Naturismegids

Recensies van Jan en Christa

Achter Ut Huus

28-04-2014
Pffffffffffffffffffffff ziet er wel leuk uit maar het lijkt wel of de naturisten campings duurder worden , als je hier met zijn 2 een dagje all inn wil vertoeven met ook nog een huisdier en rondje sauna ben je 45,5 euro armer wel beetje asociaal veel hoor.

Camping Ulika

24-06-2022
Vandaag thuis gekomen van Ulika ,een heerlijke camping met mooie plaatsen met een beetje geluk ,de genummerde plaatsen varieren erg van grootte dus je moet een beetje geluk hebben .Nu ff de vrije plaatsen als je dat wil kan je het beste een rondje lopen en kijken wie er aan het opruimen is maar vaak worden de plaatsen al vergeven aan kennissen /vrienden voornamelijk Duitsers en er zijn zelfs sommige Duitsers die asociaal veel ruimte nodig hebben waar ze nooit zitten/liggen en zien ze een plekje vrijkomen snel hun auto neerzetten en zelfs een paar dagen een plaats bezet houden voor vrienden die onderweg zijn .Jammer dat er zulke mensen zijn maar het doet niets af van Ulika wij vinden het een mooie camping en komen er regelmatig .

L'Oliverie

23-09-2021
Wij zijn op onze rondreis hier een paar dagen beland en hebben er geen spijt van wat een super ontvangst door Alex en mochten zelf een plaatsje uitzoeken nou ruimte genoeg en op zaterdag gezellig een gezamelijke bbq echt een adres om terug te komen om een paar dagen heerlijk te relaxen .

Naturistencamping Flevo Natuur

11-07-2021
Tot 2 jaar terug kwamen wij hier een paar keer per jaar maar sinds corona zijn we er niet meer geweest en we vermoeden dat we er ook niet meer zullen komen het staat echt overvol sinds natukreek textiel camping is geworden en de verhouding wat prijs kwaliteit betreft vinden wij behoorlijk onze voorkeur ligt toch bij de verenigen daar is de sfeer wat wat anders.

Naturistenvereniging Chamavi

11-07-2021
Chamavi stond allang op ons lijstje en er eindelijk een weekend geweest nou we hebben er geen spijt van gehad het is een mooi terrein van opzet en de plaatsen voor gasten zijn prima we hadden een mooie ruime plaats bij het zwembad met het avondje zonnetje dus wat wil je nog meer.Wij werden ontvangen door een dame van de gastendienst die erg vriendelijk was en ons een rondleiding gaf ,de omgeving is ook erg mooi met veel groen en veel fiets en wandelmogelijkheden dus jullie gaan ons zeker terug zien en wat ook vermeld mag worden is het heerlijke verwarmde zwembad echt zalig
Groetje,s van Ons .

De Vrije Vogels

15-06-2021
Wij waren vorige week een paar dagen te gast bij de vrije vogels met onze camper ondanks we een kleine plaats hadden hebben we het goed naar onze zin gehad maar een paar verharde stroken voor campers zou wel fijn zijn want met nat weer had ik er niet meer weg gekomen maar verder mooi terrein met lekker zwembad.

Groetje,s Christa en Jan

De Mierenhoop (vereniging Lichtbond Noord)

15-06-2021
Wij waren laatst 5 dagen bij deze vereniging te gast en hebben ons prima vermaakt de leden waren vriendelijk en hadden een mooie plaats met de camper het is een terrein om trots op te zijn met uitstekend sanitair en een super zwembad hier gaan we zeker terug komen .
Groetje,s Christa en Jan

Camping 't Vinkel (vereniging Hertogstad)

27-04-2021
Wij komen al enkele jaren op het T Vinkel en hebben het er prima naar ons zin het is erg gemoedelijk en de gastenplaatsen bij de vijver zijn heerlijk je wordt wakker van de vogels en de omgeving is ook super om te fietsen dus tot de volgende keer .


Groetje,s Jan en Christa .

Sportbund Sonnland e.V

14-09-2020
Mooi terrein met prachtig sanitair maar de gastenplaatsen zijn erg klein en je staat bovenop elkaar erg onrustig vonden wij en het geluid van de rijksweg is erg storend maarja de combi bloot en in de stad eigenlijk neem je dat voor lief .

