Naturismegids

Recensies van Peter

Julianadorp / Groote Keeten

23-08-2013
Helemaal eens met Harm. In juli een week elke dag geweest, heerlijk. Enorm ruim.
En wat een verademing, als je eerst tussen het hutje-mutje volgepakte textiel-gedeelte door moet lopen.
Het naaktstrand is overigens rechtsaf vanaf de strandslag en begint waar de eerste blote strandgangers liggen. Eerder dus dan het officiële gedeelte.

Callantsoog

23-08-2013
... en blij dat strandtent 'Ja atuurlijk' weer open is, maar wel vreemd dat helemaal bloot daar niet wordt gewaardeerd. Het staat namelijk midden in het blote zonaanbidders gebied! Maar dat is het onofficiële gedeelte, ik weet het. Ik ben er twee keer naakt naar binnen geweest om een ijsje te kopen, en vervolgens weer het strand op te lopen. Pas de tweede keer werd er gevraagd of ik iets om of aan wilde doen de volgende keer. Het bleek ook op het bord te staan bij het trappetje: "naakt recreatie niet toegestaan"... Ach, er zijn ergere dingen. Wel zie ik veel mensen kleding dragen als ze gaan wandelen, aankomen of vertrekken. Ik doe mijn kleren zo vroeg mogelijk uit en pas zo laat mogelijk weer aan ;-)

Callantsoog

23-08-2013
Heel fijn naaktstrand! Vaak is het er redelijk 'druk', ik bedoel, voldoende afstand onderling en plek genoeg, maar wel gezellig. Het officiële naaktstrand begint pas voorbij de strandtent 'Ja Natuurlijk', maar zo lang als ik er kom beginnen de blote billen al in zicht te komen bij de paal met de zebra afbeelding erop, een klein stukje lopen dus vanaf de strandslag! In dat beginstuk zie je ook vaak gekleed en ongekleed 'door elkaar', geen probleem. Je kunt ook heerlijk naakt wandelen, een heel eind richting het zuiden. Er lopen wel veel geklede mensen, veelal met de hond. Maar nooit één reactie of vreemde blik gehad. Zeer relaxed dus.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.064