Naturismegids

Recensies van Rene

Camping Koversada

08-09-2013
We waren hier in 2010 maar konden door de stress hier niet eerder over schrijven. We sliepen in een tent op een kiezelachtige ondergrond waarbij de tentharingen; neem spijkers mee met moeite de grond in gingen. Het terrein is mooi en het eilandje fraai, strand hard met kiezelstenen ook in zee.
Maar nu: toen ik vroeg in de ochtend naar het toilet ging zijn we beroofd terwijl mijn vrouw in de tent lag te slapen! Tas met papieren, mobiel en geld gestolen. Een Duitse toerist vond het terug onder een caravan, gelukkig paspoort terug en mobiel, geld ruim 300 euro waren mee genomen. De receptie wilde niet de politie inschakelen, engels spreken was opeens een probleem. Nederlandse toeristen maar zeker een gezin uit Slovenie Lubijana vingen ons op, spraken gelukkig de taal. We lieten ons niet ontmoedigen en bleven; wilde door deze situatie de vakantie niet verpesten, omgeving fraai en het havenplaatsje Vrsar lopend te bereiken; zeer fraai met goede restaurants.
Maar toch: voor ons nooit meer Kroatie, we zijn hierna gewoon weer naar Frankrijk gegaan naar de kleine naturisten terreinen. De angst om beroofd te worden blijft, we controleren alles drie keer

Messidor

26-07-2014
We waren er in juni 2014 voor twee weken, leuke naturistencamping met veel oudere Nederlanders, omgeving geweldig; leuk dorp op redelijke loopafstand, busverbinding met Aix voor de deur: voor een euro ben je daar. Verder een fantastische omgeving. Douches schoon maar een beetje achterhaald, dat geldt zeker voor het zwembad met een verharde lelijke zonneweide. Trappen naar de verschillende verdiepingen voor ouderen gevaarlijk, ongelijk maar ook geen leuning. Slechte verlichting op het terrein. Prijs kwaliteit redelijk. Op 9 km afstand een grote supermarkt.
Eigenaren vriendelijk.

Domaine Laborde

31-08-2013
Mooie grote camping. Restaurant redelijk met als uitschieter de in hout gestookte oven verse pizza's. Douches zijn slecht, geen druk op het kraanwater; er komt nauwelijks een straal uit de kraan, overal onvriendelijke verbodsbordjes, soms terecht. Zoon Hans behulpzaam maar de eigenaar is een echte blaaskaak die zichzelf graag hoort praten. Kortom, geen camping om terug te keren.

Pallieter

31-08-2013
We verbleven hier in juni 2013, we waren weg geregend in Zuid-Frankrijk , tent drijfnat en vies, we besloten naar Bretagne te gaan,aan de kust kan het regenen maar ook snel droog worden, dit klopte. We hadden geen zin meer om de tent op te zetten dus we besloten een sta-caravan te huren. We zijn hier vier dagen geweest. Een leuke warme ontvangst door de Nederlandse eigenares, we konden de tent drogen waar dan ook en de sta-caravan was perfect; zeer compleet en comfortabel voor een nette prijs. Het terrein is magisch, in cirkels gesitueerde plekken om het sanitair; geweldig over nagedacht, goed stromende douches en heel schoon!
Bretagne voelt als de Wadden, Zuid Engeland en toch een stukje Frankrijk, hou je van verse vis of schelpdieren, dan is het vanzelf sprekend de plek, maar ook voor andere gerechten kan je hier prima terecht. Groot winkelcentrum op korte rijafstand, Dinant een hele mooie fraaie oude stad. Kortom, geweldige omgeving, veel te zien dus een echt aanrader. We komen absoluut terug

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

27-07-2012
Wij waren in juni met een tent gedurende twee weken.
Ten eerste: goede sfeer met veel Nederlandse echte naturisten.
De Nederlandse camping ligt op een kilometer hoogte, de eerste nachten waren zeer koud, de wind; Mistral was hard. Het is zonder meer een prachtige camping; ruime plaatsen maar de stroomvoorziening is qua ampère beperkt. De toegangsweg is smal, hoog en onoverzichtelijk, spiegels aanbrengen op de bochten is zeer wenselijk; uitsluitend toegestaan is om in de ochtend met caravan naar beneden te rijden en na twee uur in middag naar boven.
Winkel is goedkoop maar heel beperkt. de medewerkers noemde de eigenaar "Een Haantje" ; klopt! Goede tijd gehad maar kom niet meer terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.053