Naturismegids

Recensies van Henk en Nel

De Schoone Waardin

15-08-2013
Tijdens de heetste dagen van 2013 genoten wij de gastvrijheid bij Zeelandia. Uitsluitend vriendelijke mensen, meestal wat ouder, net als wij, weinig kleine kinderen ondanks hun vakantie, helemaal geen pubers. Dus rust. Alleen verstoord door het geruis van de windmolens 2 en 3. Uniek uitzicht op de drukke Westerschelde, ook vanuit de caravan (afhankelijk van je plaats natuurlijk).
Kilometers gefietst en honderden meters bloot gelopen op het strand bij Vrouwenpolder. Alle reden om terug te gaan. Maar er zijn nog zo veel andere mooie plekjes.......

Fkk Vedsølejren

19-06-2014
We zouden alles willen herhalen wat de eerdere bezoekers schreven. De beheerder regelde tv kijken in de voortent van een niet aanwezige caravanner. Zo zagen wij Nederland van Australië winnen. Is dát service?

Lyngboparken

09-06-2014
Misschien wel de eerste echt zomerse dag in 2014 was onze aankomstdag. Vriendelijk ontvangen, zelf plaats uitzoeken. Alles naar wens en verder helemaal eens met wat Lies en Thijs schreven.
Henk en Nel

Les Fourneaux

11-03-2013
Het was na de doorreiscamping onze eerste verblijfscamping. Geen tijd bepaald. Na drie dagen waren we er nóg. En na vijf, zes en zeven. We wilden méér van Frankrijk zien. Daarom zijn we verder gegaan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.072