Naturismegids

Recensies van B en K

Vallon des Oiseaux

10-08-2013
We hebben deze zomer hier bijna 4 weken gekampeerd. Het is een paradijs op aarde! Mooie ruime plekken, fijn zwembad, gezellig en gemoedelijk. Hier kom je echt tot rust. Een uitspraak van mijn ouders die hier ook al jaren komen: Het is geen luxe camping, maar een luxe om hier te mogen zijn!

Sasso Corbo

03-08-2012
Wij hebben deze zomer 11 dagen doorgebracht op Sasso Corbo. Mooi en ruim terrein met goed sanitair. Rust, mooie omgeving, vuurvliegjes, prima zwembad, lekkere maaltijden. Brood om te bestellen voor de volgende dag. Zeer ruime plekken met prachtig uitzicht! Bas en Domenica en kids, ga zo door, dit wordt vast een succes!

Centre Naturiste Le Fiscalou

12-08-2011
Een hele fijne en gezellige camping. Er hangt een zeer goede sfeer. Mooi en verzorgd sanitair, lekker eten wat klaar wordt gemaakt door de eigenaar zelf. De eigenaars zijn ontzettend aardig en je voelt je door hen meteen thuis. Erg overzichtelijk terrein voor kleine kinderen. Onze zoon van 4 heeft zich hier prima vermaakt. De omgeving is Frankrijk zoals Frankrijk moet zijn, mooie en oude dropjes, wijdse uitzichten en veel zonnebloemvelden. Wij komen zeker nog een terug!

Euronat

12-08-2011
Wij hebben hier bijna 1 week gekampeerd met de tent, maar helaas door het slechte weer eerder vertrokken.
De pekken voor de tenten zijn erg groot en je staat heerlijk in het bos. Verzorgd sanitair, genoeg te beleven op de camping. De zee, herhaal de oceaan is echt geweldig! Wij komen zeker nog eens terug. Wij hebben geen last ondervonden van de grootte van deze camping.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.063