Naturismegids

Recensies van jan e

Laakse Strand

13-06-2014
relaxte omgeving, aardige mensen mooie natuur...
Ik hoop dat het ook zo blijft , ben 8-06-2014 er ook nog geweest met mn vriendin heerlijk relaxen van het gejaagde ff weg,. Wel eens last van een opdringerige lichte donkere man die de hele tijd naar mn vriendin zat te loeren de hele middag! we lagen vooraan waar het strand begint , wat een vervelende man was dat, toen hij weg liep schold hij ons ook nog uit! raar figuur maar , verder relaxte dag gehad een fijn stuk natuur in flevoland.

Laakse Strand

20-08-2015
In jullie geweest op het strand , na een fiets tocht heerlijk gezwommen , met een gezellige dame en heer een biertje gedronken , leuke dag gehad op het laakse strand geen agressieve mensen of andere dingen meegemaakt gewoon een gezellige dag met respect voor mekaar, als ik wat zie wat me niet aanstaat zeg ik het gewoon en men gaat dan ook gewoon weer weg, kom er ook weleens met mn verloofde we houden het gezellig.

Jan

Naaktstrand Bussloo

23-07-2015
hartstikke gezellig, toen het zo knetter warm zaterdag wat gekletst met 2 zussen, heel relaxt , ook handig, die kiosk alles is aanwezig, het is netjes alles is prima geregeld, kinderen hadden daar ook naar hun zin op het strand, kortom prima dag gehad met mn familie op het strand doen we weer.!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039