Naturismegids

Recensies van joop en wilma juni 2008

Camping Naturiste La Clapère

31-07-2013
Aflopen maand juni op Clapere gestaan !
En kan niet anmers zeggen ,een top camping .Ja hij is best duur maar je krijgt wel waar voor je geld .
Prachtig ingerichte camping em met zeer gastvrije g en eigenaren die altijd voor je klaar staan goed ontvangen . Zaterdagavond paella verzorgen voor 40 man en de volgende morgen om 10 uur gereed om de koffie en het jeu de Boule te verzorgen! en daar blijft het niet bij.
In juni een wat grijze bevolking op de camping .maar ozo gezellig en onderhoudend en waar nodig behulpzaam voor wie dat vraagt.Kortom een prima en ontspannen sfeer hangt er op deze camping . Mischien vele mensen die regelmatig terugkomen .
Krijg je dan kliekjesvorming, die wel eens elders tegenkomt ? Niets van dit al ,op het terras schuif je over al even gemakkelijk aan als dit zou willen . Wij vonden het een open camping en niet alleen de douches . Die overigens prima en proper verzorgd waren .
Minpuntjes ????? tuurlijk die zijn er altijd wel te vinden .Maar niet vernoemenswaard .
Tot slot nog ,deze prachtcamping ligt heerlijk cenraal bij de bewoonde wereld en is goed berijkbaar voor grote caravans !
En op de camping kan je prima eten!

Camping Naturiste La Clapère

29-06-2014
Zeggen weleens het is thuiskomen op la clapere !
En ja dat is ook zo.Zelfs als je pas voor het tweede jaar komt.
Vier weken op een prachtige camping ,nog te kort .
Waarom? Je voelt je er dus lekker thuis!
Leuke medekampeerders ,gezelligheid tijdens de gezamelijke maaltijden, lekker terras waar het gemakkelijk contact maken is zonder dat te wordt.
En bovenal geweldige eigenaren!!!!!!

Devèze

04-07-2011
Deveze : mooie camping in een prachtig gelegen gebied.Een aankomst in een veld van zonnenbloemen!Veel groen op de camping en plaaatsten met privacy.
Twee echtparen [de eiegenaren]die altijd bereid zijn je helpen zonder dat je daar lang op hoeft te wachten.
Zijn er dan geen minpunten? Tuurlijk die zijn er altijd wel te vinden Maar die zijn bij deze camping niet van belang .Wat overheerst is een gevoel van Ja hier komen we zeker nog eens terug .
Wij hebben drie en half week in een schitterend mobielhome vakantie gevierd met alles erop en de aan .Plus schitterd uitzicht.
juni 2011

La Tuquette

03-07-2008
drie weken gastvrijheid .

Een camping om zeker terug tekeren.Wij zaten drie weken in een chalet .En we hadden wel langer willen blijven .De eigenaren zijn zeer gastvrij en hebben aandacht voor de gasten .,
De camping zelf is relatief klein ,daar moet je van houden . Zo ook dat er in het voor seizoen veel Nederlanders verblijven .Maar de sfeer is gezellig .
Fransen en nederlanders spelen gezamelijk jeu de boule .
Eens per week wordt er een gezamelijke maaltijd .Dat is leuk en bevorderd ook weer de sfeer onder elkaar zonder dat het te gezellig wordt .
Omgeving een dikke plus
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.052