Naturismegids

Recensies van Ivan

Athena Ossendrecht

06-01-2014
In 2013 hebben we weer genoten van onze seizoenplaats. En dit voor het tweede jaar op rij. Mooie omgeving. Mix Nederland - België. Rustig. Vriendelijk onthaal. Toch gaan we dit jaar (2014) wellicht niet terug een seizoenplaats nemen want we willen toch eens een andere omgeving. Bovendien vinden wij het een groot nadeel dat er geen hondjes op het terrein toegestaan zijn. Maar verder echt een aanrader.

Athena Ossendrecht

19-05-2017
In het voorjaar 2017 verbleven we weer een weekje op Athena. We waren hier al vaker waardoor het altijd een beetje voelt als terug thuiskomen. Een fantastische tijd in het vooruitzicht. Na ontvangen te zijn door de uiterst vriendelijke en behulpzame beheerster begon ons verblijf op deze relaxte en autovrije camping. Goed onderhouden sanitair. Voor wie van rust houdt is dit 'the place to be'. Mooie ruime kampeerplekken in een bosrijke omgeving. Veel privacy. Uitgebreide wandelmogelijkheden. Op de grens van Nederland en België. En bovendien niet ver rijden. Een campingwinkel is er niet maar een paar kilometer verder (in Zandvliet en Ossendrecht) is alles te koop wat je nodig hebt. We zouden best wat meer willen komen maar er zijn in het leven helaas soms andere prioriteiten.
Een minpunt : de wifi. Ik moet toegeven : deze is gratis. Maar daar houdt het positieve dan ook mee op. Verder is het één bron van frustratie. Ik heb het internet nodig voor mijn werk (24 uurs economie). Tot 2 jaar terug was een VPN verbinding naar het werk geen enkel probleem. Nu werkt zelfs web mail niet meer naar behoren. Ik kan niet begrijpen dat een paar jaar geleden een goed werkend wifi systeem is vervangen door iets volstrekt waardeloos!

Domaine Naturiste de Chaudeau

27-03-2009
Gezellige, rustige, gemoedelijke camping op het platteland. Niet ver van de wijngaarden van Bordeaux en Bergerac. En wat heel belangrijk is: een echte franse camping zodat je nog tijdens de vakantie niet het gevoel hebt al terug thuis te zijn in een soort “klein Holland”! Wij komen regelmatig terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04