Atlanta (vereniging Atlanta)

14-09-2020
In aug hier een paar dagen gestaan erg gastvrij en leuk terrein alleen het geluid van de rijksweg overheerst constant erg jammer ,verder mooie omg om te fietsen .


Jan en Christa

De Vrijgaard (vereniging Veluwe Rijn en IJsel, V.R.IJ.)

19-07-2020
Voor de eerste keer een weekendje op dit paradijsje geweest wat een ruimte rust vriendelijkheid en gastvrijheid ,we hebben een heerlijk weekend gehad op dit terrein en hier gaan we zeker terug komen wat een gemoedelijke sfeer super.

Groetje,s Christa en Jan.

La Chiappa

07-10-2019
Hadden bij de receptie onze camper geparkeerd en nadat ons verteld was dat we min 3 nachten moesten betalen werden we rondgereden in een golfkarretje met een noodgang en van hier daar of daar weet je het al o ja daar is stroom en water het zwembad is die kant op en de andere kant is de zee ,nou we zijn bij de receptie in onze camper gesprongen en weggereden voor de gastvrijheid en eerste indruk krijgen ze een 2 .

Bagheera

07-10-2019
Wij zijn er 1 x 5 dagen en toen we het eiland rondgereden waren nog een x 6 dagen geweest ,je kan zelf je plaatsje bepalen en er zijn mooie plaatsen bij ,het sanitair werd de hele dag schoongemaakt en er was toiletpapier dus wij begrijpen niet waar de vorige negatieve berichten vandaan komen en als je zulke berichten plaatst heb dan het lef om je naam erbij te zetten slapjanus.

De Groenlanden

11-06-2019
We zijn weer thuis na 4 heerlijke dagen op dit terrein ,we werden vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plaatsje uitzoeken .We stonden heerlijk uit de wind en met het zonnetje zat het ook goed , op zaterdag hebben we zelfs een potje gekaart en als gast voelden we ons meteen thuis de vaste gasten waren erg vriendelijk niets mis mee .Verder kan je er geweldig fietsen dus we gaan zeker terug komen op de groenlanden .
Groetje,s Jan en Christa .

Naturistenvereniging Ostana

11-06-2019
Wij zijn laatst 4 dagen op dit terrein geweest en vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons meteen thuis, ontvangst met een kopje koffie en een rondleiding het zag er allemaal prima uit en zeer gemoedelijk je kon zelf de drankje,s uit de ijskast halen en het bedrag in het geldkistje doen waar maak je dat nog mee tegenwoordig ,kortom een adres waar we zeker terug komen want fietsen kan je er eindeloos wat een mooie omgeving.

Groetje,s Jan en Christa .

Grenzland West e.V.

21-10-2017
Wij zijn hier vanaf 14 okt een paar dagen geweest en hebben het geweldig naar onze zin gehad dit is echt een pareltje om zeker regelmatig te bezoeken aardige mensen en mooi sanitair en sauna .Mooie omgeving om te fietsen en binnen 1,5 uur te bereiken dus voor een lang weekend zeker de moeite waard.

groetje,s van Jan en Christa

Camping Ulika

25-03-2017
Wij gaan dit jaar eerst naar de Plitvicmeren en dan naar deze camping voor 3 weken waarschijnlijk ,we zijn hier al vaker geweest en bevalt prima je kan er goed eten en er is ruimte genoeg maar ik zou hier niet zonder auto willen zitten .
Wij gaan lekker met onze eigen caravan en doen er zowel heen als terug 2 dagen over we rijden samen en dat is goed te doen.

Camping Ulika

03-07-2016
Wij zijn hier 3 x geweest en onze voorkeur gaat dan ook uit naar Kroatië maarja het weer he ,in Frankrijk heb je als je 1200 km rijd altijd mooi weer maarja als je die taal niet spreekt spugen ze je uit daar bah en uit eten goedkoop thx brrrrrrrrrrrrrrrr zoals het ernu uitziet verblijven wij in aug/sept lekker op Ulika .

LBN Duisburg

14-06-2016
Hebben hier een weekje gestaan op een mooie zonnige plaats , het is een leuk terrein met een mooie zwemplas en strandje de mensen zijn super vriendelijk en erg behulpzaam zeker de moiete waard om eens te bezoeken .

