Naturismegids

Recensies van Willy

Naturisten vereniging De Maasplassen

18-01-2014
Ja hoor die alleenstaande mannelijke gasten zijn inderdaad leuk maar alleen op het terrein. Zodra ze het hekje uitwandelen gaan ze linksom naar het einde van de landtong ipv rechtsom. Daar willen ze nog eerst hun frustraties kwijt en staan ze openbaar te masturberen met op de koop toe nog een grote mond ook.

Laakse Strand

09-05-2014
Heerlijk helemaal naakt met de fiets van Flevonatuur naar het Laakse strand. nog nooit een opmerking gekregen alleen maar positieve reacties en vriendelijke mensen ook al waren er kinderen bij.
Super heerlijk in je blootje op de fiets door het bos.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

08-03-2014
Vandaag een paar uurtjes naar het naaktstrand gegaan omdat ik toch in de buurt moest zijn. Nog wel redelijk kaal aldaar waardoor je je moeilijk kan verstoppen of onder de voeten kan gaan voor opdringerige homo's. Vandaag weer mee gemaakt dat zo ééntje me bleef volgen wel twee uur lang, heb hem wat met zijn voeten gespeeld door me toch telkens te verstoppen en me een eindje verder weer te laten zien enz enz...uiteindelijk heeft hij het opgegeven. Ik was helemaal naakt maar dan nog hé...ik wil gewoon genieten van het naaktwandelen niet meer of minder.
Prachtig in de zomer als het begroeid is, dit is genieten puur natuur.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.069