Naturismegids

Recensies van mardor

Domaine de la Sablière

06-12-2013
wij zijn reeds een aantal keer in La sabliëre geweest en enkel goede ervaringen gehad, behalve,,,, met enkele Nederlanders. Tot op heden hebben wij op deze plaats nog nooit iets gezien in het openbaar wat kinderen niet zouden mogen zien. Enkel tijdens de voetbal waren er twee Nederlandse homofielen waar wij ons niet aan storen maar deze konden wel niet van elkaar blijven in de zaal waar er op groot scherm voetbal werd getoond en waar er kinderen waren. Toen ik hen er attent op maakte zei die gewoon beetje provoceren tot ik hem zei ik hem dadelijk ging castreren, toen hield het op. Eens was een Nederlander bijna woest tegen het meisje achter de desk omdat zij niet begreep dat hij Spa rood wou, sorry hier bij ons in België kennen wij dit ook niet. En beste bovenburen in Nederland worden de Fransen ook niet in het Frans aangesproken, dus moraal van het verhaal leer Frans als je naar Frankrijk wil, of zoek een camping met Nederlandse uitbaters die zijn er ook.

Domaine de la Sablière

09-08-2009
Ik vrees dat Dhr of Mevr De Groot over een andere camping spreekt en niet over La Sabliere. Er staan een aantal onjuistheden in het comentaar.
Aan de receptie ben ik meerdere malen geweest om mijn mail's te lezen en stond versteld dat er zowel Nederlands, Duits, Engels en zelfs Spaans gesproken werd tegen de aankomende gasten. Iedereen krijgt ook een plan mee met de ligging van de plaatsen en de huisjes. Heb er één enkele keer een dame horen klagen van nachtlawaai, iets waar wij geen last van gehad hebben.

Domaine de la Sablière

09-08-2009
prachtige plaats aan de Ceze, goed georganiseerde activiteiten, een goed restaurant en een eerlijk prijs supermarktje. Parkeerplaats ( volgens mij overal) bij de woning, caravan of tent. Goede begeleiding voor jongere kinderen en rustig, weinig last van lawaai (behalve van de krekels). Op een drietal km van Barjac waar er wekelijks een grote markt is. Voor herhaling vatbaar, we gaan volgend jaar terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046