Naturismegids

Recensies van Henk en Petra

Strand Westenschouwen/ Nieuw Haamstede

20-10-2013
Fijn breed strand. Wel even sportief zijn om er te komen. Vanaf Westenschouwen (via domeinbossen) per fiets heel goed te doen. Een strand waar ruimte is voor iedereen. Wij komen er al jaren. Natuurlijk zijn er altijd wandelaars die langs de vloedlijn van Westenschouwen naar Nieuw Haamstede en vv. lopen. Als je je hieraan stoort moet je maar liever textiel-recreant worden. De Duinen lenen zich echt niet voor voor "Duinmannen". En ook hiervoor geldt weer Doe je eigen ding en trek je niets aan van anderen. Echt hinderlijk gedrag komt vrijwel nooit voor.

Neeltje Jans

20-10-2013
Ruim breed strand. Meestal heel rustig maar vooral in de zomervakantie gezellig druk. In de zomer vind je hier alles door elkaar. Ouderen, gezinnen met kinderen maar ook relatief veel jongeren. Het strand is gelegen precies op het midden van het eiland aan de Noordzee kant. De makkelijkste manier om er te komen is per fiets via de duinen, maar met de auto kan ook. Gratis parkeren! Dan wel even via textielstrand (met strandpaviljoen) lopen.
Wij komen hier al jaren en vinden het steeds weer een verademing . Ieder doet zijn eigen ding. De sfeer is goed en er is voldoende ruimte voor sportieve activiteiten. Gezinnen met kinderen en pubers wel zelf sportattributen meenemen. Beslist de moeite waard!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046