Naturismegids

Recensies van Natascha Marcus

Hotel Naturplaya

07-08-2013
Het is een mooi complex, knus, schoon en met een gezellig team. De omgeving moet nog wel wennen aan het idee dat hier alleen naturisten verblijven. Het naaktstrand blijkt niet exclusief voor naturisten maar de spanjaarden zijn hier relaxed en naakt en textiel ligt gemoedelijk door elkaar. Het is hier heel rustig, de dichtst bij zijnde dorpjes zijn ook rustig, geen disco of volle boulevards. Maar binnen een half uur zit je zo in de drukte en is er genoeg te beleven aan vermaak. Eenmaal weer terug in de baai is het relaxen aan het zwembad of in de zee. Vlak voor het hotel is een rots strandje waar het leuk snorkelen is met veel visjes. Waterschoenen mee is aan te raden ivm zee egels. Het zandstrand is op 5-10 minuten lopen. Goed te doen. De temperatuur kan nogal oplopen maar de appartementen hebben fijne airco en wij hebben prima geslapen. De beheerder creeert een relaxte sfeer en stimuleert de gasten op speelse wijze om met elkaar in contact te komen in het restaurant. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en we zijn helemaal in de watten gelegd door "Super Carlos". Ook de rest van de mensen zijn reuze vriendelijk.

Quartier du Bagnas: RĂ©sidence Natureva-Spa

31-07-2014
Wij waren hier 5 nachten en onze handdoeken werden niet vervangen door schone. Zelfs het wc papier werd niet aangevuld. Ons kluisje deed het niet, batterijtje was leeg, ze beloofden het op te lossen maar er is nooit iemand geweest. Voor de enorme bedragen die ze vragen is er weinig service. Jammer, het is een super mooie locatie, rustig met mooi uitzicht en vlak bij het strand en aan de rand van het naturisten dorp waar van alles te doen is.
Wij hadden verwacht dat het een aparthotel was met de service van een hotel maar het blijkt alleen een appartement. Dit mag wel duidelijker gecommuniceerd worden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039