Naturismegids

Recensies van Hans

Les Routelles en Provence: Parc Résidentiel de Loisirs Naturiste

13-06-2008
We zijn kortgeleden nog even gaan kijken op het terrein. De mas ligt er doods en vervallen bij, de huurhuisjes aan het begin allemaal leeg. Toch jammer!! We hebben enorm goede herinneringen aan Les Routelles, vooral omdat het zo mooi gelegen is, omdat het terrein zo groot is zodat je er heerlijk in je blootje uren kunt wandelen, omdat de sfeer zo ontspannen was.
Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Misschien is het mogelijk in de toekomst daar nog eens iets te huren.

Val Drôme Soleil

13-06-2008
De gemeenschappelijke voorzieningen op de camping zijn prima. De kampeerplekken: in het bos op de helling van de berg, meestal niet dicht op elkaar. Al met al w.b. aanleg en beheer een dikke plus.
Minder prettig vond ik de sfeer: alleen maar Nederlanders, groot club-achtig gehalte op de camping, te veel nadruk op regeltjes, veel meer textiel dan je zou mogen verwachten, beheerder lomp in de omgang.

Domaine de Bélézy

13-06-2008
Wie van veel georganiseerd vertier houdt is Belezy een uitgelezen plek.
Mocht je net als wij juist van "vrijheid-blijheid" houden dan ben je op het verkeerde adres.
Voor ons was het een afknapper te ontdekken dat we achter een rieten schutting moesten kamperen en via een deurtje het terrein op kwamen. Daarnaast waren de kampeerplekken erg klein, we stonden hutje-mutje (daardoor geen enkele privacy) en de prijzen waren belachelijk hoog.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045