Naturismegids

Recensies van Prisca en Goos

Vassaliki Apartments

13-10-2013
Wij hebben een geweldige vakantie gehad bij Samantha en Mark, Sheryle en Simon. Een prachtig kleinschalig complex, prima appartementen, een heerlijk zwembad met ruim voldoende ligbedjes, jacuzzie en een heel gezellige poolbar waar Mark (samen met Sheryle) heerlijke maaltijden kookt tegen zeer schappelijke prijzen. Er is veel informatie beschikbaar over het eiland en zijn bevolking, men organiseert leuke uitstapjes, zeiltochten en ook dagtrips naar bv.verborgen strandjes en alles is heel betaalbaar. Het eiland is mooi groen met veel olijfboomgaarden en leuke authentieke Griekse dorpjes, niet aangetast door het massatoerisme. Je hebt dan wel een huurauto nodig om ze te bezoeken. Wij komen heel graag terug...

Costa Natura Resort

17-04-2015
Alweer twee dagen terug van onze eerste vakantie dit jaar willen wij U graag laten weten wat voor een prachtige bestemming Costa Natura in Spanje is.
Wij hebben gelogeerd in appartement nummer 18 en die beantwoordde helemaal aan onze verwachtingen. De ligging, de uitrusting en de staat van onderhoud, in één woord perfect.
En zo willen wij ook het complex Costa Natura omschrijven: perfecte ligging met twee grote en goed uitgeruste supermarkten op loopafstand, een eigen strand, prachtig zwembad in een perfect onderhouden tuin, een prima restaurant waarin sinds vorig een Nederlandse uitbaatster de scepter zwaait.
Voeg daarbij het vriendelijke personeel en je hebt *The place to Be* voor een heerlijk vakantie. Op de site Naturismegids wordt dit alles met 4,5 sterren gewaardeerd, volledig terecht. Voeg daarbij de inzet van Euronature als touroperator en je hebt een 5 sterren vakantie.

Aparthotel Monte Marina

06-02-2014
Net terug van een heerlijk weekje Monte Marina. Gewoon een fijn complex met mooie appartementen, schoon, licht en redelijk compleet ingericht. Prima service, badhanddoeken te leen tegen een borg en konden geruild worden voor schone, kostte 1 euro. Prima. We hebben nagenoeg de hele week a la carte gegeten in het bijbehorende restaurant en dat was uitstekend! Hele schappelijke prijzen met een behoorlijke keus uit vlees en vis, fijne bediening en royale porties. Ook het nabij gelegen strand (3 minuutjes lopen) is prachtig, schoon en breed. Supermarktje (Spar) op loopafstand en goedkoop. Kortom, wij zijn aan het kijken wanneer we nog een keer dit complex gaan bezoeken. Een huurauto is wel aan te bevelen als je wat meer van dit mooie rustige eiland wil zien.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.069