Groetje,s Jan en Christa

Domaine des Lauzons

24-09-2015
Deze stond al even op het lijstje en zijn er 16 dagen geweest wij hebben het goed naar onze zin gehad en ons prima vermaakt leuke zwembaden en plaatsen de eigenaar was erg behulpzaam met zijn tractor om de c.v. op zijn plaats te zetten en de kip met franse frietje,s is echt een aanrader mmm ,kortom als we weer eens in deze omgeving is deze camping zeker een aanrader .

Camping De Reenert

19-09-2015
Wij waren al een hele tijd nieuwsgierig en hebben nu 1 nacht hier gestaan op onze terug reis ,maar hier gaan we zeker terug komen voor een vakantie het is een mooi terrein en het sanitair en zwembad is prachtig ,nu maar hopen dat het in het voorseizoen mooi weer is dan zullen ze ons hier zeker terug zien.

Athena Ossendrecht

04-07-2015
Wij zijn er 5 dagen geweest, het is een mooi terrein met veel mogelijkheden de mensen zijn vriendelijk en het terrein is best wel mooi je kan je prima vermaken op het terrein of omgeving mooi zwembad enzo,alleen jammer dat de kantine nog met een puntensysteen werkt niet uitnodigend maar verder een leuk terrein waar we zeker terug komen .

Camping Ulika

23-10-2014
Nou we zijn 24 dagen op Ulika geweest en hebben ondanks slecht weer toch een redelijke fijne vakantie gehad veel uit eten geweest en ons best wel vermaakt, het was erg jammer dat we onbestendig weer hebben gehad , verder niets dan goeds over alles op Ulika en met onze eigen caravan heel goed bevallen we hadden een prachtig uitzicht op de haven van Porec als het weer beter was geweest was het helemaal super geweest we gaan hier zeker terug komen het kamperen vinden we super, inmiddels een nieuwe caravan (burstner) gekocht waar we nog mee weg willen .
Ulika krijgt van ons een dikke voldoende .

Camping Ulika

03-08-2014
Wij zijn in 2010 hier geweest (caravan gehuurd)en gaan 23 aug terug naar Ulika met onze eigen caravan we zijn erg nieuwsgierig hoe het er nu is en of het druk is eind aug we willen tot 19 sept blijven , we hebben het toen erg naar onze zin gehad en hopen dat het nu ook een super vakantie gaat worden .

De Vrije Vogels

13-07-2014
Nou wij zijn hier een lang weekend geweest en hebben het in alle opzichten getroffen.
Allereerst het terrein geweldig schoon en leuk van opzet en een mooi zwembad en voor de kleintje,s ook super hoor .
Wij waren hier voor het eerst en zullen zeker een x terug komen want alles was super .

Thx voor het leuke weekend we hebben genoten.

Camping Naturiste La Clapère

09-07-2014
We waren een beetje aan het rond kijken en toen we de tarieven zagen viel ons 1 ding op , Hoe durven ze 8 euro voor 10 amp p.d. te vragen dit hebben we nog niet eerder gezien/meegemaakt echt schandalig.

groet van J en A

Naturistencamping Flevo Natuur

22-04-2014
Wij zijn er van 17 tot 23 april hier geweest en vonden het prima je hebt er alle voorzieningen en als het wat minder weer is in het voor of najaar een goede keuze want je kunt je lekker vermaken ( 3 sauna,s en een lekker zwembad) het is wel een beetje aan de prijs maar ja dan heb je ook wat.

Camping Abtswoudse Hoeve (NAVAH)

30-07-2013
Als je naar een naturisten camping gaat dan is het toch meestal zo dat je een inloop douche hebt dus met zijn allen onder de douche , ok een afsluitbaar toilet kan ik inkomen en douche is wel wenselijk voor de vrouwen onder ons , maar over het algemeen is dat meestal wel geregeld en als je privacy wil moet je of thuisblijven of niet naturistisch gaan kamperen.

Naturistencamping De Peelrand

30-07-2013
wij als beginners (eerste caravan) zijn per toeval op de Peelrand terecht gekomen , inmiddels zijn we er al bijna 5 weken geweest alles bij elkaar en kijken ernaar uit wanneer we weer kunnen.
het is een geweldige camping om te vertoeven de sfeer is super en de voorzieningen zijn geweldig het heerlijke zwembad(overdekt) en sauna. de mensen van de vereniging zijn allemaal erg behulpzaam en echt brabants je word meteen opgenomen . we hopen hier nog veel te komen .
en als je dan de prijzen vergelijkt met andere campings dan wil je maar 1 ding zo snel mogelijk naar de Peelrand.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.096