze caming kun je niet in een zin negatief vewoorden door dit persoonlijke voorval.


site. Overal geld regelgeving en terrein regelement


site. Alles heeft een voorgeschidenis

De Vrije Vogels

15-03-2016
Als seizoenplaats gebruiker met caravan zie ik uit naar het komende lente en zonnige zomer. Zo als voorgaande jaren , word het vast weer heel gezellig. Ik nodig belangstellende dan ook graag uit om dit zelf eens te ervaren. Met name voor wat jongere gezinne met kids is het voor deze groep een veilige besloten omgeving(zeg ik als opa). Veel speel plezier met direct toezicht vanaf het kantine terras op het kleine peuterbad , en grote veilige afgeschemde zwembad. Ook een heerlijk drankje of ijsje is bij mij te verkrijgen aan de bar. En natuurlijk is wi-fi ook aanwezig ( dag kaartje). Zo als gezegt. Zie ik u graag als nwe. bezoeker aan de bar.
Afz een barmedewerker.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04